Felhívás!

Ismeri értékeinket?

Ismeri értékeinket? Kovászna megye

A helyi értékeket, termékeket megismertetni és népszerűsíteni – ezzel a céllal rendezkedett be péntek délután a Háromszéki Közösségi Alapítvány Sepsiszentgyörgy főterén. Rajzoltak, énekeltek, kérdőíveztek és öko-szatyrokat is osztogattak azoknak, akik figyelmet és időt szenteltek az akciónak.

Közös gondolkodást szeretnénk arról, hogy kik vagyunk, mik az értékeink, és mire vagyunk képesek együtt – mondta a helyszínen a HKA igazgatója, Bereczki Kinga. „Magunkért kampányolunk, együtt kérdezünk, és együtt felelünk” – tette hozzá.

A földön kiterített óriásbannerre írták fel a járókelők, szerintük kik a helyi vállalkozók. A válaszokból szemelgetve: akik helyi munkaerőt alkalmaznak nem helyi fizetéssel, akik a helyi értékeket és érdekeket tartják szem előtt. A hasonló témájú kérdőív helyes kitöltői között 30 darab formatervezett és tartós, jó minőségű bevásárlószatyrot osztottak szét. A kampánynak Ferencz Csaba újságíró írt egy dalt, amelyet a helyszínen a Mini Snaps Vocal Band adott elő a Mácsafej zenekarral; ezzel a produkcióval ért véget az akció. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.