Felhívás!

Egyszer kipróbálják a vezetéket, majd javítanak

Egyszer kipróbálják a vezetéket, majd javítanak Kovászna megye

A kisbaconiaknak már egy jó ideje, hogy kellemetlenséget okoz a faluban zajló munkálatok miatti felfordulás: vizet vezettek, emiatt az utcákon ásni kellett, a helyreállítás pedig nem olyan egyszerű.

Simon András, Bacon község polgármestere tisztában van azzal, hogy az itt lakóknak sok nehézséget, kellemetlenséget okoztak a munkálatok, ismételten általunk is megértésüket kéri, de mint mondta, még mindig jobb volt, hogy így történtek a dolgok, mintha egyszer aszfaltoztak volna a faluban, és utána fognak neki az új utat felásni, vizet vezetni.

Azt hangoztatta, hogy az egyszerű emberek számára szinte elképzelhetetlen, hogy mennyi akadállyal kell egy-egy ilyen munkálat során megbirkózni, de most úgy tűnik, végre helyrebillenek a dolgok: legkésőbb március végéig feltöltik vízzel a vezetékeket, hogy kipróbálják, és láthassák, ha valahol gond van, utána pedig következhet az utcák helyreállítása. Erre a munkálatra új közbeszerzési eljárást írtak ki, annak lebonyolítása most van folyamatban – mondta.

A polgármester ezen gondok mellett arra is szakít időt a héten, hogy találkozzon egy külföldről érkező delegációval, akikkel Bacon községben egy fotovoltaikus áramtermelő rendszer kiépítésének lehetőségeiről tárgyalnak.

 

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.