Véleményfal

User
Dátum: 2017. április 20., 10:15
A cikk címe: Százhetven zsák szemét
ÉRTÉKELÉS: 7

A kozmunka nem megalazo......egeszen addig mig a szocialis segelyeket elvezok nem rohognek , karba tett kezzel. Tehetik mert mindig akad aki helyettuk dolgozik.Igy a gyerekek is.Valoszinu ezert vannak felhaborodva a szulok es nem azert mert gyerekeik munkara lettek fogva. Falun ,kulonben is meg "divat"-hala Istennek- ,hogy haztaji munkat vegeztetnek a gyerekekkel.

User
Dátum: 2017. április 20., 09:44
A cikk címe: Hasznára válik-e a diáknak?
ÉRTÉKELÉS: 9

"Sok huho semmiert"! Az elmult 25 ev bizonyitja,hogy a tanulok tudasszintje szabad esesben van , elemitol , egyetemig. Elgondolkoztato amikor egy egyetemet vegzett fiatal helyesirasi gondokkal kuzd, es ez csak egy pelda.

User
Dátum: 2017. április 20., 09:16
A cikk címe: Padlón tárolt élelem
ÉRTÉKELÉS: 7

Padlón tárolt élelem egyes üzletekben; amikor egy töbház földszíntjén üzletet alakítnak ki már akkor kellene ellenőrizzék, hogy van-e elég hely az árú raktározására, meg van-e minden feltétel egy élelmiszerbolt üzemeltetésére. A cégvezetőnek valószínű nem ez a legfontosabb célpont, hanem jó zóna legyen, hogy sok pénz jöjjön a házhoz.

User
Dátum: 2017. április 20., 08:33
A cikk címe: Dolgozni kell a voksért
ÉRTÉKELÉS: 5

Igy van barataim,ebben az orszagban valoban mindegy,hogy ki nyeri meg a valasztasokat.Egy csapat vagytok ti mind,csak mas zaszlo alatt!

User
Dátum: 2017. április 20., 08:28
A cikk címe: Már lehet használni
ÉRTÉKELÉS: 9

Na ez aztan a mestermu.A San Francisco-i Golden Gate hid ennek csak az arnyeka.Es ha jol ertem egy kerek esztendo kellett a megepitesere.De hat ez ertheto egy ilyen orszagban ahol egy ember dolgozik es negy nezi azt az eggyet a lapatjara tamaszkodva.Igenytelen nepnek,igenytelen hid!A fo,hogy valakik jot kaszaltak a megepitesen.Azert az atkelesnel inkabb szedjetek le a rakomanyt es tutajon vigyetek at nehogy,ne adj Isten kinai vasbol legyenek a pillerei.Na szerencses atkelest.

User
Dátum: 2017. április 20., 05:54
A cikk címe: Közérdekű közlemény
ÉRTÉKELÉS: 7

Ha valakit feneken lonek a zoldteruleteken,azon se lepodjek meg hiszen terepgyakorlet van,es Brailan ugyebar nincs terep...azert kell ide jonni.

User
Dátum: 2017. április 20., 05:25
A cikk címe: Közérdekű közlemény
ÉRTÉKELÉS: 8

Ugy, latszik a bocskorosok vedik a haracsot

User
Dátum: 2017. április 19., 22:30
A cikk címe: Nem kelt el a Bodok szálló
ÉRTÉKELÉS: 7

Nagyon érdekes, évekkel ezelőtt azt mondták, hogy a földrengés miatt meggyengült az épület, és nem biztonságos. Ahhoz képest most is áll, köszöni szépen, pedig néhány rengés azóta is volt. A másik érdekesség, hogy a tanács nem azt várja a vevőtől, hogy az épületet feltétlenül megerősítse, hanem, hogy a homlokzatát mindenképpen felújítsa. Azaz, legyen mutatós, de attól nem tartanak, hogy összedől egy újabb rengéstől. Legalábbis nem erre lehet következtetni a vásárlási feltételekből. Kicsit matekoztam közben: ha például egy ekkora épület lakásokat tartalmazna, pl. négyet szintenként, az 10 emelet esetén, 40 lakás. Ha a másfél milliós összeget elosztjuk, az 37500 euró/lakás (központi helyen, saját parkolóval). Így már nem is tűnik olyan soknak, ha azt nézem, hogy milyenek az ingatlanárak. Plusz van egy vendéglő stb. az alsó szinten, ami így "ingyen" van. Na de ez nem tömbháznak, hanem hotelnek épült, nyilván más az ár, és szállodai szobákból sem 40 van. Az is elképzelhető, hogy lesz olyan vevő, akinek úgy is megéri majd, hogy nem érdekli a garanciapénz, és teljesen másra használja az épületet, mint ahogy azt a tanács elképzelte. Nehogy már drága homlokzatra tegye a hangsúlyt :) Azt sem zárom ki, hogy valaki (aki ismeri a helyzetet) arra vár, hogy a döntőbizottság kedvezőbb feltételeket szab majd a vásárlónak.

User
Dátum: 2017. április 19., 20:47
A cikk címe: Százhetven zsák szemét
ÉRTÉKELÉS: 7

Kezdin a Petofi iskolabol az elszantan dohanyzo tanitonenik fule mellet repulnek a sportcsarnok elotti terre az iskola tejek,uditos dobozok,almak stb. vegik a kert mellett. A neveles nem csak otthon ,az iskolakban sem mukodik.

User
Dátum: 2017. április 19., 18:36
A cikk címe: Százhetven zsák szemét
ÉRTÉKELÉS: -1

Gondolom azok akik az utolsó vélemény mondóval nem értenek egyet azok akik semmilyen körülmények között sem nevelnék arra a gyereküket, hogy szemetet szedjenek.Nem sértegetni akarom őket mer tudom sok minden a szülőtől ered és a gyerek azt fogja utánozni amit tőlük lát és hall és hozzájuk hasonló lesz a legtöbb esetben.Miért lenne megalázó az önkéntes munka? Talán mert egyeseknek nem adatott meg az az öröm amelyet ilyen munka elvégzése után érezhet az aki lel.kéből cselekedett.Kár hogy kihagyják ezt az érzést és becsületes munkában nincs olyan hogy szégyen vagy megalázás.A felnőttek sokszor tanulhatnának a gyermekek önzetlenségéből és kár hogy sok felnőtt a hozzaállásával alázza meg a tenni akaró gyereket . És zárójelben jegyezném meg mégha ezer mínuszat is kapok ... egy intézményben még a takarítónőnek is illik egy kicsit beszélni az ország nyelvét,akár tetszik akár nem ...

User
Dátum: 2017. április 19., 16:55
A cikk címe: Ghiță előzetesben csücsül
ÉRTÉKELÉS: 0

Es a masik banda altal elkovetett sikkasztas az hogyan fog megterulni.Arra a bandara gondolok akik ellene voltak, Kovesi bandavezerrel az elen.

User
Dátum: 2017. április 19., 15:11
A cikk címe: Kivárnak a Pro Urbe díjjal
ÉRTÉKELÉS: 5

Ha nincs megfelelő személy akkor nem kell adni.Nem kell ebből nemzeti katasztrófát csinálni.Nem kell elfelejteni hogy bár Cucu tiszteletest sok magyar felkeresi azért nem éppen magyarbarát.Nem kell engedni a zsarolásnak és nem kell nemzeti alapon osztani a díjat csak annak adni aki tényleg megérdemli.

User
Dátum: 2017. április 19., 15:05
A cikk címe: Százhetven zsák szemét
ÉRTÉKELÉS: 5

Csak gratulálni lehet az ilyen gyerekeknek mert mind tudjuk könnyebb otthagyni más szemetét mint összeszedni és a sok negatív vélemény mellett talán lesznek olyanok akik megszégyenülnek és következőkor nem a patakmederbe dobják a szemetet.Ha mindig mindenki csak azon gondolkodna úgy is hiába akkor ki sem kellene kelni reggelente az ágyból.Van nevelő jellege az ilyen önkéntes munkának mert meg vagyok győződve azok a gyermekek akik részt vettek ezen a munkán azok nem fogják a szemetet a mederbe dobni.Szép volt Gyermekek ! belőletek biztos jó felnőttek válnak!

User
Dátum: 2017. április 19., 13:24
A cikk címe: Nem kelt el a Bodok szálló
ÉRTÉKELÉS: 8

Hol írták ezt ki? Csak nem a polgármesteri hivatal hirdetőtáblájára? Mert biztos oda bejár az összes milliomos, akinek másfél millió euró kidobni való pénze van. Na jó, lehet megjelent valahol, ahol ilyenek is járnak. Valahonnét csak kikerült az a három tenderfüzet vásárló. A vásárlási feltételeket én is túl soknak érzem. De ki tudja, lehet hogy nagyon jó biznisz ez, és csak vár valakire, akinek jól ki van hegyezve a bukszája. Na majd a BIZOTTSÁG megoldja. Mint ahogy mindent e vidéken, a bizottságok teszik oly széppé az életet. Majd csak kerül egy "ghicö", akinek át kell mosnia a lóvét.

User
Dátum: 2017. április 19., 13:12
A cikk címe: Százhetven zsák szemét
ÉRTÉKELÉS: 11

Egy normális családban a szülők feladata megtanítani, hogy a szemetet nem illik eldobni. Ha Kőröspatakon vagy máshol a falu tele van szeméttel, ne a gyerekekkel szedessék össze, hanem fizessék meg a takarítást vagy büntessenek. Semmi nevelőjellege nincs az ilyen tevékenységeknek. A jólnevelt gyermek ezután sem fogja eldobni, esetleg megalázónak tartja, hogy ő kell szedje a mások mocskát, míg azok, akik szemetelnek, röhögnek a markukba, hogy a hülyék dolgoznak helyettük, s továbbra is vígan szemetelnek.

