Véleményfal

User
Dátum: 2017. május 3., 08:10
A cikk címe: Tönkreverte a méhest
ÉRTÉKELÉS: 11

Ti mindenkeppen abba santikaltok,hogy a kilovesi kvotat visszaallitsatok a medveknel.A kart a Roman allamnak kell megteriteni abban az esetben,ha a kaptarok nem szant szandekkal voltak elhelyezve egy olyan teruletre ahol koztudott,hogy medvecsaladok elnek.Mert ebben az esetben egyebrol van szo!

User
Dátum: 2017. május 3., 08:03
A cikk címe: Medvét támadott
ÉRTÉKELÉS: 31

Ejnye-bejnye.Ugy latszik,hogy sem ti,sem pedig a Bukarest-i urak nem akarjatok megerteni,hogy azzal,hogy elpusztitjatok az erdoket nemcsak a fat pusztitjatok hanem az ott elo allatvilagot is,az erdei gyumolcsoket,gombafajokat,gyogynovenyeket,ritka erdei viragfajokat es az ott elo madarvilagot is.Ezert kene az erdoirtast legalabb 20 evre teljesen betiltani.Ami pedig a medvet illeti,az ilyen medvet mely emberi portyara tamad,torvenybe kell foglalni,hogy kiloheto.De szigoruan csak az ilyen medvet es nem a bekesen kukazo macikat.Sajnos az emberi kapzsisag es emberi butasag miatt ide jutottak a medvek,hogy a megelhetoseguk,a tuleles miatt kukazni es emberi portyakra tamadni kenyszerulnek mert mar nincsen meg a termeszet adta teruletuk,az erdo.A mai modern vilagban meg van egy megoldas az altato lovedek.Miert nem engeditek torveny altal,hogy az ilyen gazdak akik kozel laknak az erdokhoz altatolovedekes puskat hasznaljanak,sot miert nem a roman allam ad nekik erre penzt es felhatalmazast.En ebbol a cikkbol ugy ertem,ti azert sirankoztok,hogy a kulfoldi vadasz nem a ti zsebeteket tomi euroval,korantsem a medvek altal karositott gazdakat busuljatok.

User
Dátum: 2017. május 2., 21:05
A cikk címe: Oktatás nélkül nincs jövő
ÉRTÉKELÉS: -6

ujsagiro urak maguk csodalatosak,olyan ujsagot allapitottak ami keves van europaban cs<k az a baj nehez a nyelv olvasni A tata irojuk amint latom meg szelidult es nem irja az eletet. Azok a rablo szelhamos papok fere vezetik az egyszerü nepet Francia orszagba az egyhaznak semmi köze csak a teplomaval es a hiveikkel van dolguk.Örvendek hogy az a MIKO nem került a nep altal epült iskola 185o.töl 2876-harom reszbe azoknak a rablo papoknak nem került a kezükbe. Most tanulok irni is .Egy ritka enber leszek-

User
Dátum: 2017. május 2., 18:11
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: 0

És mi van azzal a lerobbant hasszonjármüvel amelyik lassan egy éve ha nem több a Stadion utcai kitétönél,a jégpályával szemben foglalja a helyet,zavarván a forgalmat,azzal nem törödik senki ,akkor miröl beszélünk,jol is van,fizzesen ha parkolni akkar,hanem járjon gyalog a magyar mert nem születtünk auton.

User
Dátum: 2017. május 2., 14:41
A cikk címe: Tisztelt szerkesztőség!
ÉRTÉKELÉS: 0

mi gondod van vargyasal es a beszedel

User
Dátum: 2017. május 2., 14:35
A cikk címe: Húszmillió eurós beruházás
ÉRTÉKELÉS: 6

Okos embertol ,okos kerdes ! Osszehasonlitani a sporteredmenyt a hulladekgazdalkodasi szerzodes alairasaval !!!

User
Dátum: 2017. május 2., 10:40
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: 1

Na, MPP-s hivo! Egy az isten es Taierling a profetaja, mi? Legyen kaosz, csak szeretett fonokotok 3 autoja ingyen rohadjon a foteren?

User
Dátum: 2017. május 2., 10:04
A cikk címe: Taktikai engedmény Brüsszelnek
ÉRTÉKELÉS: 1

Ekkora ökörséget rég nem olvastam!!!!! Hajrá Hírmondó! Nö a szinvonal!

User
Dátum: 2017. május 2., 09:05
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: 14

Es meg egy gondolat.Azert a helyetekben en nagyon meggondolnam,hogy hogyan hulyezem le azokat akik ratok szavaztak.Nem egyebert csak nehogy egy szep napon azok akik "hulyeseget" beszelnek,sokan legyenek a tanacs epulete elott es a LEMONDASOTOKAT koveteljek!!

User
Dátum: 2017. május 2., 08:45
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: 14

Azert egy komment,melyet ez az RMDSZ-es TROLL irt ,mely a fizeteses parkolas mellett lobbizik,nagyon mellbevagott.Azt kerdi egy masik kommentelotol,hogy""Mi az,hogy sokan felvetettek a foldalatti parkirozo lehetoseget is?""Es valaszol is sajat kerdesere''Ezt a varosvezetes vethetne fel...nem"" sokan"" ""Sokanek csak SZAVAZNAK es HULYESEGET beszelnek...ENNYI SOKANEK FELADATA"".Tehat kedves Kezdivasarhely-i szavazopolgarok, az RMDSZ emberei szerint ti csak arra vagytok jok ,hogy szavazzatok,pontosabban,hogy RAJUK SZAVAZZATOK.Aztan miutan rajuk szavaztatok,nektek szavazoknak KUSS a nevetek,hiszen szerintuk ti mind HULYEK vagytok ebbol kifolyolag ti HULYESEGET beszeltek.Ezert ,szerintuk,hagyni kell az OKOSOKAT,hogy ok dontsek el helyettetek,HULYEK helyett,hogy mi a jo es mi a rossz nektek HULYEKNEK.Micsoda arrogans rablobanda!Erdemes volt rajuk szavazni.NEM?!!Mar aki rajuk szavazott.Egyebkent ne vegye sertesnek senki de nekem is ugyanez a velemenyem azokrol akik rajuk szavaztak.Ez az egy dolog amiben egyet tudok veluk erteni.

User
Dátum: 2017. május 2., 08:38
A cikk címe: A politikusok és az ügyészköztársaság
ÉRTÉKELÉS: 2

Nem csak a politikusokrol van szo ! Az ember csak akkor formalhat velemenyt az "ugyeszkoztarsasagrol ,ha mar egyszer volt "dolga " veluk ! Ha van penzed minden rendben ,ha meg nincs- az igazad mellet is-tonkretesznek !

User
Dátum: 2017. május 1., 20:42
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: 0

Kihagytad Tokiót és Washingtont. Meg néhány világvárost, ahol többen élnek, mint itt három megyében. Nem alap az összehasonlításra. Ennyire torz itt a látásmód?

User
Dátum: 2017. május 1., 15:12
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: -9

Nahát, a tied egyedül nem roncs, és te (új)gazdag vagy, akinek koszos egy-két lej. Van itt lajbi, hatalmas. Igen, van sok ember, akinek nem hallod meg a szavát. Sajnos a városvezetés is ebben a csónakban evez. Ezért ilyenek az utcáink, közigazgatásunk, bürokráciánk. Rázzuk a rongyot, ezerrel! Micsoda képmutatás, ki vagy te? Nem fér el a Ferrarid a roncsoktól?

User
Dátum: 2017. május 1., 13:31
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: -15

Ezek mint a kakukk ismetlik " attol,hogy fizeteses lassz a parkolas nem lessz tobb hely" .. TOBB SZABAD HELY LESSZ MERT EL TAKARITOD A RONCSODAT A FOTERROL!!! Mi az,hogy "sokan felvetettek a foldalatti parkirozo lehetoseget is"? Kik sokan :))) Ezt a varosvezetes vethetne fel...nem "sokan""...Sokanek csak szavaznak es hulyesegeket beszelnek...ennyi sokanek feladata es kompetenciaja.

User
Dátum: 2017. május 1., 10:32
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: 13

Nem egy két "koszos" lejről van szó, hanem arról, hogy nem ez a megoldás. Mert azzal, hogy a lejedet kiadod, még nem lesz több hely. Sokan felvetették egy földalatti parkoló létrehozását is, szép elképzelés, de egy olyan városban, ahol évekig tart a bürokrácia miatt egy pár száz méteres útszakasz feljavítása, fennáll a veszély, hogy egy ilyen építése évtizedekig tartana. Nem minden épül olyan gyorsan, mint a Kaufland melletti építmény, azt magáncég építi, itt hivatalnokok tologatnák az engedélyeket a végtelenségig. Úgyhogy marad az a megoldás, amit a jelenlegi városvezetés esze felér. Sajnos nem vagyok optimista ezen a téren.

User
Dátum: 2017. május 1., 10:31
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: 9

A "koszos porfészket lakó beltenyészetről" a véleményedet megtarthattad volna magadnak, gondolom nagyon előkelő családból származol, ahol úri nevelést kaptál . Nem annyira, hogy szépen és udvariasan tudd magad kifejezni, de arra már elég lehetett, hogy eldicsekedd: még Kairóban is jártál, és ez segít, hogy hatékonyan elemezd az itthoni káoszt.

User
Dátum: 2017. április 30., 21:14
A cikk címe: Tisztelt szerkesztőség!
ÉRTÉKELÉS: 2

Vargyason is buszke,hogy beszelni es irni e ritka nehez es szep nyelv???:)))

User
Dátum: 2017. április 30., 12:31
A cikk címe: Tisztelt szerkesztőség!
ÉRTÉKELÉS: -2

te névtelen ki vagy h ítélkezel te itt vargyason nincs bizonyitek es semi más mit képzeld te szemelyesen nem méret beszélni

User
Dátum: 2017. április 30., 11:57
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: 19

Nos, itt van a tévedés, hogy "egy autó egy időben csak egy helyen parkolhat". Mert amíg a tömbház melletti bérelt parkoló gazdája megáll a főtéren, vagy bárhol máshol, addig az otthoni helyére nem állhat be más! Úgyhogy ő amíg máshol van, addig két helyet foglal. Egyet ahol fizikailag van, és egyet a "sérthetetlen" otthoni helyén. Ha a bérelt helyére nem állhat más, akkor nincs miért többletjogot követelnie bárhol másutt. Ő azért a helyért fizet, nem másért. Azért megkapja a "szolgáltatást", és kész. Új "szolgáltatásért" újra fizet. Feltéve, ha fizetős. Én nem támogatom, hogy fizetős legyen. Már azt sem támogattam, hogy a tömbházak mellett bérelhessen valaki helyet, pont azért, amit fentebb leírtam. Mert két helyet foglal az ilyen, mikor nem tartózkodik otthon. Az autót pedig nem azért találtak ki, hogy otthon üljön, hanem pont azért, hogy elvigyen máshová. A bérelt hely nem megoldja a parkolási problémát (csak a maga számára, de azt is csak otthon), hanem nehezíti. Minél több ilyen van, annál jobban nehezíti. Mert nézzetek széjjel barátaim, sokszor vannak nagy üres parkolók a blokkok között, de hiába mert foglaltak, és tíz vagy tizenöt üres hely mellett nincs hová megállni, mehetsz körbe éppúgy mint a zsúfolt főtéren. Na, megoldotta a fizetős rendszer a dolgokat? Mondhatják, bérelj te is helyet. Ok, s mi van, ha nem haza igyekszem, hanem a barátomhoz, rokonomhoz, aki a másik blokknegyedben lakik? Az autót nem azért vettem, hogy a tömbházam mellett tartsam mozdulatlanul, hanem használni szeretném. Ha nem túl nagy elvárás.

User
Dátum: 2017. április 29., 22:23
A cikk címe: A Szent Korona rejtélyeiről
ÉRTÉKELÉS: -5

IGENIS AZ A TÜNDIKE EGY BUTA ES MEG HOZZA NEM TUD SEMMIT EGY HATRAMARADT ES CSUNY SZEMELY:az aki kritizal az irasomert de mind idegen söt büszke vagyok hogy eszt a ritka szep nyelvet valahogy irom.

User
Dátum: 2017. április 29., 12:27
A cikk címe: A székely öröme
ÉRTÉKELÉS: 4

Székelyek, ha Pestre jösztök lóháton akkor hozzátok a magatok választotta Lófö Székelyt "DR" Semlyént mindenképpen. Ö nagyon tudja, hogy mennyi az annyi!!!

User
Dátum: 2017. április 29., 01:18
A cikk címe: Pârvan tiltakozik
ÉRTÉKELÉS: 4

"Az etnikai aranyossag alapjan, az iden egy roman szemely kellett volna kapja a dijat.Ha mi nem teszunk gesztusokat a roman fel fele, mit varunk tolluk?" Szakbizottsag es nem etnikai aranyossag dont ezen a teren, tehat sok sikert a sok skizofren jajgatonak. VEGRE MINDENKI MEG KENE ERTSE, HOGY EZ A DIJ AZT ILLETI, AKI TESZ IS ERTE! Az osszeferhetetlen romansag kellene emelt fovel tamogasson egy jeloltet, de oket sajnos csak a sajat sotet etnikai piszkalodasaik erdeklik! Balkan banda!

