Felhívás!

Földrajzból a legjobbak

Földrajzból a legjobbak Cseperedő

Közel 80 gimnazista diák vett részt a Terra-földrajzverseny megyei szakaszán, amelyet a Mikes Kelemen Líceumban szerveztek február végén. Háromszéket 12-en képviselik a vetélkedő országos szakaszán, május 9-én (amennyiben megtartják azt.)

A versenyen 25 ötödik, 35 hatodik és 13 hetedik osztályos tanuló mérte össze tudását. Évfolyamonként a legalább 80-as pontszámot elért diákok jutottak tovább a vetélkedő országos szakaszára.

Az ötödikesek közül két dobollói diák képviseli megyénket a májusi megmérettetésen: Arnăuţ Andrei és Onea Andrei. A hatodikos évfolyamról Vargyas Bálint, Benkő Karola, a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Általános iskola diákjai, Tókos Csongor, a bardóci Benkő József-iskola, valamint Pál Gergő és Kovács Máté, a Székely Mikó Kollégium tanulói jutottak tovább.

A hetedikeseknél Voicu Rareş, a megyeszékhelyi Váradi József-iskola, Pap Ede Balázs, a Mikes Kelemen Líceum, a zabolai Szigyártó Andrea, valamint Gyerő József és Csoma Bálint, a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Líceum tanulói lesznek jelen az országos szakaszon.

Gratulálunk a diákoknak és Bokor Ildikó, Makfalvi Zsuzsa, Kuti Zsuzsanna, Veres Enikő, Kellán Beáta, Varga Éva, Cristian Gabriel és Nour Teodora Oana felkészítő tanároknak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások