Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az összefogás gyümölcse

Az összefogás gyümölcse Kovászna megye

Az OTP Bank baróti fiókjában adta át a Gondviselés Segélyszervezet két tagja, Pájer György és Demeter Zoltán a bibarcfalvi Bedő Csongornak azt a pénzt, amit számára az elmúlt hetekben önkéntesek gyűjtöttek.

Bedő Csongor háza júniusban égett le egy rövidzárlat következtében, amikor is az unitárius egyház keretében Erdővidéken is működő segélyszervezet tagjai úgy döntöttek, nem hagyják magára a szerencsétlenül járt fiatalembert, és segélyezési gyűjtést kezdeményeztek. Erdővidék tizenhat településéről összesen csaknem 90 ezer lejt gyűjtöttek számára, amivel újrakezdheti életét, új házban a leégett helyett.

Hirdetés
Hirdetés
02

Bedő Csongor lapunknak azt mondta, most is könnyezik, akár háza leégésekor, de most már örömkönnyek gyűlnek szemébe, érezve, hogy ennyi ember mellette állt a bajban. Hátrahagyta, hogy feltétlenül fejezzük ki köszönetét, mind közvetlen falustársainak, akik ideiglenesen szálláshelyet biztosítottak számára és mellé álltak, mind a Gondviselés Segélyszervezetnek, de egész Erdővidéknek is, mindazoknak, akik a támogatásukat felajánlották neki. Jelenleg a régi háza maradványait már lebontották, és elhordták, új házának alapja már ki van öntve, ő reméli, hogy mihamarabb visszaköltözhet régi címére, immár – a segítségnek hála – újjáépített házába.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. július 27., 22:02
    ÉRTÉKELÉS: 3

    légyen szerencséje az új házhoz ISTEN Áldása legyen mindig az életében Legyél erős és ügyes kicsi korodban is az voltál amikor a Köpeczi árvaházban keztedSzereny életed