Felhívás!

Téli ünnepek-vetélkedő

Téli ünnepek-vetélkedő Cseperedő

A sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotája, a Kovászna Megye Tanfelügyelősége és a Natura Schola Egyesület közös szervezésében tartottak Téli ünnepek címmel üdvözlőlapkészítő-vetélkedőt az elemi osztályosok számára.

A tetszőleges technikával elkészített alkotásokat 2016. december 23-ig lehetett beküldeni. A beérkezett 194 üdvözlőlap közül 25 került díjazásra. A színvonalas alkotások elbírálásában részt vett Miklós Mária, Zágoni Imola a tanfelügyelőség, Kerekes Jenő, Bedőházi Beáta a Gyermekek Palotája, valamint Balogh Zsolt a Natura Schola Egyesület részéről. Az értékelés során az öttagú zsűri az eredetiséget, a különböző technikák alkalmazását, a kivitelezés minőségét tartotta szem előtt.

Korcsoportonként díjazták a három legjobb alkotás beküldőjét, és dicséreteket is kiosztottak. Első helyezettek: György Fruzsina (előkészítő osztály), Bálint Tímea (II. o.) mindketten a Mikes Kelemen Líceumból, Nagy Panka (Árkos, I. o.), valamint Neagoe Cezar (III. o.) és Neagovici Carmen Maria (IV. o.) Bodzafordulóról. A díjazottak teljes névsora a tanfelügyelőség honlapján tanulmányozható. Az alkotásokból összeállított kiállítás előzetes bejelentkezés alapján a Gyermekek Palotája nagytermében tekinthető meg február 1-ig.

Barabás Andrea

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.