Felhívás!

Babaszínház a Cimboráknál

Babaszínház a Cimboráknál Cseperedő

A sepsiszentgyörgyi kismamák közönségének kérésére a Cimborák Bábszínház felújította a Tündérek tenyerén című babaszínházi előadást.

Mint írták, fontosnak tartják az érzelmi biztonság kialakulásában a közösen megélt léleképítő csodavárást és a megtartó örömet, ezért szülőkkel vagy közeli hozzátartozókkal együtt várják a babaszínházba a kicsiket.

Karon ülők, kisbabák és szüleik számára készült a Cimborák Bábszínház előadása, melyben dallal, szóval és játékkal ringatnak a tündérek. Trillácska, Hajnácska és Bíbola varázslatában a keletkezés csodáit élhetik át a kisgyermekek. A hangok, zörejek szemünk előtt szülnek új formát, a színek és anyagok bábokká lesznek. A népi mondókák, az énekszó, az élő hangszer ölelésében és az édesanyák ölének biztonságában a kisbabák önmaguk testrészeire csodálkozhatnak rá, majd környezetük kellékeivel ismerkedhetnek meg. A zenei és formai anyanyelv közegébe ágyazott előadásunkat a művészeti nevelés részeként is ajánljuk a szülők figyelmébe.

Az előadást meghitt térben játsszák, amelyben jelen rendelkezések betartásával legtöbb 15 szülőt és kisbabát tudnak befogadni. A játék időtartama kevesebb mint fél óra.

Az előadást május 8-án, szombaton és május 9-én, vasárnap 11 és 17 órától játsszák. A jegyek foglalását, valamint az előadással kapcsolatos további információkat a 0755 335400 telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehet igényelni.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.