Véleményfal

User
Dátum: 2017. május 22., 09:57
A cikk címe: Legyen hivatalos nyelv a magyar!
ÉRTÉKELÉS: 6

Ezt ertesse meg a polgarmestereivel is ! Sot ....!

User
Dátum: 2017. május 22., 09:53
A cikk címe: Országnagyból állampapa
ÉRTÉKELÉS: 4

Sajnos ez megye,sot kozsegszintre lebontva is ervenyes !!! Hasonlokeppen viselkednek a megyevezerek es a polgarmesterek !

User
Dátum: 2017. május 22., 09:35
A cikk címe: Lovaspályát Kézdinek!
ÉRTÉKELÉS: 8

Igy vesztitek el a Szekelyfoldet,aprankent minden az idegenek kezere kerul.Es azok akik ujjongtak az otletert,mondjuk ki tisztan ne kerulgessuk a forro kasat az RMDSZ tanacsosai voltak.Ezek naprol- napra bebizonyitjak,hogy a szekely nep aruloi.Es mi lessz az allattartokkal.Ok hol fogjak majd teheneiket,juhaikat legeltetni?!Lassacskan meg a magyarorszagi Gyurcsany feleknel is rosszabb lessz az UDMR!

User
Dátum: 2017. május 22., 09:12
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -6

Tele van a net ilyen listakkal, usd be a keresobe, hogy "lista masonilor". Tobbet ne nyeletlenkedj ember. Nem lehetsz ennyire sotet. www.cotidianul.ro/lista-masonilor-din-romania-230178/ stb. stb.

User
Dátum: 2017. május 22., 09:11
A cikk címe: Dísznövény-kiállítás kilencedszer
ÉRTÉKELÉS: 16

Es ne feledjuk a fogyasztovedelmi hivatalt sem, aki az iden is hozzajarult a rendezveny szintjehez: jobbra balra dobalt buntetesek, abszurdumokert: nincs rairva a kaktuszra, hogy nem eheto.... ha nem lenne borsos a buntetes, meg azt is mondhatnank, hogy hozzajarultak a rendezvenyhez, es parodiat adtak elo... Szegyeljetek magatokat, ingyenelo banda!

User
Dátum: 2017. május 22., 08:54
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: 7

Ha megtalaltad a Cotidianu ujsagba ezt a listat akkor kerlek folytasd,mert ketlem,hogy ez a lista lenne.

User
Dátum: 2017. május 22., 08:50
A cikk címe: Időutazás a múltban
ÉRTÉKELÉS: 2

Te jó ég, ki a helytörténész? Ne essünk túlzásokba emberek.

User
Dátum: 2017. május 22., 08:32
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -7

Megáll az eszem! Ezt a "listát" egy perc alatt megtaláltam a neten, a Cotidianul is lehozta. Ezzel hivalkodtál??? Ezen hol írja, hogy strict secret??? Te helyi besúgói listát ígértél, Öcsi! Korábban azzal ijesztgettél, hogy többé nem kommentelsz. Erősen bölcsen tennéd. Kezdtél nagyon unalmassá válni.

User
Dátum: 2017. május 22., 08:11
A cikk címe: Lovaspályát Kézdinek!
ÉRTÉKELÉS: -2

Az kezdemenyezes nagyszeru csak a terulettel ne legyen problema, ugyan meg mindig van rendezetlen birtoklevel, Azt is figyelembe kell venni,hogy kozel van egy mostoha korulmenyek kozott levo szalloda es kezelesi kozpont. Ott van az uj varosnegyed. A lovassport csak akkor nyereseges ha van biztotitsak a lovakat, a kepzoket, hogy aki hodol ennek a sportnak,vagy elkarja sajatitani annak legyen alkalma.

User
Dátum: 2017. május 22., 07:52
A cikk címe: Még hármat kell megnyerni!
ÉRTÉKELÉS: 5

Kezdivasarhelyrol Uzenem Szep volt Fiuk. Szep volt Szekely Legio.

User
Dátum: 2017. május 21., 22:07
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -7

Te jó ég, milyen alacsony a kerítés!

User
Dátum: 2017. május 21., 19:36
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: 8

Na akkor kezdjuk a Romaniai Szabadkomuves Paholy tagjaival(csak reszlet a listabol,a teljes listat majd mashol)Es meg egy megjegyzes.Szandekosan kihagytuk az RMDSZ-esek nevet,hadd egye a kefet az a hulye provokator amelyik itt mind provokal,hogy nincsen semmifele lista.Romanul van igy hat romanul kovetkezik a reszlet is:Lista Masonilor-Organizatiile Masonice din Romania-Venerabili-Telefoane-Adrese.;Nr.crt.1 Orient.Loja:Concordia.Nr Loja1,Venerabili Alaxandru Daescu,Telefon 072.......(azt csak szeretned idiota,hogy megadjuk neked,de nekunk megvan a teljas szam)Adresa posta str V..... C....nr...sc b.ap.. s. B..... adresa i mail.....(szeretned mi?!) ;Nr.crt2,Orient,Loja.Delta Dunarii,nr Loja2,VenerabiliPierre de Huedin,tel072......,adresa-----.Nr.crt.3 Orient,LojaNicolae BalcescuNr.Loja.3Vladimir Georgescu,Tel074........,Adresa------.Nr.Crt.4 Orient.Loja George WashingtonNr.Loja4 Viorel Musat,tel072......,Adresa-------.Ez csak egy rovid reszlet izelitonek Romania-i Nagy Oriens Paholy tagjainak listajabol melynek tagjai kozt mindenfele romaniai part tagok szerepelnek(Rmdsz is},birok orvosok,rendorok,polgarmesterek,zeneszek,muveszek stb.Na de teged nem ez a lista erdekel,hanem az a masik ugyebar,amelyiken a te neved is rajta van.Azzal meg varunk egy kicsit hadd egyek az ilyen provokatorok a kefet amilyen te is vagy ''haverkam''.

User
Dátum: 2017. május 21., 12:13
A cikk címe: Felszámolni a káoszt
ÉRTÉKELÉS: 4

Nem a káosz megszüntetése a cél. Ha az lenne, akkor átgondoltabb ötletekkel jöttek volna. A cél az, hogy lehessen aprópénzt gyűjtögetni (sok kicsi sokra megy), és megmutatni, hogy az akaratukat bármi áron keresztül fogják vinni. Én is azt gondolom, hogy ebbe bele tud bukni a polgármester, még volt ilyen. Ennek egyetlen feltétele van: olyan ellenjelölt, aki értelmes, helyén van az esze és a szíve. Eddig nem került olyan. Nem olyan biztos, hogy ezután sem fog kerülni.

User
Dátum: 2017. május 21., 09:58
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -7

Dehogy jól informált! Egyszerű szószátyár! Nincs neki semmi listája, legfennebb orvosi papírja.

User
Dátum: 2017. május 21., 07:18
A cikk címe: Óvatosan a torjai fakereskedővel!
ÉRTÉKELÉS: 6

VIGYAZZAT a DZC rendszamu autokra is amelyek fa kereskedessel foglalkoznak.Atveresrol van szo,messze nem azt a fat es nem a megbeszelt mennyiseget kapod amit telefonon megbeszelsz.Egy pokhendi alak a kereskedo.Tapasztalatbol beszelek.

User
Dátum: 2017. május 21., 06:54
A cikk címe: Óvatosan a torjai fakereskedővel!
ÉRTÉKELÉS: 0

Te meg nagyon "bator" ember vagy,hogy ezt le mered irni a whiskivel..tudom hogy kivagy,hogy folytassuk a barkobazast teged ugy hivnal mint egy falut Hargita megyeben...SZARHEGY.

User
Dátum: 2017. május 20., 23:50
A cikk címe: Felszámolni a káoszt
ÉRTÉKELÉS: 5

Nnnna, büszkék lehettek magatokra. Megcsináltátok! Arra senki sem gondolt, hogy ezek után az amúgy is keskeny Iskola utca, az Apor Péter utca, a Tűzoltók utcája s az udvarterek főtéri kijáratai stb. lesznek tele kocsikkal, az ott lakók nagy örömére. Nem fizetéses parkolás lesz, hanem fizetéses káosz. A mandátumába is kerülhet dicső polgármester urunknak, ami, mondjuk, nem is olyan nagy baj. Csúszott el már polgármester Kézdin ennél kisebb taknyon is. Ja, és az utak javításával mi lesz? Most nem a Vasút utcáról beszélek, hanem csak úgy általában, az összesről, mert szinte nincs olyan utca Kézdin, ami nem szorulna javításra..

User
Dátum: 2017. május 20., 23:25
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -7

Honnan is tudsz te ilyen sokat a jelentgetőkről? Olvastad valahol, hogy egymást is jelentgették? Nem értem ki vagy te, hogy ennyire jólinformált vagy. Én is kiváncsi lennék az ilyesmi listára. A kommunisták általi területelvevésben a szüleim is érintettek voltak. nem kaptak vissza semit.

User
Dátum: 2017. május 20., 23:20
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -6

Honnan van neked listád te kis okos? Azt írod aki részt vett a forradalomban annak lehet. Mit jelent hogy részt vett a forradalomban? Az nekem hihetetlen, hogy ha nem tartoztál közéjük, bármilyen listád is lenne. Idáig miért nem szivárogtattál. szivárogtattatok? Többes számban is írogatsz. Hátha kamu az a lista?

