Felhívás!

A puttonyos ajándékai

A puttonyos ajándékai Cseperedő

Rendhagyó tevékenységek sorozata zajlott az elmúlt héten a kézdivásárhelyi Helen Doron Angol Nyelviskolában, ahol Mikulás-hetet szerveztek, és többek között az adventi ünnepkörről, a Mikulásról, a rénszarvasról is szó esett a heti rendszerességgel megtartott tevékenységeken.

A hangulat nagyon vidám, jókedvű volt sok-sok játékkal teletűzdelve, ugyanakkor sor került a Mikulás válaszlevelének a felolvasására. A Helen Doron Nyelviskola vezetője, Papp Gyöngyike elmondta, már hetekkel korábban megírták a levelet a Mikulásnak, és a múlt héten a megérkezett választ hallhatták a gyerekek, mely nyilván angolul íródott. A Mikulás emellett elküldte a gyerekeknek a sok-sok ajándékkal telepakolt zsákját is. A boldogság, az öröm, a vidámság, a ragyogó szemek jellemezték ezeket a gyerekeket, amikor bekukucskáltak a zsákba, és ki-ki megkapta jól megérdemelt ajándékcsomagját.

Hasonló öröm jellemezte azoknak a felnőtteknek az arcát is, akik közel fél éve részesei a nagy csapatnak. Az ő tevékenységük is rendhagyó volt, hiszen mikulássapkában, adventi koszorú mellett, angol dallamokkal kezdődött a tevékenységük, és a Mikulás őket is meglepte egy kis figyelmességgel.

A gyerekek heti rendszerességgel járnak a Helen Doron Angol Nyelviskolába, ahol gyakorolhatják az angol nyelvet, kiscsoportos tevékenységek keretén belül így nagyon sok angol kommunikációra kerül sor. Használva a nyelvet nagyon sok hasznos hétköznapi szavakat, kifejezéseket sajátítanak el. A Helen Doron-program játékosan kiscsoportos tevékenységek keretén belül szeretteti meg a gyerekekkel az idegen nyelvet, kisiskolásoknál segít az iskolai program megértésében is.

A karácsonyi pihenő után újult erővel folytatják 2019-ben is a tevékenységeket. Január–február folyamán új, kétéveseknek, óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló csoportok indulnak. Nagy szeretettel várják a gyerekeket szüleikkel együtt.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.