Felhívás!

Élő Diákdomb

Élő Diákdomb Kovászna megye

Szabadtéri fotókiállítás nyílt tegnap délután a baróti Diákdombon. A harmadik alkalommal megrendezett Székelyföldi Fotóklubok Szemléje keretében megnyílt tárlat érdekes színfoltja lett Erdővidék központjának, érdemes megtekinteni a fotókat, április 11-ig a teret díszítik.

A kiállítást Vargyasi Levente fotográfus, a megyei művelődési központ munkatársa és Benedek-Huszár János baróti polgármester nyitották meg. Elmondták, hogy több helyen is bemutatkozott már a Kovászna Megye Tanácsának égisze alatt működő Kovászna Megyei Művelődési Központ által szervezett kiállítás, melynek központi témája a férfi, „a családfenntartó,a példakép, az erő megtestesítője, a nő társa” – ahogy hangoztatták a beszélők.

Nem kevesebb, mint tíz székelyföldi fotóklub 86 tagjának színvonalas fotóit állították ki a Diákdombon, ezenkívül a pannókon a fotóklubok rövid bemutatkozása is olvasható.

A kiállításmegnyitó idősebb és fiatalabb érdeklődőket egyaránt vonzott, akik a megörökített pillanatokban a székely férfiak életének, , hangulatának mozzanatait fedezhették fel, közöttük olyanokat is, melyeket a múló idő azóta már végleg tovasodort.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások