Véleményfal

User
Dátum: 2018. január 19., 11:59
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: -8

Valoszinuleg azert nincs kezilabda, mert a kosaras jatekosak szinesboruek es nem feherek... Nem sokat hasznalt az a sok ev kulfoldon ugy latszik. #loser

User
Dátum: 2018. január 19., 11:58
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 19

Hat az azert tenyleg hulyen nezett ki, amikor a Szent Gyorgy napokon a tomeg enekelte, hogy EGY VERBOL VALOK VAGYUNK, s a neger kosaras lanyok erre vidaman integettek a szinpadrol. Ez azert egy kicsit durva. Nem vagyok en rasszsita, de tenyleg, mi szuksegunk van penzert idehozni szines borueket? Jonnek azok maguktol is elegen... A helyi tehetsegekre kell kolteni!

User
Dátum: 2018. január 19., 11:51
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: -10

Miert kellett kiemelni, hogy azok a nok szinesboruek?! Miert fontos ez? Akkora rasszistak vagyunk... #racism #visitkezdi

User
Dátum: 2018. január 19., 11:09
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: -15

Milyen munkát vettek itt semmibe? Hazajött egy ember hosszú évek után külföldről, ahol még egy autót sem volt képes vásárolni magának, kitalálja, hogy itt győri szintű csapatot lehet építeni Audi nélkül, erre pénzt kér jóhiszemű emberektől (volt iskolatársaktól, akik ma jól menő vállalkozásokat vezetnek), eredményt nem tud felmutatni, csak ígéreteket, s amikor elfogy a pénz, akkor az önkományzar a hibás, mert nem ad neki 100 ezer eurót az adófizetők pénzéből. Hol itt a munka? És miért lenne ez szájhősködés? Ez egy VÉLEMÉNY, kedves uram, amit fenntartok, ha tetszik önnek, ha nem: eddig is kár volt erre a pénzt pallani, s nagy hiba lene, ha továbbra is az adófizetők pénzét áldoznák erre a szélhámosságra az illetékesek. Punktum.

User
Dátum: 2018. január 19., 10:53
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 11

Az elottem levo hozzaszolo is teljes mertekbe tisztaba van a dolokkal ugy latom.csak arra lennek igazabol kivancsi hogy amikor az o munkajat semmibe veszik akkor is ekkora szajhos lenne???!!!!varom a valaszt!!!

User
Dátum: 2018. január 19., 10:39
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: -19

Aki ismeri Jakabost, tudja, milyen ember, azon csodálkozik, hogy egyáltalán miként tudott eddig is megszédíteni ennyi normális embert. Amikor azt nyilatkozta volt, hogy a győri AUDI ETO szintű kézilabdacsapat lesz Kézdin is, már akkor tudtam, hogy felelőtlenség belevágni ebbe a kalandba. Eddig is fölösleges pénzköltés volt, továbbra is az lenne. Sajnos, ez a valóság.

User
Dátum: 2018. január 19., 10:28
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 20

Legalább a terem díjat elhagyhatták volna a városvezetők, ha már a várost képviselik a csajok. Az alpolgármester úr is kézilabda rajongó, gyakran lehetett látni a nézők között a hazai meccsek alkalmával, mégsem dobtak bár egy utolsó mentőövet, hogy legalább ezt a baknokságot végig vigyék. Lassan kezdem látni, hogy majd következik a városi hokicsapat is.

User
Dátum: 2018. január 19., 10:21
A cikk címe: Véget ért egy álom
ÉRTÉKELÉS: 23

Sajnálom ,hogy megszűnt a kézilabda.És sajnálom hogy Jakabos úr,meg Imreh úr ennyire naivak voltak ,hogy hittek a mesékben.Ma csak egy sportág létezik....a foci.Oda megy a sok pénz.Az idegenlégiósokra,meg a nagy mesékre.A Puskás Akadémiás hülyeségre.Bemesélik az ittenieknek,hogy majd a Puskás Akadémiával közösen micsoda dolgok történnek,bele b.......ák az adófizető pénzét a semmibe.Ugyan már.Mit tanulhatsz olyanoktól akiket Andorra és Luxemburg is megveri?Akiknek klubbcsaptaik az Európa kupák selejtezőinek első fordulójában kiesnek.Ja....stadionokat építenek.Ez igaz,mint ahogy Hofi Géza mondása is:"Figyelj, haver! Kis focistám! Szerinted az új stadiontól megjavul a foci? Öhöm. Ha Mari néni szarul főz és adok neki Zepter edényhalmazt, attól finomabb lesz benne, ami szar?".Úgy látszik Jakabos és Imre úrak még nem tapasztalták az önkormányzati igazságot.A lényeg a nyelv használata....annélkül meghalltál.És sajnos a más sportágakra(amelyekben rengeteg munka és jóval több eredmény született mint a fociban)szinte ugyanolyan elbírálásban részesülnek mint a kézilabda.Értem itt a cselgáncsot,vagy a kosárlabdát...vagy például a karatét,hogy csak néhányat említsek.Talán egyszer megnézi valaki hova megy az adófizető pénze.

User
Dátum: 2018. január 19., 10:07
A cikk címe: Csibésszel az erdőn
ÉRTÉKELÉS: 2

Elvezettel olvastam ,szep iras ! Meg sok ehez hasonlot !

User
Dátum: 2018. január 19., 09:19
A cikk címe: Munkaügyi kihágás
ÉRTÉKELÉS: -5

Nofene, hát már azért is az RMDSZ a hibás, ha a patron túlhajszolja a munkást? Vagy ha az alkalmazott nem szevez szakszervezetet? A múltkor már kijavítottalak: nem Kovászna megyében legrosszabbak a fizetések. Elengedted a füled mellett. Azt is javasoltam: légy te patron, adjál magasabb fizetést, mutass példát. Úgy látszik, nem sikerült, pedig most 100 lejből már céget lehet csinálni. Mire vársz?

User
Dátum: 2018. január 19., 08:09
A cikk címe: Lebőgtünk a japánok előtt
ÉRTÉKELÉS: 2

Es csak most szegyelled magad,a japanok elott.Pedig ebben az orszagban azota szegyen elni es roman allampolgarnak lenni,amiota letezik ez a mestersegesen alakitott allam.

User
Dátum: 2018. január 19., 08:03
A cikk címe: Munkaügyi kihágás
ÉRTÉKELÉS: 9

Kovaszna megye a leghitvanyabb "patronok" megyeje.Orszagszinten nincsen meg egy ilyen megye amelyben ennyi hajcsar lenne a munkaadok kozt.Es ebben a megyeben a legrosszabbak a fizetesek.Ebben a megyeben meg szakszervezetek sincsenek,kiveve az egeszsegugy es a rendorseget.Itt az egyszeru munkasok jogait senki nem vedi. Ebben a megyeben az RMDSZ-es maffia egy jol megszervezett rabszolgapiacot mukodtet a munka teren.Mar reg ideje lett volna a kormuk ala nezni de sajnos a hatosagi szervek osszejatszanak a megyet sakkban tarto maffiaval.Masszoval,ebben a megyeben a hatosagi szervek a maffiozok csicskai.

User
Dátum: 2018. január 18., 23:31
A cikk címe: Legyen magyar kormányfő
ÉRTÉKELÉS: 4

Régi film betétzenéje ...200 pengő /aranyfedezetű!/ havifixszel egy ember könnyen viccel.Na de a lej sem annyira rossz,ha fix és sokacska van belőle na.

User
Dátum: 2018. január 18., 22:20
A cikk címe: Tervek Nagyajtán
ÉRTÉKELÉS: 2

Sok sikert és kitartást kivánok a tervek megvalósitásához, már nagyon-nagyon régi tervek, ime a kulturház is szépen halad + a ravatalozó, rég nem volt ekkora változás, újitás. Gratulálok, hiszem, hogy a többi is valóra vállik!! Hajrá !!

User
Dátum: 2018. január 18., 21:38
A cikk címe: „Akasztottak erdeje”a téren
ÉRTÉKELÉS: 1

A nagy, szinlelt folhaborodast kiheverven az rmdsz mar is surog forog dragneaek korul hatha egy lehullo morzsat hus cafatkat sikerul elkapni a kormanyt tamogatvan.

User
Dátum: 2018. január 18., 20:15
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 0

Te ,aki azt irod ,hogy "erdekesek ezek a kommentek " olvasd at megegyszer a cikket ! Egyszer azt mondja ,hogy folytatni lehet a csatornazast ,egy sorral odebb pedig a csatornahalozatra"beadott ,nyersre allo palyazat onreszet fizetne !!!!

User
Dátum: 2018. január 18., 20:07
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 0

A banyatorol valamit polgarmester ur ?

User
Dátum: 2018. január 18., 20:05
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 1

Kalnak es Korospatak ivovizrendszere mar egy jo par eve ki van epitve . A munkalatokat egy szentgyorgyi ceg vegezte ,ez egyszer bisztos -kb.6-7 eve . Mindket falu fel volt turva rendesen ! Csatornazasi munkalat nincs megkezdve meg sehol .

User
Dátum: 2018. január 18., 19:33
A cikk címe: Tervek Nagyajtán
ÉRTÉKELÉS: 1

Nem is tudom hogy ezek a tervek hány éve ugyanazok.Igeretekbol már elég!!!!!! Be is kellene legalább felét tartani. Valamit felmutatni ,haladni legalább csiga lépésbe.

User
Dátum: 2018. január 18., 19:24
A cikk címe: Kínos pillanatok Bukarestben
ÉRTÉKELÉS: 0

Szép fogadtatás dicséretet érdemelnek így úsznak el a Japán befektetők minek kell Romániában valami úgyis annyi munkahely van hogy nincs annyi lakosa ezért nem kelnek a befektető!!! Szégyen!!!

User
Dátum: 2018. január 18., 17:54
A cikk címe: Legyen magyar kormányfő
ÉRTÉKELÉS: 7

Egy vekony pszihiatriai vizsgalat nem artana azoknak akik jeloltetik magukat vagy a part jeloli a valasztasokra....Ezek vagy hulyek vagy hulyenek nezik a valasztokat...

User
Dátum: 2018. január 18., 16:48
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 4

Érdekesek ezek a kommentek. Egyik szerint már be van vezetve a víz, a másik szerint még a pályázat sincs megnyerve... Ejsze jobb lenne, ha csak az szólna hozzá ezekhez a cikkekhez, aki ért is hozzá valamit.

User
Dátum: 2018. január 18., 16:45
A cikk címe: Szabó Kati életei
ÉRTÉKELÉS: 1

Hogyan tudna foglalkoztatni a megyei tanács egy Franciaországban élő tornászedzőt? Azonkívül, hogy sportcsarnokot neveztek el róla, könyvet adtak ki az életőről, hétfőn könyvbemutatatűt szerveznek számára, mit tehetnének még?

User
Dátum: 2018. január 18., 15:46
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: 0

Kalnakon a viz mar reg be van vezetve !

User
Dátum: 2018. január 18., 14:55
A cikk címe: Öt bocs már extrém
ÉRTÉKELÉS: 3

Hogy hány bocsot ellik a tél folyamán egy anyamedve azt nagy valószínűséggel állíthatom, hogy ilyen jellegű információ nincs senki kezében Romániában. A hír egy vadászok által megzavart anyamedve pár napos bocsairól szólt, valahol a Déli Kárpátokban, amelyek ma már mind elpusztultak, hála a vadászoknak. Az egy másik kérdés, hogy abból az ötből hány érte volna meg a 2-3 hónapos kort, nagy valószínűséggel kettő esetleg három, tehát nincsen szó semmilyen rendkivűli eseményről, főleg nem lehet ebből az egy esetből meghatározni a medvepopuláció nagyságát esetleg a szaporodásuk trendjét, minden más spekulació.

User
Dátum: 2018. január 18., 14:08
A cikk címe: Legyen magyar kormányfő
ÉRTÉKELÉS: 3

Inkabb az ev vicce !

User
Dátum: 2018. január 18., 14:03
A cikk címe: Legyen magyar kormányfő
ÉRTÉKELÉS: 4

Ez komplett elvesztette a realis erzekelo kepesseget, vagy buborekban el. Vagy valakik mondjak a hata mogott,mit mondjon

User
Dátum: 2018. január 18., 10:42
A cikk címe: Félgőzzel előre
ÉRTÉKELÉS: -2

A csupa "ertelem ,erzelem " polgarmester egy nagy hazug : a csatornazasi munkalat nincs ,-akkor mit folytat ? Szerintem meg a palyazat sincs megnyerve !

User
Dátum: 2018. január 18., 09:36
A cikk címe: Kosárlabda nagyipar
ÉRTÉKELÉS: 0

Addig talan a parkolot is rendbeteszik, mert a most mindenki ott all meg ahol akar, nincs semmi rendszer.

User
Dátum: 2018. január 18., 09:29
A cikk címe: Sietnek, mintha hajtanák
ÉRTÉKELÉS: 5

Kovasznan mindenki ugy vezet, ahogy akar, illetve ahogy tud. A rendorok csak a fizut veszik fel, ket alvas kozt. A kovasznai taxisok pedig a jardan is kozlekedhetnek, akkor sem buntetik meg oket. Fejetlenseg es kaosz a kozlekedesben. Hulye egy nagy falu ez a Kovaszna.