Véleményfal

User
Dátum: 2019. június 17., 14:56
A cikk címe: Mező közepére kikötött „kölcsön” kutyák
ÉRTÉKELÉS: -7

Látom az állatok barátai az embernek már nem barátai. Hogy írhat olyat egy hölgy, hogy "lesza...m"? És a nevét is kiírja! Meg, hogy pofáznak és ilyenek... Pedig itt nem rónak fel semmit neki, sem az egyesületnek, csak egyszerűen jeleztek egy dolgot, remélve azt, hogy az egyesületnek már van rutinja az eféle dolgok kezlésében. Nincs már lejjebb... Úgy véltem az állatvédők humánus és kulturált emberek, ez az emberi minőségük adja , hogy jótékonykodnak, önkénteskednek. Most már nem vagyok meggyőződve erről.

User
Dátum: 2019. június 17., 14:32
A cikk címe: Mező közepére kikötött „kölcsön” kutyák
ÉRTÉKELÉS: 4

Nem akarok en nevtelenul ide bepofazni...en vagyok Pora Kinga az Amy egyesulet egyik alapito tagja....kerdesem azert lenne...ha ezt onok tudtak es tudjak miert is nem kertek eddig segitseget? Miert van az hogy a legtobb felhaboro csak pofazik mindenhova de ennel tobbet nem tesz? Miert nem jelentette mondjuk a Vadasz Egyesuletnek es a Rendorsegnek, miert nem fotozta le es adta at valakinek aki kezdett is volna vele valamit? Konnyu raharitani masokra a problemak megoldasat....miert nem mozditanak valamit masok is? Tolunk ilyen ugyben nem kert segitseget senki....mert ha megtette volna biztos lehet benne hogy itannanezunk es megprobalunk valamit tenni..... ugyhogy amig mindenki csak a pofazasnal marad addig addig had ne kapjunk szemrehanyast azert amirol nem ertesultunk.......es mellesleg lesza****m magasrol a csak pozani tudokat....

User
Dátum: 2019. június 17., 14:21
A cikk címe: Mező közepére kikötött „kölcsön” kutyák
ÉRTÉKELÉS: 2

Ezt a bejelentest tegyek a dsv-nek es a vadaszegyesuletnek....valamint a rendorsegnek....es ha ti ezt tudjatok eddig miert nem kertek segitseget es ha lattak ok miert nem fotoztak le hogy legyen is bizonyitek....nem vagyunk mi magandetektivek es nem ulunk lesben hogy mikor ki onti a szarlevet isten tudja hova

User
ÉRTÉKELÉS: 6

Attol meg , hogy valaki nyugdijas , nem hulye!!!! Ezenkivul tobb mint felenek a havonta kapott alamizsna nem eleg a megelhetesre hiaba dolgozott 30-40 evet. Egyszeruen rossz idoben nyugdijaztak , amikor a pontszamok nagyon alacsonyak voltak.Ezek soha nem fogjak utolerni az ugyanabban a kategoriaban , de kb. 5-10 evvel hamarabb eljotteket.Emelhetnek szeptemberben, januarban, barmikor meg az inflaciot sem potolja a kapott osszeg. Ugyhogy tessek abbahagyni a nyugdijasok szapulasat!!!! A nyugdijszelveny nem egyenlo a szavazocedulaval!

User
ÉRTÉKELÉS: 0

Ki kell fizetni a bűntetést, de apróban: 5, 10 banisokban !!!

User
ÉRTÉKELÉS: 0

pesze dragnea a sajátjából adja az alamizsnát!

User
Dátum: 2019. június 17., 11:45
A cikk címe: Mező közepére kikötött „kölcsön” kutyák
ÉRTÉKELÉS: 8

Nyugodtan lefényképezheted te is. Ezt a fotót se az Amy csinálta. Puszi

User
Dátum: 2019. június 17., 08:36
A cikk címe: Edzőtáborban a Sepsi OSK
ÉRTÉKELÉS: 0

Azok tavoznak amelyikek valamit ertek ,tehat a java!!!

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Hótt lón a patkó. Egy összefogás-élőláncra nem futotta a magyar orvosképzés ügye? Ugyanakkor, hol vannak a pedagógusok, az orvosok, ők mikor szerveznek tiltakozó akciót? Mindent (is) azért nem lehet elvárni az rmdsztől.

