Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Heten a finisben

Kihirdette a Kovászna megyei tanfelügyelőség az igazgatói versenyvizsga eredményeit. A 37 szabad aligazgatói és igazgatói állásra tizenhárman jelentkeztek, az írásbeli szakaszon nyolcan jutottak tovább, az utolsó szakaszban a menedzseri elképzeléseket taglaló interjún heten estek át sikerrel.

Hirdetés
Hirdetés

Megerősítette igazgatói pozícióját Antal Annamária, a sepsiszentgyörgyi Református Kollégium igazgatója, sikeresen versenyvizsgázott a Néri Szent Fülöp-iskola igazgatóságára Ádám Károly, a gidófalvi Czetz János Általános Iskola igazgatónője, Zsigmond Réka is. A Puskás Tivadar-szakközépiskola és a Tanulók Palotája aligazgatói funkcióját szintén az eddigi vezetők nyerték el immár hivatalosan is. Baróton a Cimbora óvoda jelenlegi igazgatónője sikerrel versenyvizsgázott, s a bárkányi általános iskola aligazgatója is. Mindannyian négyéves periódusra nyertek mandátumot, tegnap megtörtént a kinevezésük, amely mától érvényes.

Egy-egy tanévre megbízott igazgatók és aligazgatók irányítanak harminc Kovászna megyei tanintézményt: 16 igazgatói és 14 aligazgatói állás maradt szabadon. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük