RÖVIDEN

Borozva ismerkednek

A Junior Business Club pénteken ismét megszervezi az egyik legnépszerűbb kapcsolatépítő rendezvényét. A Wine & Networking című eseményre a sepsiszentgyörgyi Óriáspince rendezvényterembe várják a sikeres vállalkozókat, az aktív és fejlődni vágyó fiatalokat, szakembereket, illetve a háromszéki gazdasági és társadalmi szereplőket. A borkóstoló lehetőséget nyújt üzleti partnerségek kötésére, munkalehetőségek feltérképezésére, potenciális vásárlóbázis elnyerésére. A remek borok mellé különleges ételek és jó hangulat társul. A résztvevők a Kékfrankos Borház kínálatát kóstolhatják, míg az ízletes kísérőfalatkákat fiatal helyi termelők és az Óriáspince biztosítja. Az eseményre a helyek száma korlátozott. További információért látogassa meg a Wine & Networking Facebook-eseményt.

Ünnepeltek a háromszéki könyvelők

Jó alkalmat teremtett a találkozásra és egymás munkájának értékelésére a könyvelők napjának megünneplése, amelyet a sepsiszentgyörgyi Kolcza vendéglőben szervezett a Romániai Könyvszakértők és Mérlegképes Könyvelők Testületének (CECCAR) háromszéki szervezete. Az eseményre nem csak a szakmabelieket hívtak meg, hanem azoknak az intézmények vezetőit, vállalkozói szervezetek képviselőit is, amelyekkel a könyvelők napi kapcsolatban állnak. Megnyitóbeszédében Benkő Pál, a CECCAR háromszéki elnöke az országos vezetőség üdvözletét tolmácsolta a résztvevők felé, illetve felvázolta a szakma jelenlegi helyzetét és kihívásait. Ezt követően díjazták a legjobb szakmai és üzleti tevékenységet felmutató könyvelési cégeket és könyvelőket

Megtermelt haszon és helyi közösség

A helyi érték kampányüzeneteinek megerősítésére, ötletadó beszélgetésre várják a vállalkozókat és érdeklődőket a kereskedelmi és iparkamara sepsiszentgyörgyi székhelyére. A Háromszéki Közösségi Alapítvány szervezésében ma este 6 órától szervezik a Megtermelt haszon és helyi közösség című ötletadó beszélgetést. Az érdeklődők a hka@hka.ro e-mail-címen jelentkezhetnek.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.