Véleményfal

User
Dátum: 2018. január 22., 10:50
A cikk címe: Menjen inkább kidobónak!
ÉRTÉKELÉS: 2

Kutya is jo dolgaban megveszik :D

User
Dátum: 2018. január 22., 10:32
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 17

Mindadig amig Marton Arpad ket kezzel szavazza a torvenymodositast ejszaka, adig mirol beszelunk??????

User
Dátum: 2018. január 22., 10:28
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: -9

Most mar szent meggyozodesem, hogy fizetett agens vagy, akinek az a dolga, hogy rombolja az itt elok hitet, onbizalmat, remenyeit, hadd huzzanak el kulfoldre, vehessek at helyunket a megbizoid. Nem is ertem, miert engedik be minden nyeletlensegedet. Mar ketszer felhivtak a figyelmedet, hogy nem itt vannak a legrosszabb fizetesek az orszagban, tobbet ne szajkozzad, megis nyomod a dumat, s most melleje biggyeszted, hogy itt vannak a legrosszabb utak is az orszagban. Ezt meg megint honnan veszed? Mi alapjan allitod? Tiszta propaganda, amit csinalsz, csak negativ.

User
Dátum: 2018. január 22., 10:10
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 1

Tisztelt Jakabos úr, felhívnám a figyelmét, hogy ez egy olyan felület, ahol név nélkül lehet kommentelni, s a hozzászólók 99 %-a így is teszi. Ez nem lovagiasság kérdése. Önnek, mint közpénzek költőjének, nyilván kötelessége is névvel vállalva megvédenie álláspontját, nekem, mint adófizetőenk elég kérdéseket feltennem. Az első kérdésem az lenne, hogy miért nem akkor kezdett bele a bajnokságba, amikor megvolt (le volt szerződve) a 300 ezer leje (ami jó 70.000 euró)? Hol tette közzé nyilvánosan, hogy eddig kitől mennyi pénzt kapott, s azt tételenként mire ment el? Mert a taranszparencia a legfontosabb egy olyan egyesület számára, amleyik közpénzekre pályázik. És mire menne el az a 70 ezer euró? Biztos, hogy elég lenne? Milyen célkitűzést valósítanának meg belőle? Hány kézdivásárhelyi sportoló van a csapatában, és ez milyen arányt tesz ki? Miért nem ezt közli a sajtóban, ahelyett, hogy dobálja a vizes lepdőt, amiért elfogyott a pénz? Ne haragudjon, de én így látom ezt a problémát.

User
Dátum: 2018. január 22., 10:04
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 2

Nyujtodon lakik ez valo igaz, de Nyujtodert semmit nem tesz...A kornyeki falvak sokkal elorebb alnak mint Nyujtod, pedig Kezdivasarhelyhez tartozik, ugyan ugy kellene ez a falu is fejlodjek mint mas falvak.

User
Dátum: 2018. január 22., 09:52
A cikk címe: Popescu ellen vizsgálódnak
ÉRTÉKELÉS: -2

Popescu special nem soviniszta.

User
Dátum: 2018. január 22., 09:41
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 13

Mint a mesében... hoztam is meg nem is ..tovább nem folytatom, de hamarosan az lesz, hogy volt udemeráj meg nem lesz ,mint a magyarországi ultraliberális szdsz úgy fognak repülni,sajnos jól meggazdagodva a 30 ezüstböl amit rendszeresen megkaptak és MOST is megkapnak!

User
Dátum: 2018. január 22., 09:39
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 1

Tényleg nyujtódi de őkelme a dn 11 mentén lakik, a mellékutcákba pedig minek nézzen be! Karácsonyi világítás is csak a templom környékére jutott, de jobb is így mivel régebben a villanyoszlopokon a karácsonyi díszek iis csak a háza körülig nyujtózkodtak le😉! Valószínű gyüjti a zsét me még mindig falu- faluba lakunk francia vc be pottyantunk szennyvezeték hiányában!

