Hirdetés
Hirdetés

Légy önkéntes!

Légy önkéntes! Kovászna megye

Egy megnyert ESC pályázat segítségével a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület augusztus elsejétől egy évre egy magyarországi önkéntest fogad. Olyan 18–30 év közötti fiatalt várnak, aki szereti a természetjárást, érdeklődik a sport és a környezetvédelem iránt, legalább alapszinten beszél angolul, nem mellesleg szeretne több hónapot egy vidám, kreatív és befogadó közösségben eltölteni.

Hirdetés
Hirdetés

Azonban nem csak külföldről, de környékünkről is szívesen látnak bárkit, aki szereti a változatos feladatokat, imád tanulni, illetve kihasználni kreativitását. Ráduly Attila, az egyesület elnöke érdeklődésünkre elmondta, olyan személyeket várnak önkénteskedni, akik elsősorban szeretnének és akarnak csapatban dolgozni, legyen kreativitásuk. Fontos a vidámság, a lelkesség és az optimizmus, de jól jöhet az alapvető számítógép – ismeret is.

A Zöld Nap Egyesület önkéntesei változatos feladatokkal kell megbirkózzanak, számos tanulási lehetőség van, amit ki lehet használni. Az önkéntes beleláthat egy civil szervezet működésébe, sőt alakíthatja is azt.

A szakmai gyakorlatot végzők feladatai a rendezvényszervezés, beszámolók készítése, online kommunikáció, széleskörű kapcsolattartás külföldi és hazai partnerekkel, általános irodai adminisztrációs feladatok, fordítás. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük