Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Kigyulladt kukák

Kigyulladt kukák Kovászna megye

Nem szűnnek a rongálások a szentgyörgyi Állomás negyedben, a polgárok tudják, ki a tettes, de nem hajlandók elárulni az illetékeseknek, így hamarosan bekamerázzák az itteni szemétgyűjtőpontot.

Máthé László, a sepsiszentgyörgyi Tega Rt. köztisztasági vállalat vezetője arról tájékoztatta lapunkat, hogy az elmúlt napokban 2 kuka is begyulladt a kidobott hamu miatt.

Hirdetés
Hirdetés

– A megyeszékhelyen egy vaskonténerbe dobott valaki kályhából kikapart hamut, és begyulladt a szemét. Szerencsére nagyobb gond nem keletkezett, eloltottuk a tüzet. Árkosról is érkezett bejelentés, hogy egy magánháznál az új kukába dobtak el hamut, de itt sem volt teljesen kioltva a parázs, így leégett az edény. Erre oda kell figyelni! Télidőben ugyancsak gondot okoz a favágás után megmaradt, nedves korpa kidobása is, ugyanis ez hamar belefagy a kukákba, a kiürítésnél pedig az alkalmazottak könnyen eltörhetik a műanyag kukákat, miközben azon iparkodnak, hogy hatékonyan ürítsék ezeket – figyelmeztetett Máthé.

Tőle tudtuk meg, hogy folyamatos rongálásokról értesülnek városszerte, a legkényesebb pont az Állomás negyedben van, itt rendszeresen rongál, kábeleket vág el valaki, ám mivel „soha senki nem lát semmit”, ezér

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások