Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Földrajzból a legjobbak

Földrajzból a legjobbak Cseperedő

Közel 80 gimnazista diák vett részt a Terra-földrajzverseny megyei szakaszán, amelyet a Mikes Kelemen Líceumban szerveztek február végén. Háromszéket 12-en képviselik a vetélkedő országos szakaszán, május 9-én (amennyiben megtartják azt.)

A versenyen 25 ötödik, 35 hatodik és 13 hetedik osztályos tanuló mérte össze tudását. Évfolyamonként a legalább 80-as pontszámot elért diákok jutottak tovább a vetélkedő országos szakaszára.

Az ötödikesek közül két dobollói diák képviseli megyénket a májusi megmérettetésen: Arnăuţ Andrei és Onea Andrei. A hatodikos évfolyamról Vargyas Bálint, Benkő Karola, a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Általános iskola diákjai, Tókos Csongor, a bardóci Benkő József-iskola, valamint Pál Gergő és Kovács Máté, a Székely Mikó Kollégium tanulói jutottak tovább.

A hetedikeseknél Voicu Rareş, a megyeszékhelyi Váradi József-iskola, Pap Ede Balázs, a Mikes Kelemen Líceum, a zabolai Szigyártó Andrea, valamint Gyerő József és Csoma Bálint, a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Líceum tanulói lesznek jelen az országos szakaszon.

Gratulálunk a diákoknak és Bokor Ildikó, Makfalvi Zsuzsa, Kuti Zsuzsanna, Veres Enikő, Kellán Beáta, Varga Éva, Cristian Gabriel és Nour Teodora Oana felkészítő tanároknak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások