Véleményfal

User
Dátum: 2018. január 4., 19:10
A cikk címe: Újabb medvetámadás
ÉRTÉKELÉS: 3

Neked ,,draga medvebarat,, a falusi ember az nem veheto emberszamba.Mivel te egy tombhazba lako ,,betonbetyar vagy,egy hisztis idegbeteg aki plus macival alszik.Vedd a batorsagot es vigyel haza parat,hogy ne szenvedjenek kint a hidegben.Miert nincs ehez hasonlo nyugaton,mert ez Romania ahol a koborkutyak,macskak,na meg a keregetok,ez kell nektek b...

User
Dátum: 2018. január 4., 19:09
A cikk címe: Módosult a törvény
ÉRTÉKELÉS: 0

Amilyen utakon autozunk itt Kovaszna megyebe naponta, nem lenne meglepo ha hat-6- honaponkent kellenne muszaki vizsgara jarjunk.Koszonet a megyei utakat nem karban tarto vallalatnak.Az auto gyartok ennel ,,baratsagosabb,, palyakon tesztelik az autoikat.

User
Dátum: 2018. január 4., 17:49
A cikk címe: Elkerülhető az adóemelés
ÉRTÉKELÉS: 1

Az a baj hogy Baroton EGYESEKNEK MINDENT SZABAD de mar reg igy van sajnos..............

User
Dátum: 2018. január 4., 15:29
A cikk címe: A határban a medvék
ÉRTÉKELÉS: 4

Ennek a polgarmesternek fakitermelo cege van ! Lassan mar husz eve "termeli " a fat kemenyen ! Nem csoda ,hogy a medvek lekoltoznek a faluba ! De nem gond :lesz egy parbol medveszalami !

User
Dátum: 2018. január 4., 14:45
A cikk címe: Újabb medvetámadás
ÉRTÉKELÉS: 5

Nektek, állítólagos medvebarátoknak nagyjából három szóra korlátozódik a szókincsetek: hazaáruló, orvvadász, udemeráj. Aztán ha valaki tényekkel, konkrét számokkal az orrotokra koppint, s lerántja a leplet a sületlenségeitekről, akkor következik a pártkatona, bolsevik, szekus. Bla, bla, bla. Elég szegényes ez az érvrendszer. S főleg: unalmas.

User
Dátum: 2018. január 4., 10:53
A cikk címe: Újabb medvetámadás
ÉRTÉKELÉS: 5

Akkor javaslom neked kedves "vadaszparti" kommentelo,hogy kerjetek Kinabol ket hoparducot es a ruszkiktol is ket sziberiai tigrist.Akkor majd te is fogod latni,hogy mi a kulombseg ket sziberiai tigris es 6000 medve kozt.Fokeppen a juhaid fogjak erezni a kulombseget,erre merget vehetsz! Aztan majd az RMDSZ-ednek ugyanigy megirhatod mint ahogyan nekem irtad "Ugye erzekelitek,mi a kulombseg?" Hagyjatok mar vegre beken a szerencsetlen medveket.Nem eleg,hogy kiirtottatok az osszes erdot Romania teruleten nem kimelve a rezervaciokat sem,most mar a medvektol sem fertek el.Jobb lenne az orvvadaszatokrol ilyen pontossaggal beszamolni es folszamolni az erdoirtasokat es az orvvadaszatot.Mert ellenkezo esetben az erdok pusztitasa utan a romaniai vadallomany teljes pusztulasa fog kovetkezni ilyen gondolkodasu vezetokkel.

User
Dátum: 2018. január 4., 10:29
A cikk címe: A határban a medvék
ÉRTÉKELÉS: 3

Partfeladat a medveugy ! Bohockodnak !

User
Dátum: 2018. január 4., 10:21
A cikk címe: A határban a medvék
ÉRTÉKELÉS: 4

"Medve van amennyi kell".. okos beszed egy eloljarotol ! De mi a helyezet a banyatoval ,ujsagiro ur ?! Nem merte megkerdezni !!!!!?

