Véleményfal

User
Dátum: 2017. július 25., 15:37
A cikk címe: Jó pénzt lehet keresni
ÉRTÉKELÉS: 14

Ahogy a város dolgait intézik, nem 3ooo lejt nem érdemelnek meg, még 2 banit sem. Annyi a szakember, úgy értenek mindenhez, h. a parkon kívül semmi rendesen nincs megcsinálva ebbe a városban. A sok elcseszett munkálatért még ők kellene fizessenek. Dehát olyan üvegbúra alatt vannak a férjek-feleségek, apák-fiúk, stb. minden vezetőfunkcióban, ahol jó sok pénzhez lehet jutni, s a népről a bőrt le lehet nyúzni, h. még egy hurrikán se tudná őket onnan kimozdítani,nemhogy a törvény keze( pl. Tega, vizesek, tanács, polgármesteri hivatal). Diószeginél egy minimálbérért dolgozó pék többet tesz az emberekért, mint a sok egyetemmel a tanácsosok. Annyi tejfelesszájú tanácstag van, h. ha az egyetemük után kellene megéljenek, az álluk felkopna, nem is alkalmazná őket senki, ha nem lenne a hátuk mögött valaki. Aki régóta él Szentgyörgyön, tudja, h. ki kinek a kije, s a képességeikkel is tisztában vannak, csak azt hiszik, h. hülyék az emberek.

User
Dátum: 2017. július 25., 14:58
A cikk címe: Juhokat ölt Gidófalván is
ÉRTÉKELÉS: 17

Én azon csodálkozok, hogy az egész Romániában van medve, mégis csak HG és CV megyében lehet hallani arról, h. embereket és állatokat sebesít meg. Ennek van valami magyarázata?

User
Dátum: 2017. július 25., 14:10
A cikk címe: Jó pénzt lehet keresni
ÉRTÉKELÉS: 6

Én is szeretnék keresni 3000 lejt ... van egyetemi végzettségem, nyelvtudásom mégsem keresem még felét sem ...

User
Dátum: 2017. július 25., 13:18
A cikk címe: Időt kell rászámolni
ÉRTÉKELÉS: 13

Amit a Kovaszna megyei utjavitok javitanak az semmi nem tart.Csak nezzetek meg Kezdivasarhalyen a tereloutat(centura),mely a gyarak elott vezet el.Ha ok azt utjavitasnak nevezik....De egyebkent Kezdin az egesz varos osszes utja szarul nez ki.Na de ez a CENTURA ez a legrandabb.A multkor valaki azt irta,hogy kezdin a kockakoves ut olyan rossz minosegu,hogy kiesik a tomes a fogadbol.Hat barataim ezen a gyarak elott elhalado "aszfaltuton" olyan hepe-hupak,olyan hullamok es olyan foltok meg godrok vannak,hogy itt mind a harmincket fogad kihullik mire egyik korforgalomtol a masikig ersz.

User
Dátum: 2017. július 25., 13:12
A cikk címe: Juhokat ölt Gidófalván is
ÉRTÉKELÉS: 15

Amint latom azok a szerencsetlen medvek meg senkitse öltek meg annak dacara hogy az a mocskos nepseg lekaszabolta az erdöjüket es nincs mit egyenek,Tönkre tettek az eletüket.Most azok a szemetek oda adhatnak a gyümölcs termeüket es min- den mas termest.Egy ressze az ott elöknek tönkre tettek az allatok vilagjat.

User
Dátum: 2017. július 25., 12:18
A cikk címe: Juhokat ölt Gidófalván is
ÉRTÉKELÉS: 23

Olcso es HAZUG propaganda!De sebaj gyerekek.Ha mar ugysincsenek erdok minek a medve?Talan nektek hazaaruloknak van igazatok.Es ha majd medve sem lessz,akkor minek a SZEKELY?!Hiszen pont ugy le lehet vadaszni ,kvotara mint a medveket.Ennel nagyobb nepcsoportok tuntek el orokre errol a Foldrol.Ti talan azt gondoljatok,hogy veletek nem tortenhetik meg.Pedig nagyon tevedtek!

User
Dátum: 2017. július 25., 12:00
A cikk címe: Időt kell rászámolni
ÉRTÉKELÉS: 2

Kezdin az oroszfalvi vasutattjaro elotti korforgalomba ugyan azt a lyukat az ide mar haromszor tomtek be ,de mer megjelent ket godor ugyan ott:-na ennnyit a ''tisztesseges megcsinalasrol''. Az idenre Kezdin egy [legalabb] utcat se aszfaltoznak ujra????

User
Dátum: 2017. július 25., 10:15
A cikk címe: Juhokat ölt Gidófalván is
ÉRTÉKELÉS: 26

Ime egy tulbuzgo fodorka ,nemcsak medveugyben !

User
Dátum: 2017. július 25., 09:31
A cikk címe: A választás tétje
ÉRTÉKELÉS: 0

fasiszta

User
Dátum: 2017. július 25., 07:53
A cikk címe: Időt kell rászámolni
ÉRTÉKELÉS: 2

"...ebből valamivel kevesebb mint 2000 négyzetmétert tesz ki a fenti útszakasz. ..." ez akkor azt jelentene, hogy 330 meter utburkolatot javitanak meg? (egyszeru szamitassal, mivelhogy az ut szelessege 6 meter)

User
Dátum: 2017. július 24., 15:21
A cikk címe: Orbán is emberből van
ÉRTÉKELÉS: 9

Na sebaj gyerekek akkor mondok en egy velemenyt,de joelore szolok,ne vegyetek rossz neven.Eloszor is kijelentem,hogy Orban Viktorral tartok mint a nagytobbseg mert ugy gondolom,hogy az aktualis politikai helyzetben mas valasztas nincsen!Na de azert voltak am bibik,ugyhogy sorolom:Orban mindenrol beszelt a beszedeben ,Sorosrol,arrol,hogy elveszi a bankok es a multik penzet es hogy kiknek adja oda kiket segit ebbol a penzekbol.Aztan beszelt a keritesrol,meg,hogy meg kell vedeni az allamot stb.A szekelyekrol azokrol nem nagyon beszelt,pedig kellett volna.Ennek ellenere a szekely kozonseg ugy tapsolta mintha az a sok jo dolog amit Magyarorszagrol meselt oket erintene.Pedig nagy tevedes.Minket sajnos a roman torvenyhozok torvenyei erintenek es ezek a torvenyek egyaltalan nem hoznak semmi jot a szekelyeknek.Na de errol Orban nem beszelt.Es az az incidens azzal a lannyal az meg egy rossz fat tett az imidzsere.Gyekek,nem kellett volna a hajatol fogva cibalni aztan foldre teperni es a kezet csavargatni meg akkor sem ha provokator volt.Meg csak akkor nem kellett volna.Mert igy egy egesz vilag elott elerte celjat.Ezt is akarta,hogy bizonyitsa:ime Orban bodyguardjai hogyan bannak el egy gyonge novel akinek mas a velemenye mint a tobbsege.Azert az ilyen dolgokra jobban oda kene figyelni.Egyebkent minden rendben volt.

User
Dátum: 2017. július 24., 14:08
A cikk címe: Gárdony ajándéka
ÉRTÉKELÉS: 0

Valami icuri-picuri hir a szekelytorol ?

User
Dátum: 2017. július 24., 12:36
A cikk címe: Orbán is emberből van
ÉRTÉKELÉS: 8

Na mi ez a csend.Senkinek nincs semmi velemenye?!Vagy talan ismet komment zarlat van elrendelve?

User
Dátum: 2017. július 22., 18:08
A cikk címe: Fiatalok és nagylelkűek
ÉRTÉKELÉS: -2

jotekonysagot nyitanak ez mar csodalatos ,mi pedig a nyugatiak fizessük a nagy adot.Tele van a varos itt es parisba ahova jönnek a fiatalok keletröl kici penzert dolgozni.Mind lehetnek diplpmasok de az nem er semmit.

User
Dátum: 2017. július 22., 08:35
A cikk címe: Régi harag Szentkatolnán
ÉRTÉKELÉS: 0

Jezust se fogadtak el ,keresztre feszitettek pedig O is csak jot tett az emberekkel ...akkor mit varunk el a mai nemzedektol???tegyel jot massal s ez az eredmenye,...szerencse a Jo Isten nem bottal ver esmindenki megkapja melto bunteteset .csak sajnalni lehet azokat a tudatlan embereket akikben nincs felelossegvallalas ez esetben a nevtelen sms-irot ...

User
Dátum: 2017. július 22., 07:44
A cikk címe: Szegényes iskolavita
ÉRTÉKELÉS: 0

Egy apróság: a vásárhelyi katolikus iskola nem viseli II. Rákóczi Ferenc nevét. Bár akarták volna, valamiért nem változtathatott nevet.

User
Dátum: 2017. július 22., 02:43
A cikk címe: Régi harag Szentkatolnán
ÉRTÉKELÉS: 1

Elegszomoru hogy itt tart a szentkatolna-i lakokozosseg...ha valaki dolgozik irigyelik,ha halad az meg nagyobb baj,ha bajod esik orvendenek es meg sorolhatnam.tisztelet a kivetel van par jo ember aki megeri az egesz pornepet.koztuk van a plebanos aki a munkajat becsuletesen vegzi,melyik pap dolgozott ennyit az elmullt 8 evben mind a mostani, draga unatkozo pletykalok?Az elozo plebanos 25 ev alatt hanyszor javitatta fel a templomot?hanyszor festettek ujra a padokat,ablak-ajtocsere?hanyszor volt autok megaldasa,faultetes az ujszulottek szuletese evebenn,szombatonkent fogkalkoznak agyermekekkel,kirandulni viszik oket,sutemenykeszites es oregek latogatasa karacsonykor es meg mennyi mindenert koszonetet kellene mondani es halat adni hogy egy ilyen ember lehet az egyhazi vezetojuk.(ennel sokkal jobb kozosseget erdemel az Atya,ahol elismerik es ertekelik,de hat Jezust se ismertek el annak idejen akkor mit varjunk most az emberisegtol...?) A harangozorol pedig roviden csak annyit hogy nem kell bemocskolni a becsuletet mert becsuletesen a munkajat vegzi es egy tisztesseges aszzony,ha elvette a viragot azt a templomba tette es apolgatta ,nem pedig hazavitte...de ugy latszik az is baj az unatkozok szamara ha valaki torekedik es tesz valamit onzetlenul a templomert.... Mikor szall mindenki egy kicsit magaba es a tudatos eletre torekedne nem folyton hol a papot,hol a polgarmestert,hol a harangozot hol mindenkit aki probal talpon maradni es kezdeni valamit nem oket szapulna ???

User
Dátum: 2017. július 21., 21:20
A cikk címe: Kinyílt egy kapu
ÉRTÉKELÉS: -1

te okos te tudod hogy carpatewnek 77 uralkodoja volt.Ki volt az elsö es az utolso.Miert lennetek elegtelenek hiszen regen- a sarba döcögtettek .

User
Dátum: 2017. július 21., 20:43
A cikk címe: Kiválónak lenni nehéz
ÉRTÉKELÉS: 1

Mit várunk a gyerekektől ezek után.Jó hogy meg vannak fizetve és utána majd a gyerek megy maganorara természetesen még azt is borsosan megfizeti

User
Dátum: 2017. július 21., 20:22
A cikk címe: Kinyílt egy kapu
ÉRTÉKELÉS: -2

A zászlócsere gesztusértékű. Ha egy államfő elfogadta a székely zászlót, természetes hogy a székelyek is elfogadták a román zászlót-mondhatnám ezekután, hogy akár a városházák és falvak közintézményein is ott a helyük. HIVATALOSAN!

User
Dátum: 2017. július 21., 17:37
A cikk címe: Hétből kettő
ÉRTÉKELÉS: -1

Erdekes! Ha tudja , hogy szabadsagon vannak akkor minek tuzik napirendre azt amihez a szavazatok kellettek volna?

User
Dátum: 2017. július 21., 17:27
A cikk címe: Kinyílt egy kapu
ÉRTÉKELÉS: 5

En egyaltalan nem vagyok ennyire derulato mint a tanacselnok!! Eddig az etnikai autonomiarol nyilatkoztak amire az allam elnoknek meg is volt a valasza, csak ugy, visszkezbol, erthetoen. Azt meg honnan tudta, hogy szekely zaszlot fognak neki atadni? Mert, hogy o is atadta a romant. Vagy csak ugy hordja a "zsebeben" minden eshetosegre? Nem kell ennyire elszallni a nyilatkozatokkal, hogy majdan milyen jo lesz nekunk.Nem lesz. Es kivancsi vagyok, de nagyon, hogy a 2018-as december milyen kellemetlen meglepeteseket tartogat meg a magyarsag szamara.Ha az evfordulo tiszteletere rendezodik sorsunk akkor fejet hajtok az RMDSZ tevekenysege elott de addig maradok sokunk velemenyevel:az egesz nem er egy fabatkat sem.

User
Dátum: 2017. július 21., 11:19
A cikk címe: Kinyílt egy kapu
ÉRTÉKELÉS: 9

Úgy látszik, számított rá, hogy megajándékozzék a székely zászlóval. Ha így van, akkor nyilvánvaló, hogy pontosan ki volt dolgozva az is, hogyan vegye át. Hogy hivatalosította, vagy nem, vitatható. Szerintem nincs szüksége a zászlónak arra, hogy "hivatalosítsák". Egy szimbólum nem attól lesz hiteles, hogy az elnök milyen gesztusokat tesz vele. Őszinte megnyilvánulásnak azt éreztem volna, ha német kisebbségi szimbólummal viszonozta volna, nem a "tricolorral". Ami az újraválasztását illeti: nagyban függ attól, hogy kik lesznek az ellenjelöltek. Volt idő, mikor a magyarság tömbben szavazott Iliescura, mert Vadim volt az ellenfél, és muszáj volt megakadályozni hogy nyerjen. Törvényes keret Romániában nem csak regionális autonómiára nincs, hanem sok más értelmes dologra sem. Elég, ha a közbeszerzési törvényt nézzük, ami hihetetlenül primitív, nem csoda, ha semmit nem lehet időre elkészíteni miatta. Egyik olyan jogszabály ez, ami legjobban gátolja a fejlődést. A fejlődésnek ez az akadálya (és még néhány törvény, amit hozzá nem értők hoztak létre), nem a román nyelv ismeretének hiánya. Ha az lenne, akkor például egy német beruházó (aki kukkot nem ért románul, van ilyen szép számmal), hogyan lehetne sikeresebb egy román anyanyelvű polgárnál? Ne vicceljünk, pont Johannis nem veszi ezt észre?

User
Dátum: 2017. július 21., 10:51
A cikk címe: Kinyílt egy kapu
ÉRTÉKELÉS: 15

Szerintem ,Tamás ur, túlzottan optimista.Johanis, protokoráris, semmitmondó mondatokat mondott, amelyek előre, már a szajába voltak rágva.A videon jól látható, hogy űgyelt arra, nehogy megérintse a székely zászlót, mintha az szaros lett volna. Az, hogy ,,Romániának is szüksége van önökre", csak egy elcsepelt szlogen.Nemrég, egy Szentgyörgyön született, roman ismerösőm, akit normális, toleráns románnak tartottam, mellesleg eleg jól beszél magyarul, igy reagalta le, Kulcsár József, fekete zászlós, a jövő évi centerénium, számunkra gyászt jelentő felszólalását:,,Adjon az isten neked, egész életedre gyászt, de ne a szüleidet gyászoljad, hanem a gyermekeidet''.Hát, igy van a románságnak szüksége ránk, magyarokra.

User
Dátum: 2017. július 21., 09:23
A cikk címe: Kinyílt egy kapu
ÉRTÉKELÉS: 20

Gyerekek,mar regen felnottetek es meg mindeg hisztek a mesekben.Klaus Johannis nem rosszabb es nem is jobb az elodeinel.O nem azert jott ide,hogy autonomiat biztositson nektek,hanem,hogy folmerje a szekelyfoldi helyzetet es hogy hazudjon nektek, ugy ahogyan ezt elodei is tettek.Szegeny UDMR.Most mar kezdelek "sajnalni" benneteket.Ti vagy olyan naivak vagytok mint a kisgyerekek es tenyleg elhiszitek,hogy a romanok kozt van becsuletes ember aki folpartolja a magyar kissebbseg erdekeit(en ilyenrol nem tudok csak jo szineszekrol akik megjatszak magukat) vagy a csatlosai vagytok ezeknek,mert az aktualis helyzet nagyon is megfelel nektek a hatalmon maradasotokhoz.

User
Dátum: 2017. július 21., 09:02
A cikk címe: Hatékony az erdőradar
ÉRTÉKELÉS: 14

A szandek jo csak az akarat hianyzik.Mikor ertitek mar meg vegre, hogy legkevesebb 50 evre minden fakivagast meg kellene allitani ,ugy legalisat mint illegalisat,ahhoz hagy az 1990 ota kivagott erdok regeneralodjanak.El kellene kezdeni a fenyvesek es bukkerdok visszaulteteset es megtiltani mindefele vagast.Minden egyebre van penz ebben az orszagban de arra nincsen,hogy jol felfegyverzett es gepesitett(jeep,helikopter}RANGERS(erdoor) csapatokat toborozzanak,melyek ott helyben(az erdoben)korulvennek es letartoztatnak azokat akik a torvenyt nem tartjak be.Mert papiron hiaba vannak jo torvenyek,ha nincsen megfelelo csapat aki ezen torvenyeket alkalmazza es betartassa a torvenyszegokkel.

User
Dátum: 2017. július 21., 04:16
A cikk címe: Kinyílt egy kapu
ÉRTÉKELÉS: 3

Levizsgasztatok !

User
Dátum: 2017. július 20., 19:50
A cikk címe: Johannis
ÉRTÉKELÉS: 1

valamelyik -grofunk-lehet az oroszlan csillag jegyeben szuletett.

User
Dátum: 2017. július 20., 16:30
A cikk címe: RÖVIDEN
ÉRTÉKELÉS: 0

Szóljanak Tudosenak, hogy több ezer oktató és nevelő kezében ott a végzés (bírósági), hogy amit a kerti törpe a kalózzal elloptak, azt 2016 - ig részletekben kifizetik. Mikor a kancsi kalóz földesúr lett, két évet elhalasztott a kifizetéssel, sőt tudta, hogy nem nyer a választásokon, aztán pedig nem érdekli. Hogy vagyunk ezzel, érdekvédelmisek?

User
Dátum: 2017. július 20., 12:37
A cikk címe: Jó kezdet az Őrkőn
ÉRTÉKELÉS: 1

Menyi penzt kellet adni a purdeknak hogy Dolgozanak 2 orat ???