User
ÉRTÉKELÉS: -1

Nem kell csodálkozni!Itt Székelyfölďön is a nyugdíjasok is Dranea elvtársat meg a kancsi kalózt dicsérik hogy csak ők emelték a nyugdíjakat meg a kulákpénzt és rettegnek attól ha más jön akkor nem lesz meg a.szeptemberi emelés és még ebből is elvesznek.

User
Dátum: 2019. június 17., 07:36
A cikk címe: Megyetábla pingálás
ÉRTÉKELÉS: 3

Tegnap d.u. 3-kor még nem volt lefestve ,talán az ortodox pünkösdi liturgián valakinek eszébe jutott.a hazaszeretet és néhány pohárka bevétele után cselekedett is.

User
Dátum: 2019. június 17., 07:14
A cikk címe: Mező közepére kikötött „kölcsön” kutyák
ÉRTÉKELÉS: 3

Az AMY egyesulet-et megkernek , hogy a kovetkezo cikkben keszitsenek egy fenykepet arrol amikor OZSDOLAN a mezon a traktoristak a szenyvizzel mergezik a sancokat! gondolom nem legalis 5.000 kobmeter szenyvizet csak elengedni egy sancban , ahol sok vadalat a hosegben kap egy kis (vizet). a szomjusag oltasara.

User
Dátum: 2019. június 17., 00:53
A cikk címe: Fertőzött közkutak
ÉRTÉKELÉS: 8

A baj ott van, hogy a vezetékes víz sem iható. De mivel az pénzért van, muszáj a "szigorú" uniós norma szerint "megfelelő" legyen. Baktérium az lehet nincs benne (habár az sem biztos, volt eset, hogy elszólták magukat a tanácsban lévő orvosok, miszerint epeféreggel fertőzött), mert tesznek jó adag klórt belé, az ugyebár nem nitrit, hadd igya a nép, bökkedjen tőle nagyokat. Már aki issza, de inkább megveszi a polgár a palackozott vizet biztonságból, aztán csodálkozunk, hogy pillepalack van még a fenyőfa hegyiben is. A folyóvizekről nem beszélve. A zavaros vízért aztán elnézést kérünk, a számla az marad a régi, elvégre a barna lé is átment a vízórán, kezicsókolom. Jaj igen, aki nem fizeti ki a barna nedűt, attól is elnézést kérünk, aztán "mazsorálunk", majd csak kifizeti ha nem akar szaporán beadósodni. Még csak egy kérdés, aztán befejezem: a barna szín a vezetékes "ivóvízben" nitrit vagy baktérium?

User
Dátum: 2019. június 16., 21:31
A cikk címe: Az önkormányzatok felismerték a délutáni oktatás jelentőségét
ÉRTÉKELÉS: 8

Jó elképzelés, de a gyereknek otthon finomabb a kaja! Még van elég ideje menzás mocskot enni! Ahol ingázik a diák a sárga busz kettőt fog térni?! Ahol nincs ebédlő oda rajzolnak?! Jelenleg sok suliban rosszabb a kaja mint huszon éve a katonaságnál! Növeljék az életszínvonalat, fizessék meg a munkás embert, a barnábbakat ne etessék mint a nyulakat, mert attól, h szaporodnak még nem lesz szebb a világ!

User
Dátum: 2019. június 16., 21:21
A cikk címe: Biztonság és minőség a fő szempontok
ÉRTÉKELÉS: 2

Köszönjük a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatalnak a nyujtódi mellékutcák kikövezését! Kitűnő!🏆🥇

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Ai votat pe PSD - dar unde este copilul vostru desteptilor? , az ilyen emberek miatt jo nekuk az orszag igy ahogy van.

User
Dátum: 2019. június 16., 09:33
A cikk címe: Megbírságolták Grümant
ÉRTÉKELÉS: 2

Mivel érdemeltük ki,h ezekkel zárt össze a fennvaló!

User
Dátum: 2019. június 16., 09:28
A cikk címe: Fertőzött közkutak
ÉRTÉKELÉS: 0

Tisztelt olvasó! Sajnos – mint azt említettem a cikkben – többtucat közkútból egyetlenegy sem felelt meg, így a települések felsorolása újságoldalakat tenne ki. Amúgy a pontos, részletes lajstrom a közegészségügyi igazgatóság honlapján megtalálható, ám ez az oldal jelenleg valamiért nem működik (később igyekszem linket bemásolni ide). A szakemberek viszont értesítették a helyi polgármesteri hivatalokat a rossz eredményekről, ez utóbbiak pedig kötelesek kitáblázni, jelezni, hogy hol ihatatlan a víz! TT

User
Dátum: 2019. június 16., 07:57
A cikk címe: Román hatóság: 11 román katona nyugszik az úzvölgyi sírkertben
ÉRTÉKELÉS: 5

11 - nek 55 kereszt, nem olcsó, hanem szemtelen mulatság. Sok keserűséget és bizalmatlanságot ébreszt.

User
Dátum: 2019. június 15., 16:29
A cikk címe: Román hatóság: 11 román katona nyugszik az úzvölgyi sírkertben
ÉRTÉKELÉS: 4

Azt elhazudják, hogy mind a 11 osztrá-magyar monarchia kori magyar állampolgár és a monarchia hadseregében harcoltak!

User
ÉRTÉKELÉS: 6

ha tudná az apja milyen megátalkodott lény lett a fiából.....

User
Dátum: 2019. június 15., 14:52
A cikk címe: Izmosodik a Sepsi OSK
ÉRTÉKELÉS: 2

vagy inkább alakul mint a púpos gyerik....

User
Dátum: 2019. június 15., 14:43
A cikk címe: Védjék meg a demokráciát!
ÉRTÉKELÉS: -1

szóval ilyen egy büfé-ruhatár szak! persze lehet a hipermarketkasszánál is hely...azt amit ott ir hogy mi az kamuszak...

User
ÉRTÉKELÉS: 3

Kiheréltetnék minden erőszakolót !

User
Dátum: 2019. június 15., 06:53
A cikk címe: Védjék meg a demokráciát!
ÉRTÉKELÉS: 2

Az új bolti eladók! Isten hozott a való világban!

User
Dátum: 2019. június 14., 19:12
A cikk címe: Biztonság és minőség a fő szempontok
ÉRTÉKELÉS: 2

Kevesebb munkapont szűkebb hátáridők, ugyanazt az eredményt hoznák, kevesebb méreggel. Talán el lehetne ezen gondolkodni a tisztelt városgazdáknak. Az útjavító cégeknél kevés a munkás, ezért szétszórják meg forgassák őket a munkapontokon.

User
ÉRTÉKELÉS: 10

Mint mindig, most is átverik a magyarokat. Ígérnek fűt-fát. Aztán haza mennek és elfelejtik ugyanúgy mint eddig minden kétoldalú vagy nemzetközi szerződést. Építik tovább az oláh sovinizmust, fasizmust. Az egész ország egy nagy pöcegödör. A baj az, hogy Erdélyt vissza butították 2000 évet. Ebből nehéz lesz kimászni, és az oláhok nem is hagyják, hanem visszanyomják a szarba a magyarok fejét, ha az övék már benne van, akkor legyen a miénk is benne.

User
Dátum: 2019. június 14., 17:54
A cikk címe: Megbírságolták Grümant
ÉRTÉKELÉS: 13

Az oláhoknak mindegy, hogy törvényes vagy sem a büntetés, a lényeg, hogy magyar legyen az illető, akit megbüntetnek, és azt világgá kürtölhessék. Becstelen briganti, mocsok, hazudós, nemtelen állatok. Úgy hazudnak, mint a vízfolyás. Az nyámjukat nem akarják büntetni. Ott vannak a fényképek és a videofelvételek. Na, de hogy vonják kérdőre a dákul beszélő szentfazék, képmutató csuhás pópáikat, a részeg állatként a sárba eső és a trikoloros koszorúval ott dagonyázó, fetrengő oláhokat? Az meg már teljesen röhejes, hogy a gyülekezési törvényt ki akarják terjeszteni a magyarokra, de az állati csürhe, részeg disznó állat oláhokra meg nem.

User
Dátum: 2019. június 14., 16:05
A cikk címe: Román hatóság: 11 román katona nyugszik az úzvölgyi sírkertben
ÉRTÉKELÉS: 4

Az is érdekel, hogy miket ástak be meglévő fakeresztek közé - sírok fölé:!