Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Hatfajta program van

Hatfajta program van Kovászna megye

Pénteken Kézdivásárhely szentkatolnai kijáratánál nyílt meg a céhes város első önkiszolgáló autómosója, ahova a nap 24 órájában várják az ügyfeleket.

A kézdivásárhelyi beruházó kérésünkre elmondta: onnan jött az önkiszolgáló ötlete, hogy nem egyszer tapasztalta az autómosók zsúfoltságát, és az állandó várakozás helyett jobbnak látta, ha beindítja saját vállalkozását, ahol az ügyfeleknek nem kell előre feliratkozniuk, nem kell a személyzetre várniuk, hanem beállnak a mosóba, kiváltják a zsetont, és már tisztíthatják is a járműveiket.
A kézdivásárhelyi mosó négy beállóval rendelkezik, 3,5 tonna alatti járműveket fogadnak. A mosási folyamat egyszerű: a kliens 2,50 lejért kiváltja a zsetont, ami két percre elegendő mosást biztosít. Az alapos mosásra legalább 4 zseton ajánlott.

A kliens hatfajta program közül választhat: mosás meleg vizes, tisztítószeres kefével, előmosás tisztítószerrel és meleg vízzel, mosás-öblítés, viasz meleg vízzel, festékfényesítő folyadék, öblítés ozmózisos vízzel. A megnyitón tapasztalt érdeklődés kapcsán megjegyezte: ilyen forgalomra számított. A továbbiakban úgy tervezik, hogy még pár hétig lesz kisegítő személyzet a mosónál, de utána teljesen az ügyfélre lesz bízva annak használata. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük