Felhívás!

Egyházi programok

Egyházi programok Cseperedő

A jövő héten a megyeszékhelyi Krisztus király római katolikus-plébánián szerveznek szünidős közösségi programot óvodások és kisdiákok számára. Az evangelizációs hét népszerűségét jelzi, hogy tavaly több mint 600 gyerek kapcsolódott be a tevékenységekbe.

 

Hétfőtől péntekig 10–16 óra között zajlanak a foglalkozások. Az előző évekhez hasonlóan idén is a legkisebb résztvevők a kiscsoportot befejezett óvodások, a legnagyobbak pedig az ősszel a hatodik osztályt kezdők lesznek, lehetnek. Az immár tizedik alkalommal sorra kerülő evangelizációs héten a reggeli misék utána a templomkertben, csoportokban zajlanak a tevékenységek pedagógusok vezetésével, önkéntesek, fiatal segítők felügyelete mellett. Idén a bibliai városokkal, történetükkel, törvényeikkel ismerkednek a gyermekek.  Pénteken rövid előadáson mutatják be a szülőknek a tanultakat, szombaton gelencei kirándulás szerepel a programban. Az egyhetes rendezvény vasárnap szentmisével zárul.

A belvárosi Szent József-plébánia augusztus 21–26. között 10-től 13 óráig várja az óvodásokat és kisiskolásokat a foglalkozásokra. Ugyanebben az időpontban, augusztus 21–25. között a szemerjai református egyházközségben is közösségi programokat szerveznek, augusztus 28. és szeptember 1. között a vártemplomban, szeptember 5–10. periódusban pedig a belvárosi református templomban várják a gyerekeket.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.