Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Így ünnepelnek a sikeres vállalkozók!

Így ünnepelnek a sikeres vállalkozók! Kovászna megye

Szeptember végén a maksai Benke-kúria lesz a házigazdája a legjobb, legeredményesebb háromszéki cégek, vállalkozások gálájának. Főszervező a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Hirdetés
Hirdetés

Az eseménygazdák meglepetéseket is tartogatnak, igazi konyhaművészeti parádét ígérnek az idén 29. alkalommal esedékes találkozóra. Az előzetes információk szerint a részvételi díjat is a színvonalhoz mérik, a teljes menüért – ételkülönlegességekért és választékos italokért – összesen több mint négyszáz lejt kell fizetni. Szeptember 19-én százötven körüli volt a bejelentkezők száma. A háromszéki iparkamara elnöke, Édler András a sajtónak elmondta, pénzügyi szempontból „nullszaldós eseményre” számítanak, vagyis a bevételek körülbelül a költségekkel azonos szintűek lesznek.

A szeptember 29-i rendezvényen díjazzák a tavaly legsikeresebb, legeredményesebb háromszéki cégeket, vállalkozásokat. Hagyományos módon bemutatják a háromszéki cégek katalógusát, adattárát, amely ingyenesen elérhető lesz egy internetes honlapon. A Benke-kúriában sorra kerülő gála az egyetlen olyan háromszéki cégmérleg, ahol a teljesítményeket és az eredményeket az országos módszertan alapján jegyzik, illetve számítják és hirdetik ki. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.