User
Dátum: 2018. január 4., 10:12
A cikk címe: Újabb medvetámadás
ÉRTÉKELÉS: -3

Még jó, hogy Kínában nem lövik ki a szibériai tigrist, amikor alig valamivel több, mint 30 példány él belőle az országban, hópárducból pedig mintegy 100 – egy olyan országban, amelynek lakossága 1,4 milliárd fő. Ehhez képest az 5800 medve mintegy 1,7 millió emberre “esik” a négy említett megyében. Ugye érzékeled a különbséget?

User
Dátum: 2018. január 4., 09:48
A cikk címe: Elkerülhető az adóemelés
ÉRTÉKELÉS: 4

A tavaly kézdin a kifizetett adóra is büntetőkamatot fizettem mert márciusig kifizettem utána meg drágult aszontta 1zseni nó meg h panaszkodni nincs értelme nem az ők hibájuk! Talán vmi olyat makogott,h Déván kell panaszkodni ott tévedtek?!

User
Dátum: 2018. január 4., 09:43
A cikk címe: A határban a medvék
ÉRTÉKELÉS: 11

Vigyenek belőlük nyugat Európa erdeibe is! Minek kilőni! Terület és táplálék kell az állatnak is!

User
Dátum: 2018. január 4., 09:41
A cikk címe: Módosult a törvény
ÉRTÉKELÉS: 7

A műszakiztató zseniket is elő kellene szedni mert p÷l a szentléleki úton amíg a 100 ast nem rakod a törzskönyvbe addig a szarházi gyerek a szemét forgatja! Tehát patron úr nem elég a sarokba az az 1 kamera! Máshol is hasonló a helyzet! Sok helyen rablóból lett a pandur pár napos mérnöki egyetemmel még a Rarnal is!!!! Előbb az ilyet kellene megoldani és akkor követelőzni!!!

User
Dátum: 2018. január 4., 09:33
A cikk címe: Módosult a törvény
ÉRTÉKELÉS: 6

Új Daciánál jártam még h nem ment át a ráron fék végett,jógosan! Tízen éve olcsóbb nyugati autóval járok, jobb a fogyasztás, a co2 kibocsájtás, de most évente kell csúszót adjak,h ne kapjanak bibit műszakizáskor! Egyesek roncsokkal járnak az utakon a kettősökhöz pedig lépten nyomon kifossza a rendszer!!!

User
Dátum: 2018. január 4., 08:35
A cikk címe: A határban a medvék
ÉRTÉKELÉS: 5

Ha ennyi medve van Kovaszna megyeben akkor, hogy letezik az,hogy a Bodok -Oltszem kornyeki medvet ,melyre kilovetesi engedely volt kiallitva,a mai napig nem talaljak?!Barataim itt a medve meseitekben valami nagyon santit.Es meg egy megjegyzesem volna.Ugy kb. egy eve,egy feleve,ez az ujsagiro (Erdely) egyebrol sem tud irni csak medvekrol.Talan Sepsiszentgyorgyon es kornyeken nincsen egyeb problema amirol irni?!Peldaul az egeszsegugyi maffiarol.

User
Dátum: 2018. január 4., 08:18
A cikk címe: Újabb medvetámadás
ÉRTÉKELÉS: 1

Igen.Sajnos a medvek nem alusszak teli almukat.Ez a globalis felmelegedes es a klimavaltozasnak koszonheto.De kerdem en Borboly Csabat,hogy mit csinalna ha peldaul kinai hoparducok elnenek a Karpatokban vagy sziberiai tigris.Mert hazajaban mindketto vedett allat.A megoldas nem az,hogy kipusztitjuk,levadasszuk oket.Terepet kell biztositani szamukra olyan teruleten ahova ember (a vadorokon kivul) nem teheti be a labat.Masszoval rezervaciot kell biztositani szamukra.Ahhoz,hogy ez megvalosuljon,meg kell allitani az erdoirtasokat.Ez volna az emberseges megoldas,ha Romania terulete emberekkel lenne benepesedve es nem emberformaju gyilkos es pusztitani vagyo majmokkal.

User
Dátum: 2018. január 4., 07:37
A cikk címe: Elkerülhető az adóemelés
ÉRTÉKELÉS: 6

Mit akar Barot fejlodni ????????? Ez a kijelentes ,most komoly? Vissza fele,sajnos. Konnyen beszel ado emelesrol az akinek van jo jovedelme,sok a munka nelkuli,keves a fizetes,vergodik a varos. Igy is madnem 200 lej egy 40 eves tobhazlakas adoja,miotta a telek adot is rank rottak. Hova kellene ezt meg emelni uraim?

