Felhívás!

Hazavitte a főnyereményt

Hazavitte a főnyereményt Kovászna megye

Tegnap vehette át jutalmát a szentkatolnai Kocsis Éva, akire lapunk őszi előfizetési kampányának nyereménysorsolásán mosolygott rá a szerencse, ugyanis ő tudhatta magáénak Husqvarna által felajánlott láncfűrészt.

Két hete sorsoltunk ki számos nyereményt hűséges olvasóink körében, a 39 jutalmazott egyike Kocsis Éva szentkatolnai előfizető lett, aki a Husqvarna jóvoltából egy 120 Mark II-es modellű láncfűrészt vihetett haza.

– Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy én kapom a főnyereményt. Természetesen örültem neki, hiszen falun lesz majd mire használni a láncfűrészt, a fiamnak adom át – mondta el a nyertes.

A hatvanhat éves olvasónk tizenhat éve előfizetője a Székely Hírmondónak. Mint mondta, a kedvenc rovatai az Életmód, Gyógyhír.

– Azokat a cikkeket szeretem, amelyekben életmóddal kapcsolatos tanácsokat találok, de természetesen a többit is szívesen olvasom – tette hozzá.

Akik ezúttal nem nyertek, ne csüggedjenek, mert három hónap múlva újabb sorsolásra kerül sor, és addig is lapunk segítségével naprakész tájékoztatást kapnak a legfontosabb történésekről. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.