User
Dátum: 2018. január 22., 09:38
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 17

89 -tol az rmdsz vezeti[ ???]a megyet,meg is van az eredmeny:az orszag legrosszabb uthalozata,fizetesek szerint is sereghajtok vagyunk,lassan de biztosan eltunik epitett oroksegunk;kovasznai Siklo,a kezdii kaszarnya,Balvanyos var,stb,stb...Aki tolvajokat tamogat es valaszt az cinkos tars veluk,tehat ne sirankozzanak.

User
Dátum: 2018. január 22., 09:30
A cikk címe: Még tart a kampány
ÉRTÉKELÉS: 0

A feketén alkalmazottakkal mit tájékoztatnak?

User
Dátum: 2018. január 22., 09:22
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 19

Feher Laszlo Odon szerint "ebben az ugyben akkor kell lepni,amikor valamit el lehet erni."Peldaul a valasztasokkor,amikor szavazatokat lehet kicsalni a buta es naiv szekelyektol.Na de ha Marton, Feher es Benko szerint nem jo a Kulcsar-Terza altal benyujtott autonomia -statutuma, akkor ok majd biztosan egy olyant fognak benyujtani amit a romanok nemcsak egybol elfogadnak,hanem meg ki is tuntetik oket.Peldaul "Steaua Romaniei cu Inalt Grad de Cavaler" cimu kituntetessel. Mi van?! Mit beszeltek?! Itt a hatam mogott valakik dofik az oldalamat,hogy nem jol irtam.Azt suttogjak a fulembe , hogy ezt a kituntetest nem az autonomiat koveteloknek szoktak adni,hanem a SRI-kollaboransainak.

User
Dátum: 2018. január 22., 09:03
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 23

Az RMDSZ nek soha nem lessz megfelelo az ido az autonomia statutum benyujtasara mert nem is akarjak csak a szavazoikat hintaztatjak . A 200 000 alairas mar a statutum melle kellene legyen csatolva ha egyaltalan akarnanak valamit

User
Dátum: 2018. január 22., 08:47
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 6

Csak annyival egészíteném ki, hogy a polgármester Nyújtodon lakik.. tehát nem csak választásokkor jár ki, hanem minden nap..

User
Dátum: 2018. január 22., 08:32
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 18

Az en szavazatom eluszott az onok reszere.Csak azt sajnalom , hogy eddig besegitettem , hogy onoknek egy anyagiakban gazdag , nyugdijban specialis eletuk legyen.Sajnalom, hogy biztam es remenykedtem. Eddig volt.

User
Dátum: 2018. január 22., 08:26
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 19

Santit a magyarazkodas.Marton elvtarsnak"90-tol fenntartasai vannak.Elkestunk elvtarsak!? Vagy talan, csak mi? Olyan hamar egymasra hangolodtak amikor az onok elonyeirol kellett szavazni.Nem de?Melyik magyar kepviselo tiltakozott?Marton elvtars?On meg szinesznek sem volt jo ! Jogaszkent meg siralmasabb.A legnagyobb specialis nyugdij -potlek jar onnek majd, az on szavazata szerint.Ez ellen nem voltak fenntartasai.Miert?Es a tobbi kepviselonk? Ok?

User
Dátum: 2018. január 22., 08:07
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 16

A szelfi királynő, a bukott színész, parlamenti machinátor, és a láthatatlan lovag.... az autonómia élharcosai

User
Dátum: 2018. január 22., 07:38
A cikk címe: Popescu ellen vizsgálódnak
ÉRTÉKELÉS: -1

Basszus tényleg úgy néz ki a vénpin@, de biztos az Eu parlamentjében ez a divat! Kb 10.000eurós havi fixxel, h miért jön haza 1 kb ugyanannyi fizuért lejben, na ezt kellene megkérdezze vki! Amúgy a tetvet a soviniszta CTP hajában h hívják?.... hajléktalan!