User
Dátum: 2017. április 19., 11:32
A cikk címe: Ghiță előzetesben csücsül
ÉRTÉKELÉS: 0

Még nincs 40,de már évek óta multimiliomos! Akik a háta mögött állnak miért nincsenek előszedve?! Kiváncsi leszek,h térül meg az a hatalmas sikkasztás amit elművelt!

User
Dátum: 2017. április 19., 11:27
A cikk címe: Százhetven zsák szemét
ÉRTÉKELÉS: 7

A mi szép községünkben a ˝szocsisok˝ felszedik délelőtt a szemetet,mert hát ezért a polgármesteri hivatal megfizeti,pár óra múlva ugyancsak ők és a bandájuk lejönnek a hegyről szekerekkel a patak mellé piknikelni széthanyigálva a sörös,kékszeszes flaskájaikat a következő hétre! Kérdezem én az a sodronykötél amit az elitebbek kapuja elejét megovja a duhajkodóktól nem rugaszkodna fennebb is,h élvezzük a szép füves patakmedret?!

User
Dátum: 2017. április 19., 08:04
A cikk címe: Százhetven zsák szemét
ÉRTÉKELÉS: 6

A kosz felvette a neptanacsot is ! Ott is lehetett volna takiritani !A versenyvizsgan a takaritonok "elbuktak " mert nem tudtak romanul !

User
Dátum: 2017. április 19., 08:01
A cikk címe: Nem kelt el a Bodok szálló
ÉRTÉKELÉS: 8

Kérdem én a tanács maga ilyen feltételek mellett megvásárolna-e valamit?

User
Dátum: 2017. április 19., 07:59
A cikk címe: Céltudatos csapatmunka
ÉRTÉKELÉS: 2

Gratulalunk ! Nagyon ugyesek vagytok !

User
Dátum: 2017. április 19., 07:56
A cikk címe: Százhetven zsák szemét
ÉRTÉKELÉS: 10

Hol vannak a szocialis munkasok ,hogy gyerekekkel takarittat ?

User
Dátum: 2017. április 19., 07:53
A cikk címe: A dupla fizetés sem jó?
ÉRTÉKELÉS: 1

Az ugymond nyugis Kardiologia sajnos nem nyugis. Ha a Szakszervezet elnök úr nem a gunyolódás erején beszélne(Még csak hárman vannak akik tagok a szanitasznak,a többi átált) akkor esetleg fellátogatott volna a Kardiologiára és megálopitotta volna,hogy mindig teltház van és egyáltalán nem nyugis. Meg személyzethiányal is küzdenek. Na de az ilyen felelötlen kijelentésre én csak azt tudom felelni: Kerülj oda.Kegyetlen de igazságos.

User
Dátum: 2017. április 19., 03:38
A cikk címe: Százhetven zsák szemét
ÉRTÉKELÉS: 0

[…] citeste mai mult pe aici […]

User
Dátum: 2017. április 18., 21:01
A cikk címe: Hanyag útjavítás Kézdin
ÉRTÉKELÉS: 9

SZekelyudvrhelyen az egesz varosban nincs annyi folt az aszfaltozott utcakon mint Kezdin egy utcaban,csak mi nem lassuk hogy [ezek]csufolkodnak velunk:

User
Dátum: 2017. április 18., 06:25
A cikk címe: Háromszéki kínálat
ÉRTÉKELÉS: 2

Ulj le. 3-as helyesirasbol zivilizalt :)

User
Dátum: 2017. április 17., 20:15
A cikk címe: Háromszéki kínálat
ÉRTÉKELÉS: -6

undorito az a bemutatot hus.Hogy is lehet megeni amit a legyek is jarjak.Keleti zivilizacio.

User
Dátum: 2017. április 17., 09:23
A cikk címe: Hanyag útjavítás Kézdin
ÉRTÉKELÉS: 2

Jaj jaj Lorika ...biralgatunk ...kritizalgatunk..nem lessz ez jo Lorika.

User
Dátum: 2017. április 16., 19:36
A cikk címe: Háromszéki kínálat
ÉRTÉKELÉS: 1

Nagyot tojik raja !!! :)

User
Dátum: 2017. április 16., 16:55
A cikk címe: A székely nemzet a vádlott?
ÉRTÉKELÉS: 2

Külföldi? Legyen igazad!

User
Dátum: 2017. április 16., 13:58
A cikk címe: Durva kihágások
ÉRTÉKELÉS: -3

Örvendek hogy az ujsaguknak van vegre egy teheteseges ujagirojuk akire nagy szüksege volt jo ujsagnak.Bravo teddy vegre nem ket hülye nationalista tata fere vezeti a tuddatlanokat is meg butabba tesszi. Örvendek hogy en tudok magyarul is eszt a nehez nyelvet. .