Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Eddig volt, gyerekek…

Eddig volt, gyerekek… Kovászna megye

Elszakadt a cérna Miklós Andrásnál. A szotyori falufelelős megelégelte, hogy a helyi fiatalok ahelyett, hogy segítenének a falut jobbá, szebbé tenni, azt is tönkreteszik, ami van.

Miklós azt állítja, a fiatalok egy része csúfot űz mások munkájából.

Hirdetés
Hirdetés

– Amíg néhány jóindulatú falustársammal reggeltől estig dolgozom a közösség érdekében, addig a falu suhancai szemetelnek, törnek, rombolnak. A falu központját négy éven keresztül takarítottam, füvet nyírtam, a kerítéseket javítottam, hogy szép legyen, mindenki jól érezze magát. Ígérem, többé nem teszem. Szégyelljétek magatokat! Inkább segítenétek! Más falvakban az ifjak szervezetekbe tömörülve takarítanak, szemetet szednek, segítenek, de ti… Eddig volt, gyerekek, ezen túl nem érdekel, nem leszek többé a szolgátok, bohócotok – írta elkeseredésében Miklós András.

A (volt) szotyori falufelelős (Miklós hivatalosan nem falufelelős, mert mandátuma a polgármester mandátumával tavaly októberben lejárt, de most is ellátja ezt a feladatot – vagy legalábbis a hétvégéig ellátta), fotókat töltött fel a közösségi oldalára, amelyeken néhány kamaszkorú fiatal látszik kerékpárokkal, akiknek a falufelelős a „rovására” írja a letört kerítésléceket, az eldobott flakonokat, a kirúgott köveket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. április 26., 9:32
  ÉRTÉKELÉS: 21

  Ezeknek a suhancoknak a szüleik is a felelősek, mert nem nevelték meg őket ,nem tanították meg viselkedni. Valószínűleg,mert ők sem tudnak . Szégyelljék magukat!

 • User
  Dátum: 2021. április 26., 10:47
  ÉRTÉKELÉS: 14

  Sajnos ilyen es ehez hasonlo megy vegbe Kezdivasarhelyen is,csak annyi kulombseggel ,hogyKezdin senki nem tesz az ellen ,hogy a vandalizmust megalitsa a suhancok ellen(pl,a Wegener park amely lehetne a varos buszkesege!!!).Meg lehet nezni a dombot ahol szep fu volt ,levan hengerelve a nagykepu legenyek miatt!!

 • User
  Dátum: 2021. április 27., 13:14
  ÉRTÉKELÉS: 4

  S hat meg a Kezdii zsido temeto kornyeke hogy nez ki , tele van szemettel es senki nem tesz semmit, hol van a kornyezetvedelem, netan alszanak?

 • User
  Dátum: 2021. április 27., 15:43
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Kézdin az Ady negyedi játszótereket és eszközöket nem a gyerekek használják élvezik hanem a tizenéves suhancok akik itt vezetik le az energiatöbbletüket,nem részletezném hogy hogyan, főleg hétvégeken. A kijárási tilalomnak egyik nagyon jó eredménye, hogy ezek az aktivitások áttevődtek éjszakából az késő délutáni, esti órákre.

 • User
  Dátum: 2021. április 28., 2:25
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Nem csak szotyorban van ez! Kilyén-be is így zajlik csak rosszabbul itt már az ablakokat is törik be 9 éves gyerekeket láttam két szememel és vele két cigány gyerek ahogy a régi malom ablakait dobják be nagy kövekkel de nem néztem csak úgy annyira kezdtem Kiabálni hogy a szomszéd is ki jött legszivesebben fülét meg téptem volna ,hová fajul e világ már szégyen gyalázat!