Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Haladni kell a korral

Haladni kell a korral Kovászna megye

Felújítják a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal ügyfélfogadó irodáját, erről dönt e heti rendkívüli ülésén a városi tanács.

Hirdetés
Hirdetés

A határozattervezetben szereplő indoklás szerint az iroda arculata sok kívánnivalót hagy maga után. A bútorok és az egész berendezés kopott, jellegtelen, a térbeosztás pedig nem igazán megfelelő azon funkciók ellátására, amelyekre szánták. Ennek megfelelően új, jó minőségű és esztétikus bútorzattal, megfelelő világítással felszerelt helyiséget alakítanának ki hat ügyfélfogadó hellyel, várakozásra is alkalmas térrel. Kis mosdót is szükségesnek látnak az iroda mellett.

A munkálatok során a villamos és az internethálózatot is át kell szerelni, funkcionálisabbá tenni, a jelenleg látható toldásokat, vezetékeket a falba kell rejteni. Mindezeket figyelembe véve, az átalakítás összköltségét 478 ezer lejre becsülik.

– A tanács napirendjén levő határozattervezet még csak a megvalósíthatósági tanulmányról szól. Még el kell készülnie a műszaki tervnek, majd kivitelezőt kell találnunk. A tervező három hónapos kivitelezési idővel számolt. Mindez alatt kitaláljuk, a munkálatok ideje alatt hol lesz az ügyfélfogadás – magyarázta érdeklődésünkre Tóth-Birtan Csaba alpolgármester.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük