Hirdetés
Hirdetés

Hat háromszékit tartóztattak le Brassó megyében

Hat háromszékit tartóztattak le Brassó megyében Kovászna megye

Hat Előpatak községi férfit vettek őrizetbe a rendőrök, akiket azzal gyanúsítanak, hogy múlt csütörtökön behatoltak egy brassói irodaházba, ahonnan különféle értékes tárgyakat próbáltak ellopni.

Hirdetés
Hirdetés

A betörés részben meghiúsult, az elkövetők megijedhettek, amikor a cég riasztórendszere megszólalt, és menekülőre fogták. Egyiküket, egy 31 éves férfit 3 nappal később tartóztatták le, azután derült ki, hogy öt másik társával – 23 és 43 év közötti férfiak, mindannyian Előpatak községből – követte el a betörést.

„Március 23-án, hajnali 5 óra körül riasztotta a rendőrséget az egyik brassói cég képviselője, hogy ismeretlen személyek betörtek a December 13. utcai irodaházukba, viszont a riasztórendszer működésbe lépésekor elmenekültek” – olvasható a Brassó megyei rendőrség közleményében

A helyszíni nyomozás során kiderült, az elkövetők mégse távoztak üres kézzel, sikerült több értékes tárgyat is meglovasítaniuk. Ezt követően március 29-én azonosítottak egy 31 éves, a Kovászna megyei Előpatak községből származó férfit, akit a lopás elkövetésével gyanúsítanak. A nyomozás kiterjesztését követően megállapították, hogy a bűncselekményben öt másik személy is részt vett, közülük kettőnél az ellopott javak egy részét is megtalálták.

A hat férfit először 24 órára őrizetbe vették, majd a bíróság döntését követően letartóztatták minősített lopásért.

Képünk illusztráció. (Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. március 31., 21:06
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Szegény hátrányos helyzetű rablovak. Ők próbáltak a szolgáltatásaikon modernizálni, nameg új pijacokat felkutatni, csakhát nem jutott tőke továbbképzésekre.