Véleményfal

User
Dátum: 2018. január 23., 11:53
A cikk címe: Az első nagy találkozás
ÉRTÉKELÉS: 2

Hová jelezzenek vissza? Ott írja, hogy milyen e-mail-címen lehet jelentkezni, akit érdekel.

User
Dátum: 2018. január 23., 11:23
A cikk címe: Piros betűs ünnep
ÉRTÉKELÉS: 3

Kelemen Levente, ha valamihez nem ertesz es beleszolsz az ugy hivjak: BUTASAG!!! Ha halgattal volna okosabb maradtal volna!!! A vadgazdalkodast nem a Puskas Tivadar Szakkozepiskola padjaiban tanitjak, ez egy osi tudomany es szakma, amit a termeszet rendje megkovetel az egesz vilagon es gyakoroljak Afrikatol, Azsiaig es Del Amerikatol az Eszak Amerika legeszakibb sarkaig, beleertve az OSSZES kis es nagyragadozok mesterseges szelekciojat a nagyvilagban, amit ritkan meg a kiveszoben levo fajok rendszere is megkovetel. Lasd az ellenpeldat a Karpati barna medve - Ursus arctos - elszaporodasa Romania teruleten, 1952-ben kb. 1000 peldany, mig napjainkban hivatalosan !? 7600 peldany es valoban 12000 - 13000 peldany. DE EZ NEKED MAGASS, SAJNOS A BUTASAG NEM GYOGYITHATO.

User
Dátum: 2018. január 23., 10:23
A cikk címe: Egy józan román hang
ÉRTÉKELÉS: 15

Több cikket kellene mejelentetni román nyelven is a Dél-tiroli osztrák autonómiáról Oaslzországban a fejlődés ,jólét mintapéldája,továbbá sk-sok képet jól kinagyítva a magyar nyelvű újságokban a magyaországi INTÉZMÉNYEK homlokzatán román lobogók lengéséröl -Gyula, Batronya , Elek,Méhkerék stb.

User
Dátum: 2018. január 23., 09:43
A cikk címe: Plébánost is maguk közé csábítottak
ÉRTÉKELÉS: -1

A járdák valóban sok helyen jegesek, de azokat az ott lakók vagy az ott működő cégek kellene eltakarítsák.

User
Dátum: 2018. január 23., 09:17
A cikk címe: Az első nagy találkozás
ÉRTÉKELÉS: 3

Te, Grumann.Azert ilyen nagyokat ne loditsatok.En tisztellek titeket es mindenkit aki valoban ossze akarja irni a romaniai medvepopulacio valos adatait de errol a meserol egy baratom jut eszembe aki mindeg azzal kerkedett,hogy reszegen elaludt az erdo szelen es a medve a mezespogacsat kivette a zsebebol.Na es hogy szoltatok ra?Mi nem az UDMR gonosz vadaszai vagyunk.hanem a partfogoid.Na mars innen! Es a medve megertette.Remelem van humorerzeketek es nem fogtok megharagudni ram ezert a kommentert mint a gonosz vadaszok,mert azoknak aztan nincsen humorerzekuk.Egyebkent hany eves korig lehet jelentkezni es mik a feltetelek?Jelezzetek vissza.

User
Dátum: 2018. január 23., 07:43
A cikk címe: Idén víztisztító is épül
ÉRTÉKELÉS: 0

Hisszem ha latom,hogy Szaldoboson utat modernizalnak !!!! megtoltik a lyukakat kotormelekkel es annyi ! Mar hany eve...... minden ev elejen igergetik,s meg van ,volt a penz,a hidat ha kihagyhattak volna,ne mar egy ket hid miatt szenved a nep! A hidat utolag is megoldhattak volna,volt mar ra pelda,mas kozsegekben!

User
Dátum: 2018. január 23., 07:38
A cikk címe: Idén víztisztító is épül
ÉRTÉKELÉS: -2

Bardoc egy lepessel elobb es Szekelyszaldobos tiz lepessel,hanem husszal hatrabb !!! Szegyen az alpolgarmester a falu szulottje es elhanyagolt saros,poros,rozsdas falu. A polgarmester is szegyelheti magat,mi is ugy adozunk mint mas falu. A szaldobosi tanacsosok is szegyljek magukat,a faluert semmit nem tesznek,nem harcolnak,csak a penzert ulnek a szekbe !!!!!!!!!!!

User
Dátum: 2018. január 23., 01:23
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 1

Ha nem elt Kezdin 20 evig most mit szamit te okor ??? Neked meg mi a kozod ehhez hogy ki hol el mi vagy te biro milyen minosegben iteled el az embereket???!!! Nagy bunko vagy,az ilyenek miatt nincsen haladas,progresszio a Földön mert az ilyen irigy sunyik akiknek semmi kozuk a dolgokhoz keresztbetesznek es gatoljak az emberiseget a fejlodesben

User
Dátum: 2018. január 22., 23:03
A cikk címe: Plébánost is maguk közé csábítottak
ÉRTÉKELÉS: 5

Szép a jégsport, de nem a kézdivásárhelyi járdákon szeretnénk kiélni a csúszkálás élvezetét. Hihetetlen, hogy a havazás óta eltelt napokban senki sem szórt homokot még a főtéren sem, pedig a városban az ántivilágbeli vezetés alatt működtettek egy járdatakarító kis hóekét is. Elromlott volna azóta? Vagy a nemrég hangoztatott önkormányzati gazdasági nehézségeken úgy próbálnak enyhíteni talán, hogy szerződést kötöttek a csontdoktorokkal, utóvégre mindenkinek meg kell élnie valamiből.

