Felhívás!

Eurómilliókat lehet lehívni

Eurómilliókat lehet lehívni Kovászna megye

A sepsiszentgyörgyi Sepsi Helyi Akciócsoport (GAL) Egyesület a helyi pályáztatási folyamatnak megfelelően közzétette honlapján első két pályázati kiírását, amelynek célja a városvégi leromlott területek feljavítása. Összesen több mint 6,5 millió eurót lehet lehívni.

A Regionális Operatív Program keretében futó pályázat célja az úgynevezett Helyi Fejlesztési Tervbe foglalt intézkedések végrehajtása Szépmezőn és az Őrkőn. A támogatott tevékenységek közé tartozik az úthálózat modernizálása, a közművek kiépítése, a közterek felújítása, a lakhatási, oktatási, egészségügyi és szociális szolgáltatások infrastruktúrájának kiépítése a leromlott városi területeken. A kiírás teljes értéke 4,5 millió euró, a pályázatok benyújtásának határideje: 2020. május 6.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program által támogatott pályázatok a következő tevékenységek támogatásáról szólnak: foglalkoztatás, oktatás, egészségügyi és szociális szolgáltatásokhoz való hozzáférés: szociális, egészségügyi, beteggondozási és jogi szolgáltatások. Külön program a közmegítélés: a közösségi szellem fejlesztése és a hátrányos megkülönböztetés leküzdésére, illetve a közösségszervezés és -fejlesztés. A kiírás értéke: 2,125 millió euró, határidő: 2020. május 6.

A pályázatokat személyesen a GAL Sepsi Egyesület sepsiszentgyörgyi, a Vállalkozói Inkubátorházban működő munkapontján lehet benyújtani, vagy el lehet küldeni az egyesület postacímére (520064 Sepsiszentgyörgy, Sajtó utca 4/12). Kérdéseket a gal.sepsi@gmail.com e-mail-címen és a 0744.379.002-es telefonszámon fogadnak, részletes információkkal az egyesület sepsiszentgyörgyi munkapontján, illetve a www.galsepsi.ro/kiirasok honlapon szolgálnak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.