Felhívás!

Megbukhat a kormány

Megbukhat a kormány Kovászna megye

Az RMDSZ nem írja alá a Szociáldemokrata Párt (PSD) által „belengetett” bizalmatlansági indítványt, de ez még nem jelenti azt, hogy nem szavazza meg – mondta el érdeklődésünkre Márton Árpád parlamenti képviselő.

Márton Árpád azt mondja: valójában nem is ismerik, hogy mit tartalmaz az a bizalmatlansági indítvány, amit a PSD készül benyújtani a Ludovic Orban vezette liberális kabinet ellen.

– Nem írhatunk alá egy olyan dokumentumot, amit nem ismerünk, de ha ismernénk sem biztos, hogy aláírnánk, mert néha egészen vállalhatatlan dolgokat is beleírnak egy-egy indítványba. Ha egy ilyet aláírsz, az azt jelenti, hogy minden betűjével egyetértesz, tartalmát teljes egészében felvállalod. Ez azonban nem jelenti azt, hogy azzal nem érthetnénk egyet, hogy ennek a PNL-kormánynak mennie kell. Tehát az, hogy nem írjuk alá, az még nem zárja ki azt, hogy megszavazzuk – magyarázta a képviselő.

Marcel Ciolacu, a PSD ügyvivő elnöke a múlt héten jelentette be, hogy ma bizalmatlansági indítvány nyújtanak be a kormány ellen. A benyújtáshoz szükséges aláírásokat a PSD „házon belül” is kigyűjtheti, ahhoz azonban, hogy ez át is menjen, ami a kormány bukását jelenti, más pártoknak is meg kell szavazniuk.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. augusztus 17., 13:50
    ÉRTÉKELÉS: 4

    A Iordache bandában olyan magasra emelte a kezét művész úr kiengedett ingnyakkal,jó magyar mejelenéssel, szégyen, remélem soha többet nem lesz Erdővidék képviselője