User
Dátum: 2018. január 22., 22:53
A cikk címe: Műkorcsolya-varázs Kézdin
ÉRTÉKELÉS: 12

Nagy öröm a kézdivásárhelyi jégpálya, de a közönség program idejére miért dobják a kötőféket a lovak közé? Képtelen állapotok alakulnak ki, amikor a zsúfolt pályán 500 ellenében mindig akad legalább öt suhanc, aki az emberek közt kergetőzik eszeveszetten, rúgja ki mások lába alól a korcsolyát, durván cikáznak, mitöbb össze-vissza szántják a jeget az éles fékezésekkel, mert olykor belefutnak a békés korcsolyázókba és olyankor csak mélyre szántva lehet fékezni. Hogy lehet, hogy a pénzünkért mindezt szinte naponta el kell viselnünk? Gyakran olyan sebességre kapcsolnak, hogy a bizonytalankodó kicsik csak úgy bucskáznak fel a nyomukban. Miért nem futja egy olyan rendcsináló alkalmazottra is, akitől tartanának, aki korcsolyával a lábán és kitűzővel képes lenne arra, hogy fülön fogja a száguldozó szabálytalankodókat? Vagy szeretnék, hogy a testi épségüket féltő többség eltávolodjon a pályáról?

User
Dátum: 2018. január 22., 21:53
A cikk címe: Menjen inkább kidobónak!
ÉRTÉKELÉS: 10

Na neeee... valaki nem tudja irgalmatlanul 3,14csán rúgni?

User
Dátum: 2018. január 22., 21:52
A cikk címe: Koszta Ervin élményképei
ÉRTÉKELÉS: 0

Eross Lilla

User
Dátum: 2018. január 22., 21:37
A cikk címe: Röviden
ÉRTÉKELÉS: 1

Persze hogy nem juttatnak vissza semmit a befizetett áfábòl , mert kell a pénz fegyverkezésre az orosz ellen, de arra nagyon ráfáznak,.remélem minél hamarabb.

User
Dátum: 2018. január 22., 20:56
A cikk címe: Magabiztosan és büszkén
ÉRTÉKELÉS: 0

Tulajdonkeppen normalis esszel meggondolva nem kellene letezzen semmilyen erdelyi magyar part sem ,hanem a mindenkori magyar kormanyoknak kellene ellatniok az erdelyi magyarsag jogainak vedelmet. Miert is ? Hat azert mert az erdelyi magyar partok csak azert voltak kitalalva es letrehozva, hogy a segitsegukkel a nepet hitelesen felre tudjak vezetni.

User
Dátum: 2018. január 22., 19:56
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 15

Örökre belém vésődött amikor a híradókban mutatták Márton Árpádot ahogy túlbuzgóan még magasabbra emelte a kezét mint a híres Alta Intrebare,bizonyára sokan emlékeznek.Nekem ez volt a pont az i betűn, hogy én többet soha az életben nem akarok az RMDSZre szavazni.Másra sem.

User
Dátum: 2018. január 22., 18:09
A cikk címe: Menjen inkább kidobónak!
ÉRTÉKELÉS: 3

Szégyen rúgják ki nincs ott mit keresni az ilyen nő nek amúgy is a férje is ott dolgozik es az nm meg engedhető egy hivatalba

User
Dátum: 2018. január 22., 16:40
A cikk címe: Menjen inkább kidobónak!
ÉRTÉKELÉS: 3

Akkor ennek van egy parja -a korospataki secretara !

User
Dátum: 2018. január 22., 16:16
A cikk címe: Magabiztosan és büszkén
ÉRTÉKELÉS: 3

Én ezt a ... ,és büszkén' másképp hallottam!az elejét!Megint viccelt Antal úr... ,ha 1918-ban....stb.' 1.A történelemben NINCS HA! ".2.Ha mégis van akkor így folytatódik... a nagymamámnak kereke lett volna ő lett volna a villamos.

User
Dátum: 2018. január 22., 16:13
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 1

Jakabos ur nem elt Kezdivasarhelyen tobb mint 20 eve. Most hazajott (oreg eveit itt leelni) mindenkit blamal aki nem ugy jatszik ahogy o szeretne. Menjen iskolakba es toborozzon onnan tehetseges kezilabdasokat. Vegye fel a kapcsolatot a sporttanarokkal. Kovetelozni es ragalmazni akkor lehet ha valami eredmenyt leteszek az asztalra. Az atletika is szep eredmenyeket ert el anno Kallith Attila bacsi idejeben...szinte semmi penz nelkul. Igaz nem most volt, de volt...!!!

