Hirdetés
Hirdetés

Gázolajtolvajokat füleltek le

Gázolajtolvajokat füleltek le Kovászna megye

Hétfőn kora reggel a Gidófalván járőröző rendőrök akció közben értek tetten két gázolajtolvajt.

 

A rendőrség a 121-es jelzésű megyei úton lepte meg a két férfit, akik éppen egy teherautó üzemanyagtartályából próbálták a gázolajat lecsapolni. A rendőrség felszólítására gépkocsiba pattantak és elhagyták a helyszínt. A rendőrök üldözőbe vették, mígnem Angyaloson a gyanúsítottak által vezetett személyautó elhagyta az úttestet, és enyhén megrongálódott.

A rendőrök által elfogott 21, illetve 24 éves férfi autójában egyebek mellett több 20 literes műanyag kannát, egy fém tölcsért és gumitömlőt találtak. Mint beigazolódott, a két gyanúsított dízelgázolajat próbált lopni a szóban forgó teherautó üzemanyagtartályából. A két férfit 24 órára őrizetbe vették, az ügyben minősített lopás miatt indult nyomozás.

Fotó: bzc.ro

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. május 9., 21:14
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Na ezek a rendőrök sem hallották mit mondot anno az egyik miniszter.(amikor az amcsiktól hordtak el néhány ezer liternyit a “nedüből”…valahogy így…”nem ismerik a hagyományos szokásokat”…(aki pontosabban
  tudja,javítson ki).Na meg a háztetőt,a hídat ,sineket minden ami nincs lebetonozva…ja a betongyürüket is mert az nincs lecsavarozva.Meg még ott van a fa!Viszik mint a cukrot.Meg a bankautomaták…meg….
  meg…akármit.

  • User
   Dátum: 2023. május 12., 14:35
   ÉRTÉKELÉS: 6

   Ott a kultúra ,hagyomány része!Olvastam ,hogy nekik szabad mert Krisztus szegeiből is eltüntettek néhányat így csak hárommal lehetett keresztre feszíteni.Ekkora szerencsét!Ez nem vicc,ez az ő legendájuk.
   Ezért nem büntethetők ,mert ez jótékonyság kategória.

 • User
  Dátum: 2023. május 11., 23:28
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Szegény, magát székelynek nevező “frútyúber” munkanélküli Cso-bika (-ánka) sztárunk kirakta ennek a cikknek az elírását bekarikázna, kinagyítva a közösségi csatornáira (Angyalos helytelenül községnek volt a megnevezésben leírva, de javították). Az elszomorító az volt számomra, hogy pocskondiázva tette mindezt, holott ő is sokszor helyesírási hibákkal teli szövegeket rak ki bejegyzéseiben, amelyet ha jeleznek neki ő is pont így, utólag kijavítsa.
  Pedig még az elején milyen büszkén osztotta meg a közösségi oldalain, amint megjelent egy-egy cikk róla. Mostanra meg amelyik “kézből evett”, amint tehette jól belemart.
  Bármelyik igazi székely az ilyet inkább letagadná, mert nem érdemli meg, hogy magát annak nevezze.
  Azóta írtam neki is és lásd le is vette a megosztásait erről, mert csak magát járatja le az ilyennel még jobban.
  Inkább a maga házféltekén kellene szétnéznie, mert kerülne dolog, ha nem kerülné, és nem nevelné meg a füvet mondjuk az udvarán, mint minden évben, hanem lekaszálná.

  • User
   Dátum: 2023. május 13., 9:11
   ÉRTÉKELÉS: 7

   Oridzsinality Csobanka veri a mellet a szekelysegere de a videoi szinvonala reg a beka segge alatt vannak. Most nemreg olyan videot tett ki amiben a focimeccseken legalja utolso stadiumos alkoholmamoros alkesz fogsormentes lezullott emberekkel keszit interjukat akik el is mondjak hogy ok nalunk focimeccsre csak azert jarnak hogy megigyanak egy sort a fociban meg nem erdekli ki nyer vagy veszit es a videoi indexkepebe is igy rakra ki. Talan ez azt jelenti hogy csak az ilyenek allnak szoba mar vele. Csak az a baj hogy minket szekelyeket emiatt pon hogy ilyen zulott nepnek fognak masok tartani. Ugy latom hogy mar reg nem tud mert nincs hozza tehetsege es esze hogy ertelmes videokat keszitsen igy a nezettsege fentartasara ilyen negativumos videokat csinal csak. Meg az ujsagban is benne volt amelyben buszken vallott hogy egy ismert zene dallamara megirta a Csabi kakalna cimu szamat. Egy roma szebben viselkedik nala habar ha meglatja valaki eloben is hogy nem mai nap barnitotta akkor hamar rajon hogy inkabb roma mint szekely kinezetre viselkedesere es a beszede is. Probalja utanozni a kulfoldi luxusban elo dologkerulo videosokat itthon de nem jon ossze sehogy sem. Igy nekunk adofizetoknek kell eltartanunk megegy munkakerulot hogy legyen mibol megkapnia a munkanelkuli segelyt. Holott egeszseges fiatal de a ketkezi munkat keruli nem szereti. Egyetemre sem ment mert a tanulas sem neki valo…

 • User
  Dátum: 2023. május 14., 12:50
  ÉRTÉKELÉS: 4

  tényleg ember igazad van, jól lejárassa ez a székely népet
  focimeccs előtt a bódégában indiccsa a videóját, nem az a baj, hogy előtte bekap két sört, hanem a bodegában csinál videót és kirakja az alkesz bodegatölteékekkel amit valljuk be tisztesseges ember nem jár oda, aki tud róla nem dicsekedik másnak vele
  ráadasul a vegere mentöt is kellett hivjanak a duhajkodók miatt, ezeket nálunk minden tisztes ember elitéli
  aki meg a távoli magyarként nézi az meg egy kalap alá veszen, hogy milyen elmaradott agresszív civilizálatlan a székely nép