User
Dátum: 2018. január 3., 21:28
A cikk címe: Fizetni kell a szolgáltatásért
ÉRTÉKELÉS: 10

Ismét a betegen csattan az egész.Mese az egész hogy a beteg érdekében cselednek.Egy szó, mint száz, a beteg fizessen mert olyan jól áll anyagilag.És fizet ha élni akar mert mást mit is tehetne? Hisz nem bénulhat le mert nincs pénze megvenni a vérnyomás csökkentőt, igaz mert ki fogja gondozni ha lebénul az csak egy plusz költség mert ilyen betegséggel még hivatalos gondozóra sem jogosult.Tudok olyant akinek a havi adag gyógyszer havi 350 lejbe kerül ha meg kell vegye teljes áron,ma a szomszédom márciusra kapott programálást a polin !!! nem elírtam,pedig decemberben nem programáltak mondván változnak a dolgok.És meg ne kövezzen senki, az átkosban hogy jutott mindenki időben az orvoshoz akkor amikor beteg volt és nem hónapok múlva pedig akkor 23 millióan voltunk ma alig vagyunk 18 millión, akkor sem volt több orvos mint most.Akkor is kellett adni,most még többet mert minden a Disznófejű Nagyúrról szól, azaz a pénzről és nem a betegről.Vajon hogy lehetne megtagadni hogy levegyék a fizetésemről a biztosítást mert ha nem ér semmit akkor miért fizessek?Majd beteszem a zokniba a matrac alá és amikor kell akkor fizetek hivatalosan.És ha az összes beteg felmondaná a családorvoshoz fűzödő kötelékét legalább egy hónapra bár tudom lehetetlen, akkor mihez kezdenének a családorvosok? talán ismét elolvasnák a hippokráteszi esküt és talán észben is tartanák ...

User
Dátum: 2018. január 3., 18:59
A cikk címe: Terülj, terülj, asztalkám!
ÉRTÉKELÉS: -1

15oo kaposztat adtak a szegenyeknek ,aldja meg azokat a jo embereket az Isten.En is szivesen edtem volna de sajnos itt nincs.

User
Dátum: 2017. december 31., 07:22
A cikk címe: Rendhagyó karácsonyeste a sürgősségen
ÉRTÉKELÉS: 8

Kár, hogy a kórház fenntartói nem tőrödnek a szolgálatokat teljesítők szükséges pihenésével és újratöltödésével.

User
Dátum: 2017. december 30., 21:52
A cikk címe: Törökök a láthatáron
ÉRTÉKELÉS: 1

Restaurálták a Héttorony erődöt, történelem hamisítókat nyaraltatnak benne, amíg megkapják a selyemzsinórt.

User
Dátum: 2017. december 30., 21:46
A cikk címe: Ebédet az iskolában
ÉRTÉKELÉS: 3

Kinek adnak ebédet az iskolába? Hát a tejkiflit is lenyúlta valaki. Hallott - e Ön arról, hogy lefogták X.Y. vállalkozót, aki a gyermekpénz lenyúlására vállalkozott.

User
Dátum: 2017. december 29., 16:52
A cikk címe: Életét féltve ölt
ÉRTÉKELÉS: 8

Ha már elviselhetelen az együttélés, inkább a válás. A gyilkosság nem megoldás.

User
Dátum: 2017. december 29., 16:08
A cikk címe: Fizetni kell a szolgáltatásért
ÉRTÉKELÉS: 6

Remélem a kedves családorvosok nyugodtan tudják eltölteni a szilvesztert, s nem gondolnak arra, hogy januárban emberek fognak meghalni amiatt, mert nem lesz pénzük megvenni a gyógyszert. Bocsánatot kérek tőlük, amiért beteg családtagjaim nem fognak tudni hozzajárulni álmuk megvalósításához, a magánrendelők fenntartásához. Szégyellhetik magukat, hogy elfelejtették az esküt, s gyilkosokká válnak, ha nem kapnak elég pénzt. Csak azt nem értem, hogy rajtuk mit segít anyagilag, ha nem írnak fel támogatott gyógyszereket a betegeknek?Ha nem elég a pénz, amit kaptak, az emberek meg kell meghaljanak?

User
Dátum: 2017. december 29., 12:48
A cikk címe: Fizetni kell a szolgáltatásért
ÉRTÉKELÉS: 6

A romaniai egeszsegugyben egy jol megszervezett orvosi maffia uralkodik,mely azt tesz a naiv es buta roman allampolgarokkal amit eppen csak akar.Amit ez a cikk leir az nem mas mint a betegekkel valo kibabralas a haziorvosok reszerol.Es ez csak a maffia turhetobb fele.Mert a roman egeszsegugy- es itt a megyei korhazakra gondolok-nem idegen a gyilkossagoktol sem.Hatalmas szervkereskedelmi halozat mukodik az orszag osszes megyejeben,mely magankorhazaknak(meg kulfoldieknek is!) jo penzert biztositja az atultetendo szerveket.Lasd az utobbi kolozsvari vesemutetek esetet (DR.Luncan),akit szervkereskedelemmel es korrupcioval vadolnak.Ezert ilyen magas Romaniaban a fiatalok elhalalozasi aranya.Mert az ok szerveik kellenek.Magyaran es erthetobben a megyei korhazakba bekerult fiatal,melynek nincs penze azonnal donorra valik valamelyik magankorhaz gazdag paciense szamara.Ezt barhogyan nezzuk,magyarul ugy nevezik,hogy GYILKOSSAG!Na de erre meg visszaterunk mert ebben az ugyben meg sok megyeben megcsak ezutan inditanak a hatosagi szervek nyomozast ugyhogy elore nem kotyogjuk ki a dolgokat.

User
Dátum: 2017. december 29., 10:30
A cikk címe: Életét féltve ölt
ÉRTÉKELÉS: -1

30 ev alatt "lelik be a pohar"? es ez a megoldas,ha be ''lelik" a pohar?

User
Dátum: 2017. december 29., 09:35
A cikk címe: Az elnök pálfordulása
ÉRTÉKELÉS: 11

Bíró Zsoltot 3 évvel ezelőtt Marosvásárhelyen 10 ezer ember füttykoncerttel fogadta mikor március 10 -én a a Postaréten megtartott ünnepségen próbált beszédet mondani . A tiltakozók az árulót fütyülték ki akkor !!! Zoltán , mindketten jelen voltunk azon az ünnepségen ! Már akkor is az árulót “ jutalmazta “ a sokaság füttykocerttel , magad is tudtad , tudhattad akkor is , hogy ennek a gerinctelen alaknak semmi keresni valója ott mint a székelység képviselőjének.Tehát az MPP éléről is távoznia kell !!

User
Dátum: 2017. december 29., 08:19
A cikk címe: Fizetni kell a szolgáltatásért
ÉRTÉKELÉS: 12

De akkor miert huzzák a fizetésekböl a pénzt,amugy fizetni kellett a laborvizsgálatokat eddig is,szégyen nem gondolják?

User
Dátum: 2017. december 28., 22:50
A cikk címe: Életét féltve ölt
ÉRTÉKELÉS: 8

Téged kellene valaki 30 éven át püföljön te f..fej. Mert biztosan az vagy. Egyszer mindenkinél belelik a pohár

User
Dátum: 2017. december 28., 22:45
A cikk címe: Ebédet az iskolában
ÉRTÉKELÉS: 6

Még mire nem tennék oda a tanárt?! Az nem megoldás h a suli étkezde légyen! Nem nyugaton vágyunk! Itt a tej kifli program is nevetségesre sikeredett! A kölyöknek sok helyen 1 szeget sem biztosít a suli ahová a kabátját felakassza, a wc zési tisztálkodási feltételekről ne is beszéljünk!!!

User
Dátum: 2017. december 28., 22:32
A cikk címe: RMDSZ-támogatásra is számít
ÉRTÉKELÉS: 5

Be kéne már ezt a nėphüjitést fejezni !! Mert már tiszta Röhej 😀😀😀