User
Dátum: 2018. január 22., 15:51
A cikk címe: Munkaügyi kihágás
ÉRTÉKELÉS: 0

Az RMDSZ-nek miért lenne érdeke nyomorban tartani a megyét? Nem az lenne az érdeke, hogy nőjjenek a fizetések, s akkor kampányban ezzel dicsekedhetne, nőne a szavazótábora? És mivel tudná rávenni a vállalkozót, hogy adjon nagyobb fizetést? Vagy mivel tudná megakadályozni ebbéli szándékában? Ez vajon nem csak a vállalkozó és az alkalmazott közti egyezség kérdése? Most minden területen munkaerőhiány van a megyében, lehet válogatni. szerintem oda kell menni, ahol a munkámért, a szakértelmemért többet fizetnek. Persze, ha van egyáltalán szakértelmem...

User
Dátum: 2018. január 22., 15:43
A cikk címe: Magabiztosan és büszkén
ÉRTÉKELÉS: 4

Nem vagyok kíváncsi egyetlen centenáriumi rendezvényre sem.

User
Dátum: 2018. január 22., 15:39
A cikk címe: Munkaügyi kihágás
ÉRTÉKELÉS: 11

Az RMDSZ csak cinkos a rabszolga piacon, ugyanis Asimcov, Rotary segédlettel érdekük hogy nyomorban tartsák a megyét. Fájó, de igaz. Közben meg zeng az autonómia. Isten óvjon meg minket ezeknek az autonómiájuktól, akkor a maradékunk is veheti a világot a nyakába.

User
Dátum: 2018. január 22., 15:35
A cikk címe: Munkaügyi kihágás
ÉRTÉKELÉS: 6

Lassan nem lesz akit dolgoztatni, minden épkézláb ember külföldre vándorol, de jönnek majd a vietnámiak, lássuk velük majd hogy boldogul a sok vállalkozó. Az örökös vita megvan a két fél között, az igazság valahol félúton keresendő...

User
Dátum: 2018. január 22., 15:22
A cikk címe: Felhívás bojkottra
ÉRTÉKELÉS: 3

Ez megint egy sajnalatos pelda arra , hogy erdekkepviseletunk milyen szorgalmasan "harcol" a magyar kisebbseg jogainak kivivasaert , jelen esetben tanugyi szinten!

User
Dátum: 2018. január 22., 15:12
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 14

Mindaddig amig a magyar kepviselet ugy tancol a parlamentben ahogy a romanok futyulnek , nem lesz itt autonomia! Sosem volt es lesz idoszeru. Minek is? Faj ez az RMDSZ-nek? Dehogy! A kepviselet jol el, jovoje biztositva. Az , hogy nehany fiatalt is bejuttattak a parlamentbe , porhintes , hisz a mentalitas ugyanaz mint a szovetseg "nagy oregjeije'. Nem is lehet mas mert akkor labdaba sem rughatnanak. Amugy ezt szivesen is vallaljak mert a politika jol jovedelmez. Ez a szovetseg hitelet vesztette!!! Nem akarom latni a tulipant a szavazolistakon!

User
Dátum: 2018. január 22., 15:12
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 0

Várjunk még legalább 100 évet (addigra lehet, hogy már fentartások sem lesznek) és akkor lehet majd lépni és meglehet, hogy valamit el is lehet majd érni. Csak így tovább...

User
Dátum: 2018. január 22., 15:01
A cikk címe: Menjen inkább kidobónak!
ÉRTÉKELÉS: 0

Meg .....forrás : két székely ül a kocsmában ...úgy félóracska múllva az egyi megszólal - eleredt...úgy egy félóra múltán jő a válasz es - El ..stb.

User
Dátum: 2018. január 22., 13:58
A cikk címe: Popescu ellen vizsgálódnak
ÉRTÉKELÉS: 3

Még jó,hogy nem a páviánoktól kér elnézést.

User
Dátum: 2018. január 22., 13:47
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: -4

Miért használsz királyi többest? Mi az, hogy mi? Nem ismered a magyar nyelvet? És honnan tudod, hogy milyen utak vannak Odobesteni, Margitta és Zilah között stb.? Honnan veszed, hogy itt a legrosszabbak? Hasadra üttél megint ugye?

User
Dátum: 2018. január 22., 12:17
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 7

Na most az egyszer melle fogtal "szent meggyozodesbol",mert azt a kommentet nem en irtam.De annak aki irta teljesen igaza van mert itt vannak a legrosszabb utak,a legkissebb fizetesek es a legtobbet itt Kovaszna megyeben kell tulorazni a semmiert.Es nem hiszem,hogy valaki kulfoldi fizettett agens lenne,csak azert mert ki meri irni az igazat.Na de setaljal egyet pl. a mai nap folyaman Kezdivasarhely utcain,lassuk hol fogod a nyakadat kitorni a jeges,havas elpucolatlan jardakon. Ja te autoval jarsz?!Igen.Gondolhattuk volna.Mi megertunk teged.Te nem vagy fizetett agense kulfoldnek.Hiszen azok gyalog jarnak.Te az RMDSZ fizetett agense vagy.