Felhívás!

Fatolvajokat füleltek le Illyefalván

Fatolvajokat füleltek le Illyefalván Kovászna megye

Péntek este fél 11 körül az illyefalvi rendőrőrs és a Hatod Magánerdészet munkatársai egy Illyefalva területén található erdőhöz szálltak ki, ahol a láncfűrész zaját követve, rajtakaptak két férfit, akik éppen fát vágtak fel és egy halomba rakták azt.

A hatóságokat látva, a két tolvaj futásnak eredt, egyiküket, egy 21 éves férfit, a rendőrök rövidesen elkapták, másnap társát is azonosították egy 25 éves férfi személyében.

A helyszín felmérése nyomán a hatóságok összesen 24 kivágott fát (kocsánytalan tölgyet) azonosítottak, az okozott kárt mintegy 4700 lejre becsülik.

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy péntek délután 3 órától elkapásuk pillanatáig, a két férfi láncfűrésszel kivágta, majd szállításra előkészítette a helyszínen talált faanyagot.

A két férfit 24 órás őrizetbe vették.

Az ügyben jogtalan fakivágás és falopási kísérlet vádjával indult eljárás – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. április 20., 21:58
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Mindjárt nincs erdő!Szemkiszurasbol meghagynak párat, ami eltakarja a pusztítást,a leányos -félén.Annyit vágnak ki,amennyit nem szégyellnek!És nagy hűhó, pár db fáért elkapják a kicsiket,a nagyok pedig vigan hordják kamionokkal!!