User
Dátum: 2017. április 28., 21:51
A cikk címe: Pârvan tiltakozik
ÉRTÉKELÉS: 7

Aki azt hiszi,h itt rend lesz ebben a tekintetben,az elmebeteg! ilyen képviselet mellett,mind a ro-dika őnaccsága nem lesz rózsásabb sem a románság,sem a magyarság helyzete! Ha én Buzauban,Vasluiban,stb feltalálnám a spanyolviasszt akkor sem kapnék soha a büdös életben semmilyen elismerést! Aki ide a nyakunkra jött az mit vár el tölünk?! H örüljünk nekük? Illeszkedjenek be ha akarnak maradni,hanem húzzanak haza! Igaz sokan már 3.generációs erdélyiek lettek és ezek folyton megalázhatnak saját hazánkban!!!!!!!!!!!!!!

User
Dátum: 2017. április 28., 21:41
A cikk címe: Pârvan tiltakozik
ÉRTÉKELÉS: 6

Ezek olyanok mind az egyik suliban,h ha a miss magyar a mister kötelezően román kell,h legyen gólyabálon,mégha lófejű is a pasi/csajszi! Aki megérdemli,persze ezt ne preferenciálisan tegyék,mint sokat mást a vidékünken,annak itéljék oda és kuss!

User
Dátum: 2017. április 28., 21:37
A cikk címe: Hiányos hulladékgazdálkodás
ÉRTÉKELÉS: 3

...Eljárást kezdeményezett az Európai Bizottság (EB) Románia ellen az Európai Unió Bíróságán hulladékügyben,a börtönök ügyében, AMAGYARSÁG HELYZETE NEKÜK NEM PRIORITÁS,VAGY MÉG NEM IS HALLOTTAK RÓLUNK?! Az egyházi földek visszaszolgáltatása és egyéb badarság nem a nép érdeke!

User
Dátum: 2017. április 28., 21:06
A cikk címe: Pârvan tiltakozik
ÉRTÉKELÉS: 0

Ha ugy is ;penz es taps nelkul''teszik tesszuk a dolgokat,akkor miert a kituntetes?Ne kapjon senki,es akkor nincs ez az ingyen cirkus minden evbe.

User
Dátum: 2017. április 28., 21:04
A cikk címe: Pârvan tiltakozik
ÉRTÉKELÉS: 1

Gratulálok a Tanár úrnak, megérdemli, jó döntés volt. Továbbá ajánlom a soros tanácsülés egyik téméjának, hogy kérdezzék meg Parvant akar- e tanácstag maradni, ha hű elveihez és kijelentéséhez akkor "nem"-mel fog válaszolni és lehet meneszteni.Háromszor kérdezzék meg majd szabaduljanak meg tőle, a városnak nincs szüksége ilyen xarkeverő tanácstagokra. Gondolom a városnapok sem buknak be ha távol marad, sőt inkább észre sem veszik hiányát és reméljük a föld sem fog megállni forgásában :-)

User
Dátum: 2017. április 28., 20:58
A cikk címe: Egy idegenlégiós Baróton
ÉRTÉKELÉS: 3

Miért kellene csodálnunk egy zsoldost aki pénzért védi más ország érdekeit? Igen, kemény, de messze távol áll a Rejtő világától, Rejtő Jenő hősei mindig a jó oldalon állnak és a jót képviselik, semmi közük a valós élethez.Lehet,hogy sok a kíváncsiskodó de különbséget kell tenni azon hősök és ezen "hősök " között.

User
Dátum: 2017. április 28., 20:05
A cikk címe: Kerülik, mint Jerikót
ÉRTÉKELÉS: -14

Egyetertek a fizeteses parkolassa, DE, aki a tombhaza korul egesz evre parkolasi dijat fizet (mert kotelezo), bemegy a kozpontba, vagy a varos barmely fizeteses parkolasi korzetebe (pl.mert epp ott van a munkahelye), s ott is fizet havi ill. evi parkolasi dijat - ez nem tunik korrektnek.Velemenyem szerint, 1 auto az adott idopontban csak 1 helyen parkolhat! Eloljaroink velemenyet szivesen olvasnam!

User
Dátum: 2017. április 28., 18:41
A cikk címe: A székely öröme
ÉRTÉKELÉS: -2

Taposkam te szolszbe itt nekunk..te beszelsz korcsokrol,zullesrol? Ti az "anyaorszagiak" akik romannak ,ukrannak ,szlovaknak nevezitek a kulhoni magyarokat..ti akik a ciganyokkal pusziloztok az utcan (3-as puszi ismeros?:))na nehogy mar a dzsem tegye el nagymamat.