Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Drogos és részeg fiatal sofőrök az utakon

Drogos és részeg fiatal sofőrök az utakon Kovászna megye

Október 1-jén a sepsiszentgyörgyi Kós Károly utcán, ahol a Tabakó fesztivál miatt is sűrűbben ellenőrizte a rendőrség a sofőröket, nem egészen egy óra különbséggel két drogos fiatal sofőr is fennakadt a szűrőn.

Este 10-kor egy 28 éves, 22.50-kor egy 19 éves férfit intettek le a forgalomban, akiknek a szervezetében a Drugtest nevű készülék kannabiszt mutatott ki. Mindkét fiatalt kórházba kísérték vérvételre és bűnügyi dossziét nyitottak a nevükre tiltott szerek hatása alatt történő vezetésért.

Szeptember 3-án éjjel 2.15 órakor a bardoci rendőrségi alkalmazottak egy sáncba borult autóra figyeltek fel. A jármű kormányánál egy 23 éves férfi ült, láthatóan erősen ittasan, a műszer 1,15 mg/l légalkohol-szintet mutatott, így őt is kórházba kísérték, hogy vért vegyenek tőle a további vizsgálatokhoz. Ellene is bűnvádi eljárás indult.

Hirdetés
Hirdetés

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. szeptember 5., 17:41
    ÉRTÉKELÉS: 14

    Hát érdekes, hogy a sajtó is egyszerű hírként, tényként közli a sok drogos vezető eseteit. Bezzeg a kovidkor tudta fokozni a pánikot, de a drogfogyasztás valamiért nem éri el az ingerküszöbét. A maszkot nem viselőket és az oltatlanokat tudták démonizálni anno, a drogfogyasztással szemben semmi hiszti, semmi elhatárolódás, sem aggodalom! Pedig aggasztó méreteket ölt, enyhén szólva!