Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elhalasztották az expót

Elhalasztották az expót Kovászna megye

A házasodási kedv kerékkötői lettek a jelenleg is érvényes rendezvényszervezésre vonatkozó megszorítások, ez azt is jelenti, hogy az év elejének sepsiszentgyörgyi eseményei közül most hiányozni fog a nagy látogatottsággal bíró Sepsi Wedding Esküvő Expó is. Elfelejthetjük 2021-ben, vagy csak elhalasztják?

Csak elhalasztják, de nem mondanak le róla, hiszen azok a vállalkozók, akik a nagy napon szerephez jutnak – menyasszonyi ruhával, étellel, itallal, dekorációval, virággal, tortával, zenével, fotó-videóval, stb. – a 2020-as évet újratervezéssel, kreatív ötleteléssel próbálták hasznossá tenni, és alig várják, hogy megmutassák magukat – adtak választ kérdésünkre a keddi sajtótájékoztatón a szervezők, az Event Factory rendezvényszervező cég képviselői és Bedő Andor fotográfus, a Weddingers esküvői szolgáltatói közösség tagja.

Hirdetés
Hirdetés

Mint Zsigmond Zsuzsannától, az Event Factory cég szóvivőjétől megtudtuk, tekintve, hogy a közelmúlt és a jelen is mennyi bizonytalanságot tartogat, és hogy egy jó esküvői kiállítás megszervezése minimum hat hónapos munkát jelent, idén novemberben szándékoznak megrendezni azt. Tavaly ilyenkor közel 1200 látogatót regisztráltak, több mint 70 cég vett részt, és aki kilátogatott a Sepsi Arénába, azt sikerült több órára is ott tartani a különböző bemutatókkal, műsorokkal. Azt, hogy 24 órás próbaházasságot köthetnek a fiatalok, tavaly 10 pár próbálta ki, de a rendezők innovatív ötletét még egy budapesti kiállításon is felhasználták, továbbfejlesztették, erre igen büszke Szabó Kinga.

Annak ellenére, hogy nagyon rossz évük volt a rendezvényszervezőknek és egyéb szolgáltatóknak, akik profi módon űzték – akár mellékállásban – a foglalkozásukat és belefektettek a tanulásba, nem lettek-lesznek „pályaelhagyók”, hiszen befektetésüket nem hagyják majd veszni – véli Bedő Andor.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük