Véleményfal

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Ehhez nem kell bátorság, csak figyelni miket és hogy beszélnek meg írnak.

User
Dátum: 2022. január 18., 17:29
A cikk címe: Változások az iskolák élén
ÉRTÉKELÉS: 2

Rendet rakni? Nincs aki, nincs kivel!!!

User
Dátum: 2022. január 18., 17:16
A cikk címe: Változások az iskolák élén
ÉRTÉKELÉS: 4

Kompetens????

User
ÉRTÉKELÉS: 4

Bezzeg panaszkodni mindenki tud.Még akkor is ha jól megy a sora.De az én véleményem az,hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa Csak ha rosszul sikerül ne mindig más legyen a hibás...mindenki vállalja a felelősségét tettjeiért ,ha beoltatja magát ,ha nem.

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Honan veszed a bátorságot , hogy lebutázd az székelyeket te nagyokos ? A hiányodot nem fogjuk érezni . Menjél csak nyugodtan .

User
ÉRTÉKELÉS: -4

Lehetett volna tavaly 68 bani árban is szerződést kötni, de a félelem és lustaság nagy úr, az emberek maradnak a nagy szolgáltatatoknal és aztán sírnak. Hidroelectrica most is 68 banuban adja az áramot, az Electrica meg 1, 45 lejben. Vagyis kétszeres ár. Igaz a Hidroelectrica lassú, mint a bűn, de van más is 1 lej körül. Es ne mondja senki, hogy nem tudott róla, egy éve folyamatosan nyomják, hogy lehet új szerződést kötni. Bármikor, 21 napos felmondási idővel. Most is.

User
ÉRTÉKELÉS: 8

Látom, hogy nem érti, pedig piny5ezt írtam. Ott a lehetőség, hogy a tudósok véleményét olvassa és ne ennek vagy annak a politikusnak higyjen. Hogy ezt esetleg nehezebb megérteni és kell hozzá mondjuk idegennylev tudás, analitikus gondolkodás? Na itt jön be a butaság és a tanulatlanság.

User
ÉRTÉKELÉS: 3

Valakinek lehet az a véleménye, hogy a Föld lapos, de attól még az butaság.

User
ÉRTÉKELÉS: 11

No igen! Azt biztosan tapasztalta már, hogy - már százvalahány éve - az éppen aktuális hatóságok mindig, de mindig a javunkat akarják. Még véletlenül sincs ez másképp! Ugye?

User
Dátum: 2022. január 18., 14:11
A cikk címe: Vonzóbbá teszi az embert az orvosi maszk
ÉRTÉKELÉS: 2

Hát ezek a brittudósok! :D

User
ÉRTÉKELÉS: 8

Na akkor elmondom.Programalasom volt tegnap a baroti korhaz kardiologiai szakrendelojebe.A bizonyos idopont eltelt kb 40 perccel.A kedves mosolygos doktorno egy ora kesessel robbant be,nagyon cigaretta illatuan.Semmi gond,en is dohanyos vagyok.Eltelik meg kb 5 perc,a kedves noverke(tenyleg kedves volt) kozli,hogy hivnak be hamarosan.Hat nem.A doktorno az osztalyra ment,lement,felment,bement es kiment,de az idopot...szoval ha 9-tol rendel,akkor 9-kor hivja az elsi beteget,nem?Es surgosseg nem volt,mert azt lattam.,..szoval utalat es kopedelem.Ossz 2 orat kestem.. programalassal

User
ÉRTÉKELÉS: 0

...makacskodik.Aztán amikor bevág fejenkén "egy felest" ,akkor óbégat ,hogy porlik mint a szikla.Még a Himnuszába is belefoglalja,de tudomásul veszi ,hogy ez a sorsa,meg kell hajoljon.elötte.Pedig nem kéne ,mert adott a helyzet csak a receptet kellene ellesni,mondjuk a svájciaktól.

User
Dátum: 2022. január 18., 13:30
A cikk címe: Mikrofonnal Vadföldön
ÉRTÉKELÉS: 0

Ez mi ez?

User
Dátum: 2022. január 18., 13:20
A cikk címe: Az okostároló a megoldás
ÉRTÉKELÉS: 3

A wc tartalmat nem kell becsomagolni es elkuldeni a Tega vezerigazgatojanak?

User
ÉRTÉKELÉS: 7

Maradjunk annyiban hogy mindenkinek, még a székelyeknek is, joguk van a véleményükhöz. Nem kell lebutázni őket mert a jövő még igazolhatja őket.

User
ÉRTÉKELÉS: 5

Sokan vagyunk így!Nagy a dilemma!A szív és az ész esete.

User
Dátum: 2022. január 18., 12:43
A cikk címe: Fiatal lányok a szállón
ÉRTÉKELÉS: 10

Lányként egyetemi éveim alatt én végig tanulmányi ösztöndíjas voltam, versenyeken dobogós helyezést értem el mindig, keményen tanultunk, most meg havonta örülök, ha szórólapot kézbesíthetek, mert jobb munka nem kerül. Volt csoporttársaim meg ezen is irigykednek, mert nekik nem jutott, kénytelenek otthon maradni. Igaz van pár olyan szak, ahol könnyedén adják a jegyet, tanulni nem kell, akkor talán dolgozni is el lehet menni, de ha a tanulásnak akarsz élni és valamint tanulni is nemcsak diplomát kapni, munkavállalás szóba sem jöhet. Ki tűrné el, hogy holnaptól nem jövök be másfél hónapig, mert vizsgaidőszak van vagy máskor is, mert parciális vizsgáim, kiselőadást kell tartanom?!?! Korábban meg autómosóban dolgoztam, télen fagyoskodtam a vizes gumicsizmában, mert nem szégyellem a munkát, de onnan leépítettek, egészségileg is megviselt, lebetegedtem a sok fázódástól. De nekem senki ne mondja, hogy szülői segítség nélkül lehet jó tanulónak lenni vagy egyáltalán egyetemistáknak lenni, mert nem igaz vagy az éveket csúsztatnia kell, hogy diplomázzon is. Tanári (szimpatizánsainak) vagy más beajánlással lehet utána nemzetközi cégnél munkát találni, csak hozzátéve, hogy nem itt Kovászna megyében, ritka kivétellel lehet csak. Ön által dicsért "fiacskát" sokat láttam, aki "jól tanult a májának", valóságban kibulikázta végig az egyetemi éveit még a vizsgaidőszakokat is. Nemzetközi cégnél dolgozik, de mint takarító 12 osztállyal, mert nem diplomázott le. Otthon a mamája úgy tudta menedzser, mikor megtudta, hogy takarító, majd guttaütést kapott, de azóta is bárkinek menedzsernek titulálja.

User
ÉRTÉKELÉS: 7

Na ez a "csepp" az igaz!"Pipettával" kaptátok egyesek.Konokságot azt dézsával! Amikor az mondta valaki,hogy "inkább pusztuljak meg,de nem oltatom be magam az biztos" ,na erre mit lehet mondani?

User
Dátum: 2022. január 18., 12:09
A cikk címe: Változások az iskolák élén
ÉRTÉKELÉS: 14

A tanfelügyelőség kompetens bérleteseit polcra tették vizsga nélkül is!

User
ÉRTÉKELÉS: 10

Jaja.. az egész világ hülye, csak mi vagyunk helikopterek..

User
Dátum: 2022. január 18., 11:30
A cikk címe: 3,1%-kal nőttek a Dacia eladásai a tavalyi évben
ÉRTÉKELÉS: -2

Mi lenne, ha még biztonságosabb lenne. Egyelőre ingyen sem kellene !!!

User
Dátum: 2022. január 18., 10:51
A cikk címe: Fiatal lányok a szállón
ÉRTÉKELÉS: 2

Szamuk joval nagyobb lenne, ha a mama hoteleseknek nem lenne mama es tata.

User
Dátum: 2022. január 18., 10:48
A cikk címe: Fiatal lányok a szállón
ÉRTÉKELÉS: 3

Ulj le fiam, egyes....te azt hiszed, minden ember egyforma, sablon figura, ugyanugy alkalmazkodik a vilaghoz, csaladban nott fel, mint a fiad? Latszik , nem latsz az orrodnal tovabb.

User
ÉRTÉKELÉS: 0

Decemberi hónapban hatmilliós vilany számla csak így tovább aparaszt ezért dolgozhat a hasokrautnek egyeseknek annyit tesznek amennyit nemszegyelnek egyesek megtudják hogykel lopni az áramot annak mekaligkel fizessen számlat aki tisztességesen használja azmeg fizet!!!!!

User
ÉRTÉKELÉS: 9

Egy csepp, nem több. Az elmúlt két év ráébresztett, hogy mennyi buta ember van itt. Eléggé ilyesztő. Éltem külföldön, hazaköltöztem, mert szeretem ezt a helyet, de sok év után most gondolkodtan el azon, hogy talán mégis el kéne menni. És nem az anyagiak miatt.

User
ÉRTÉKELÉS: 12

Ha azért oltasszkeptikus, mert nem bízik a hatóságban az csak annyit jelent, hogy buta. Most már ott a lehetőség rendesen informálódni, csak kell a képesség kiszűrni a félrevezető, érzelmekre ható információt a tudományostól.