Felhívás!

Erdővidék lehetősége

Erdővidék lehetősége Kovászna megye

Erdővidék úthálózatának felújítása, mint azt Tamás Sándor, Kovászna megye tanácsának elnöke is többször hangoztatta, új lehetőség elé állítja majd a vidéket, mely lehetőséggel már maguknak az erdővidékieknek kell élniük.

A fejlődés lehetőségéről van szó, hiszen Erdővidék az a régió, ahonnan ma még elmegy a legtöbb fiatal, mert nem kap a maga számára megfelelő és jól fizető állást, vagy nem találja meg a boldoguláshoz ma már nélkülözhetetlen feltételeket. A megyei tanács elnöke szerint az erdővidéki megyei úthálózat felújításának, mely által megnyílnak Erdővidék képzeletbeli kapui a nagyvilág fele, nem csak azt kell eredményeznie, hogy mi, itt lakók könnyebben kiléphetünk a fejlődő Brassó vagy Marosvásárhely irányába, hanem azt is, hogy onnan esetleg könnyebben idejöhetnek majd vállalkozók, turisták vagy mások, akik így vagy úgy, de hozzájárulnának a vidék virágzásához, az itt lakók jólétének megteremtéséhez.

– A megye, ami tőle telik, azt megteszi Erdővidékért. De hogy az erdővidékiek miként élnek ezzel a lehetőséggel, azt mi nem tudjuk kitalálni, azt maguk az erdővidékiek kell hogy eldöntsék – hangoztatta a megyetanácselnök.

Ez akár utalás is lehetett arra, hogy megyei szinten az Erdővidék központjának számító Baróton kíséri a legnagyobb elégedetlenség a városvezetés munkáját…

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.