Idősebbek bulija

Idősebbek bulija Kovászna megye

Az erdővidéki Turul Motoros Klub szervezésében idén már a 15. találkozót tartották a kétkerekű járgányok szerelmesei, akik szombaton először Barót központjában gyülekeztek, majd leírva egy tiszteletkört a városban, a Hatod alatti Setétpatak panzióhoz gurultak.

Gergely Lászlótól, az erdővidéki klub elnökétől megtudtuk, a találkozóra minden székelyföldi motoros klubtól és Magyarországról is érkeztek résztvevők (csaknem kétszázan összesen). A közös beszélgetések, szórakozás mellett különböző díjakat is osztottak, többek között a legrégebbi és a leghangosabb motor tulajdonosának, a legidősebb motorosnak és így tovább.
– Ez kölcsönös dolog, mi is meghívjuk őket, aztán ők is visszahívnak minket találkozóikra – mondta Gergely László a motorosok már hagyományossá vált együttléteiről.
A Turul Motoros Klubnak jelenleg 14 tagja van, a „felvételi” belső szabályok szerint történik, jellemzően 35 éven felüliek jelentkeznek inkább, a fiatalok többnyire még „szabadon” szeretnek motorozni. Baróton mintegy 180 motorbiciklit tartanak nyilván a robogókkal együtt, gondjuk a tulajdonosoknak az, hogy a helyi műszaki vizsgáztatásra még nem sikerült megoldást találniuk.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.