Felhívás!

Fotózásra fel!

A Turulmadár Ifjúsági Iroda fotó- és rövidfilmverseny-sorozatot hirdet Changing view címmel, a 14 és 30 év közötti háromszéki fiatalok számára, azzal a céllal, hogy új perspektívákból, új megközelítésből jelenítsenek meg egy-egy adott témát. A több fordulós, képi és rövidfilmes feladatokat kéthetente kell teljesíteni.

A három-három fordulós versenysorozatban az egyesület kéthetente hirdeti meg az újabb témákat fotó- vagy rövidfilmkategóriákban az egyesület Facebook oldalán. (https://www.facebook.com/turuliroda/). A feladatokat a versenyzőknek a megadott határidőig kell teljesíteniük. A vetélkedő július és december között zajlik, a résztvevők értékes díjakban részesülnek.

Egyidőben a fotó- és rövidfilmversennyel, az egyesület egy podcast-sorozatot is indít, amelyben a témákat bejelentő meghívottakkal a fiatalok hosszabban elbeszélgethetnek. Ennek célja élettapasztalatok, tudás, ismeretek átadása, példák bemutatása a fiatal korosztály számára. A filmek 2-3 hetente jelennek meg az iroda közösségi oldalán.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.