Felhívás!

Csak szépen, illedelmesen

Csak szépen, illedelmesen Kovászna megye

Hétfőn kezdődött a céhes városbeli Zarah Kids székházban az RMDSZ kézdivásárhelyi nőszervezete által harmadik alkalommal tető alá hozott illemtantábor.

A New Fashion és Zarah Moden készruhagyárak főtámogatásával szervezett nappali táborban Balázs Orsolya és Lukács Tünde pedagógusok irányításával tizenkét, 7–10 év közötti gyerek ismerkedik az ismerkedés és köszönési formák mellett étkezési és terítési szokásokkal, az éttermi, múzeumi, családban, illetve társaságban való viselkedés normáival és öltözködési szabályokkal. A hétfői nap az ismerkedés jegyében telt, kedden az Incze László Céhtörténeti Múzeumban voltak, ma a Báró Wesselényi Miklós Könyvtárba, holnap a Wegener-parkba látogatnak el, míg a pénteki zárónapon vendéglőben ebédelnek, ahol maguk terítik meg az asztalt a hét folyamán tanultak alapján.
– Örülünk, hogy van érdeklődés a harmadjára megrendezett hiánypótló tábor iránt, ahol a kicsik játszva sajátíthatják el az alapvető illemtani és viselkedési szabályokat”, osztotta meg lapunkkal Fejér Melinda, az RMDSZ kézdivásárhelyi nőszervezetének elnöke. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások