Felhívás!

Baróti prioritás

Baróti prioritás Kovászna megye

Legutóbb áprilisban számoltunk be arról, hogy épülőfélben van Baróton a Petőfi és a Víz utcákat összekötő híd, melynél a munkálatok tavaly novemberben kezdődtek el.

Időközben – mint fotónk is bizonyítja, és személyesen is tapasztaltuk – a hídon, vagyis annak egyik sávján megnyílt a forgalom, autóval is át lehet hajtani rajta. A jelek szerint az építő, a felsőrákosi Zöld Út Kft. tartani tudta a határidőt, a munkálatok befejezését ugyanis szeptember végére ígérték.

Az idei költségvetés tárgyalásakor a város polgármestere, Lázár-Kiss Barna úgy fogalmazott, a Víz utcai lakosokat érintő infrastrukturális beruházásokat idén prioritásként kezelik. A városnak ez a területe, mely korai térképek szerint is Barót legrégebben lakott része, eddig kimaradt a modernizálásokból, a hangsúlyt inkább a város tömbházakkal beépült részére fektették, idén azonban az egyébként hosszan elnyúló Víz utcának a vajgyár és a város tűzoltószertára közötti szakaszán, akár önerőből is, de mindenképp elkezdenék a felújítást – legalábbis a szándék ez volt áprilisban, a költségvetés elfogadásakor.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. augusztus 22., 8:35
  ÉRTÉKELÉS: 6

  csak volt a ,,szandek,,………….azzal is maradunk Barotiak,itt minden csak alom,megvalositas oly keves 🙁
  Szegyen hogy ennyire el van hanyagolva. A varos barmely kapulyan ha bejosz,csernobili latvany fogad,(lasd a garzonokat,lasd az Ifet udvarat).nem beszelve a ,,ciganyblokk kinezetet,,a muvelodesihaz elotti godroket. Ujabban az kossuth utcai uj aszfalt kanalisteto melyedeseit,isten orizz hogy bele menjel ! mert akkor annyi neked!

 • User
  Dátum: 2019. augusztus 23., 7:50
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Tessék egy kis sétát tenni….a Kossuth utca gyalogjáróin….nem kis kaland….Dehát aki autókázik,annak nem döcögős,a többire ki hallgat…..

 • User
  Dátum: 2019. augusztus 26., 11:37
  ÉRTÉKELÉS: 2

  A minap gyalog sétáltam le a stadionig a Barót- Nagyajta futball mérkőzést megtekinteni. A járdák állapota a központtól a város végéig siralmas. A polgármester helyében a saját, számottevő, meg nem érdemelt fizetésemből eddig felújítattam volna Baróton legalább a főút menti járdákat.