User
Dátum: 2018. január 22., 06:52
A cikk címe: Felhívás bojkottra
ÉRTÉKELÉS: 4

Nem. Nem bojkottálni kell, Egyrészt, mert van már törésvonal, konfliktusgeneráló felület elég. Másrészt, mert a bojkottálás egy lépéssel sem visz közelebb a CÉLhoz, ami ugye az lenne, hogy a magyar (és mindenféle más nemzetiségű) tanulók egyenlő esélyekkel VERSENYEZHESSENEK. Már, aki versenyezni akar. Azt kellene megnézni, hogy például az Oktatási Minisztériumban minket képviselő kisebbségi államtitkár, kabinetigazgató és tanácsosok mivel töltik a dolgos mindennapjaikat. Az angol tantárgyverseny* tételmintája december közepén került nyilvánosságra, a megyei illetékesek azóta leveleznek a minisztériummal. Az eredmény: semmi. Múlt héten az is megjelent, hogy az országos próba-záróvizsga ("szimulálás"), ami a 8., 11. és 12-es tanulókat, no meg az iskolákat, tanárokat is teljesen lefoglalja, március 14-17 közt zajlik, 15-én is! Erről mikor lesz nyilatkozat? Nem csak tanévnyitókon és pódiumokon kellene államtitkárkodni, hanem főképp ilyenkor. És nem csak ilyenkor kellene nyilatkozni, de ha már igen, akkor nem ártana előtte gondolkodni, hogy mi is a cél. *És még egy aprócska kiegészítés: a helyi, helyi szakaszon a magyar diákok magyar nyelvről és nyelvre fordítottak, mert a tételeiket megyei szinten készítettük elő, román és magyar kollégákkal. A románról/románra fordítás a megyei (március 3.), és az országos szakaszon fog gondot okozni, de addig még lenne idő ezt a bakit helyrehozni, ha az a szándék. Tisztelettel, Ferencz Éva angoltanár

User
Dátum: 2018. január 22., 02:52
A cikk címe: Az egység hiánya
ÉRTÉKELÉS: 19

Az RMDSZ politikusai tisztában vannak azzal, hogy a román parlament soha nem fog elfogadni semmilyen statútumot, bárki nyújtaná is azt be. Viszont kellett valami "akció" a témában, ezért hagyták Kulcsárt "intézkedni", majd úgy tettek, mintha az meggondolatlanul cselekedett volna – ami igaz is egyrészt – viszont az is valószínűnek látszik, hogy más soha nem tette volna meg, bármilyen statútum változatról legyen is szó. Mert volt idejük rá, rengeteg, mégsem történt soha semmi. Az egész cirkusz nagyon olyan forma vitézkedés, hogy "fogjatok le, mert benyújtom". Nem csoda, hogy Kulcsár "magánszámra" vállalkozott, még akkor is, ha ő is tisztában van vele, hogy fölösleges, de legalább van mivel takaróznia a választók előtt, hiszen ezt ígérte. Márton Árpád úr egyik legrégebbi "honatya", de nem csak most "voltak fenntartásai az időponttal". Az elmúlt 28 évben mindig, és nem csak neki, hanem mindenkinek, Markótól Tőkésig, Frundától Kelemenig, MPP-től EMNP-ig, SZNT-től RMDSZ-ig. És ez így megy tovább ezután is, szépen, senkinek ne legyenek illúziói...

User
Dátum: 2018. január 21., 13:03
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 2

