Felhívás!

Légy önkéntes!

Légy önkéntes! Kovászna megye

Egy megnyert ESC pályázat segítségével a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület augusztus elsejétől egy évre egy magyarországi önkéntest fogad. Olyan 18–30 év közötti fiatalt várnak, aki szereti a természetjárást, érdeklődik a sport és a környezetvédelem iránt, legalább alapszinten beszél angolul, nem mellesleg szeretne több hónapot egy vidám, kreatív és befogadó közösségben eltölteni.

Azonban nem csak külföldről, de környékünkről is szívesen látnak bárkit, aki szereti a változatos feladatokat, imád tanulni, illetve kihasználni kreativitását. Ráduly Attila, az egyesület elnöke érdeklődésünkre elmondta, olyan személyeket várnak önkénteskedni, akik elsősorban szeretnének és akarnak csapatban dolgozni, legyen kreativitásuk. Fontos a vidámság, a lelkesség és az optimizmus, de jól jöhet az alapvető számítógép – ismeret is.

A Zöld Nap Egyesület önkéntesei változatos feladatokkal kell megbirkózzanak, számos tanulási lehetőség van, amit ki lehet használni. Az önkéntes beleláthat egy civil szervezet működésébe, sőt alakíthatja is azt.

A szakmai gyakorlatot végzők feladatai a rendezvényszervezés, beszámolók készítése, online kommunikáció, széleskörű kapcsolattartás külföldi és hazai partnerekkel, általános irodai adminisztrációs feladatok, fordítás. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.