A nevem Jakabos István -legelöre megemliteném ,hogy nem tartom lovagias magatartásnak, ,hogy valaki felelösség tudata ellenére véleményezzen másokat ,van 1 mondás-ha férfi vagy légy férfi,legyen hited ,s neved,lehet nem ismeri a szerzöjét Szeretnék válaszolni pár névnélküli vélemény re -jan.19- 1o ora 34 , 11,o 22, 15 o 23, 15 o 28 ,jan 2o ,o 27 -a pénzköltésröl ,az volna a kérdésem milyen elpocsékolt pénzröl beszélünk , ebben a csoportban 14 csapat müködik többek között olyan kiszállásokkal, mint 2 Temesvár,Arad,Nagyvárad,Resica ,Mioveni,Maros,és az itthoni mérközések terhei-biroi dij 8oo -1ooo lej ,leigazolások ,1ooo lej drb.,amit lelkes szponzoraink fedeztek. Hozzátenném -Vitális B. Kinga sugallatára Gyülést szervezett,ahvá meghivodott a megy vezetöségéböl Tamás Sándotr,kézdirö a polgármestert,ki a sok munkájra hivatkozva ay z alpgm-t Derzsi Gy. küldte. Itt elhangzott hogy a csapat fenntartását Tamás S. szerint a municipiumi és a megyei kirendeltség fögja felvállalni. Szeretném tisztázni ,hogy Mi semmiféle 1ooooo euros támogatásrol nem tárgyaltunk,ez csak valakinek a szüleménye. A számitásaink szerint évi szerény költségvetésünk 25o -3oo ezer lej volna, Mi ebben az évben csaptépitést terveztünk, ( annak aki lesélhámosozott biztosan krimiket olvas ) Kapcsolatba léptünunk azokkal a potenciális értékekkel,kikre számitottunk ,hogy jövöre ütöképes csapat hozzunk létre. Ezen tervek megvalositásához a kézivh-i és a megyei tanácsok támogatása szükséges,A Györ-t mint példát emli -tettem , Ha célkitüzésünköt elérnök itt is minden második héten megtelne a csarnok,biztositva a sportszeretö emberek szorakoztatását, Hozzátenném,hogy a kézilabda a csapatsportok között .SPORT NATIONAL DE INALTA PERFORMANTA ,gondolom akkor több ráfigyelést érdemelne. Mint érdekesség elmondanám,,hogy sem Én,sem Imre Zsombor az eddigi tevékenységünkért még pénzt nem láttunk.

User
Dátum: 2018. január 21., 09:17
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 3

1 falucska csapatát sokáig röhögtük, az élvonalban voltak idegen légiós kölykök rugták a bőrt pénzért, volt ott edző bá,kultusz miniszter, partbiró😉, szponzor, millió lejes pálya mely jobbra lejt nagyon! Most hátul kullog a csapat, de a helybéli gyerekek kergetik a labdát ingyen örömünkre!

User
Dátum: 2018. január 21., 09:06
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 11

Birtam amikor Kézdi vezérei a honlapjukon posztolták, h megjött a tél. Most meg is győződtünk mert még másnap is úgy lehetett az utakon menni mint a pityóka sorok közt! Üzenem az előttem szólónak h nemsokára a barikra szavaznak ha a nevénél ott fog ékeskedni a tulipán! Ez a baj a környéken csak abba fektetnek amiből még 1 annyit le lehet nyúlni! Rács is tette a dolgát,a Kia javítását annyiszór a fejéhez vágták, ezek meg 1 vagyont költenek mindenre! Ebbe a k.... városba akár gyalog is el lehetne jutni mégis mindkét boss Dusterrel lóg! Oroszfalut, Sárf. Szászf. Nyujtódot ne sorolják Kézdihez mert oda csak választásokkor mennek max köveznek 1 ,2 mellékutat miután felbarmolják a fagyok előtt az utcát, h nyakig tocsogjanak a sárba a falusiak! Mi a helyzet az ipari csarnokokkal? Mennyi pénzt vittek a közösbe? Talán annyit mint a sport!

User
Dátum: 2018. január 20., 16:33
A cikk címe: Folytatnák a párbeszédet
ÉRTÉKELÉS: 3

Igen...a lucskoskaposztaban kell a csombor...

User
Dátum: 2018. január 20., 11:53
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 14

Jobb lenne mig a hulyesegek felett vitatkoztok,Kezdivasarhely utait es jardait elpucolni,mert egy ilyen hitvanyul vezetett varos nemigen van meg a terkepen.A jardakon nyakig latyakba,hoba.Az utakon,ha nem ho van az autok priccoljal fol a jarokeloket,mert az elolvadt ho tocsakban all.A parkolasert dijat azt tudtok szedni.Jogtalanul!Mert ezeket a parkolokat nem ti csinaltatok.De,hogy elpucoltassatok a havat az utcaseprokkel a parlolokbol,az utszelerol es a jardakrol az mar nehezebb vallalat.A sok ingyenelo parkolodijbehajto helyi rendor,jobb volna ha lapatolna a havat,ha mar ugyis dijat kell fizetni a parkolasert.Igy kell kinezzen egy municipium,melyben a varoslakok municipiumi adot fizetnek?! Hanyingerem van ennek a varosnak a vezetosegetol!

User
Dátum: 2018. január 20., 10:31
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 2

A heves hozzaszolasodbol itelve kozel alltal a csapathoz . Egyutterzek es remelem lesz valami megoldas . De ! A tisztanlatas erdekeben - ez szabadidosport volt szervezett keretek kozott. A profi sport nem ilyen es meg csak nem is itt kezdodik . Ez egy jo kezdemenyezes volt , de ide illik a kozmondas " Sokat akar a szarka .....". Szerintem abban egyeterthetunk , a kevesebb neha tobb . Nem Gyori Etos illoziokba kelett volna ringatni a nagyerdemut hanem orulni a lehetosegnek h heti 2 er 3 or el lehet menni mozogni es resztvenni egy bajnoksagban .

User
Dátum: 2018. január 20., 09:56
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 6

Úraim nincs miért egymásra dobni a vizes lepedőt.mindenkinek van kedvelt csopata ,fotbal klzilabda,kosárlabda stb.Jakabos úr nem igért feljutást az első évre Gőrbicék szintjére csak csapat épitést .Meddig volt focicsapat amegyeibe és kiszálás is csak a megyébe volt a lanyoknak el kellet utazniuk ARADRA ,TEMESVÁRRA ?NAGYVÁRADRA stb ,stb.nem egyforma kőltségel AMI az ALPOLGÁRMESTER Urat ileti már első percen nem értett egyet a csapat indulásával.Miért játszanak kétszer 30 pecet a kézilabdások a focisok 45 percet ????? Afociba ha csatár játszik a védő tud pihenni és forditva de a kézilabda a játékos csatár is védő is Uraim mindenki gondolja végig és pártolja csapatát máshoz ne szoljon hozá.ÉS probájon segiteni a város sport életét fel lenditteni .

User
Dátum: 2018. január 20., 09:24
A cikk címe: Folytatnák a párbeszédet
ÉRTÉKELÉS: 0

Rövid leszek...folytatják a süketek párbeszédjét? = Szaharában kutat ásni.

User
Dátum: 2018. január 20., 01:00
A cikk címe: Folytatnák a párbeszédet
ÉRTÉKELÉS: 1

Az első fejlesztett lakást két évig fogja lakni egy önkéntes második jelentkezővel. Akkor is, ha nem családtagja.

User
Dátum: 2018. január 20., 00:57
A cikk címe: Folytatnák a párbeszédet
ÉRTÉKELÉS: 2

Legalább munkaüléseken megszámoljátok, hogy mi mindent összhordunk emitt? majd azt elmondjáto k valahol!!!

User
Dátum: 2018. január 20., 00:51
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: -8

Nagyokos, ne hülyéskedj, mindenki fizessen a teremért s a pályáért! Ha szórakozni megyek oda, vagy az egészségem akarom ápolni, egyet értek, hogy a te zsebagyad dagadjon, arra fogsz szavazni, hogy fizessek, de mikor kézdi színek öregbítéséért lihegek, menj te az anyukádhoz, sírjatok. Mindazokkal, akik a sportnak kapukat emelnek! A sport által emelt akadályokat le kell ontani, nem kell még emberi gyarlóságokat szembe tolni. Csak az versengjen, aki jobbat tud mutatni! A más indukóknak, kusti!