User
Dátum: 2017. május 20., 23:13
A cikk címe: Óvatosan a torjai fakereskedővel!
ÉRTÉKELÉS: 5

Az nem torjai kereskedo csak a fa szarmazik torjarol...Egy minden hajjal megkent szemely aki mar a huvoson is volt...Egy fajta whiskyt is ugy hivnak mint ot.

User
Dátum: 2017. május 20., 14:18
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: 4

Na es meg egy masik Dosar,amelyiknek a felso jobb sarkaba piros pecsettel szinten Strict secret felirat all ez azt tartalmazza,hogy a szekusok egymastol is feltek mert{neveket nem irok} de ebbol a doszarbol kiderul,hogy ok nem ""nota informativ"-ot irtak egymasrol hanem ''Referat""-ot.Peldaul: az egyik szekus tiszt a felettesehez irt referatban,dorgalja az egyik szekus munkatarsat hogy nem eleg kemeny a kihallgatasok alatt.Tehat,hogy a kihallgatott alannyal szemben nem eleg kemeny.Biztosan az ilyen doszarokat odaadtak egy ""besugonak"' szerinted nem-de?!Azon a cimen hogy tessek nezd meg es ne felj mert mi tisztek is besugjuk egymast a feletteseinknek.Vagy biztosan szekus tiszt voltam abban az idoben es onnet tudom mindezt.Na lehet visszairni es fenyegetozni meg minden tragarsagot a fejemhez vagni.Rajta fiuk.Kezdhetitek.De egy dolgot azert vegyetek figyelembe.Egyetlen ember sem tudja atlepni az arnyekat.Es az arnyek mindenhova kovet barhova messz.Egyesek azt gondoljak,hogy a multjuk el van felejtve,pedig minden embert ugyanugy kisert a multja pontosan mint az arnyeka.Es ezzel a temat orokre lezartam.Egyetlen kommentre sem fogok valaszolni tobbe ebben a temaban.

User
Dátum: 2017. május 20., 13:37
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: -3

Jol belegabalyodtal a nagyotmondasaid csapdajaba. Santa kutyat... Aztan szolj, amikor az a bizonyos magyarorszagi ujsag lehozta. :) Addig valtozatlanul haryjanosnak tartunk!

User
Dátum: 2017. május 20., 13:27
A cikk címe: Szélmalomharc az utcanevekkel
ÉRTÉKELÉS: 6

Latom a legutolso kommentelo nagyon turelmetlen.Kivancsi nagyon,hogy neme az o neve is rajtavan ezen a listan. Elolegbe annyit elarulunk,hogy a'' Dosar'' sarkan azt irja STRICT SECRET ezt piros tintaval irtak ra es le van pecsetelve es a besugoknak allnevuk volt amit az eredeti nevuk melle irtak.A besugok nem nyilatkozatot irtak az alanyukrol hanem ''Nota informativa""-t es nem az eredeti nevukkel irtak ezt ala hanem az allnevukkel.Az erdekes benne az,hogy a magyar nemzetisegu besugoknak mind roman allnevuk volt,mint pl.Radu,Ioanid stb.,mig a roman ajkuak mind magyar allneveket valasztottak.De mert ilyen csuful beszeltetek velem a kommentjeitekbe ugy dontottem,hogy egy Magyarorszag-i ujsagnak fogom odaadni.Egyebkent sem bizom egyetlen romaniai ujsagban sem.Ugyhogy irhattok amit akartok,kigyot bekat rolam.A lista nem itt fog megjelenni.De amint latom nagyon sok turelmetlenkedo akad koztetek.

User
Dátum: 2017. május 20., 13:18
A cikk címe: Csángósors-freskó
ÉRTÉKELÉS: 2

Igen, a csángók akár a dákok leszármazottai is lehetnek, miután ez utóbbiak a világ legnagyobb tudósai szerint a szkíta (pártus, avar) dahákkal hozhatók összefüggésbe. Természetesen semmi közük a románokhoz, miután a világ legnagyobb tudósai már rég bebizonyították, hogy ez utóbbiak a Balkán-félsziget déli részéről vándoroltak fel mai hazájukba – közel ezer évvel a dákok Róma általi legyőzése után...

User
Dátum: 2017. május 20., 11:49
A cikk címe: Csángósors-freskó
ÉRTÉKELÉS: -2

a vilag legnagyob tudosai meg most se tudjak kik a csangok,a viseletük se a megmarat szokasait kutatjak.A viseletük utan inkab a Dakokhoz hasonlitanak .Hatramaradtak mert maguk között eltek es hazasodtak es azert van sok visszamaradt köz- tüz.Hirtelen megszaporodtak mert az E U -tol kapnak penzt.Jo hogy a nyugatiak nem törödnek hogy a szekelyek mit tudnak Ujsagiro nö tanulon es ne probalya ferevezetni a butakat mind maga.Ujsagiourak maguk is csak aszt irnak ki amit a tata az abutta szekely engedelyez.A ROSSZ IRASOMAT MEGERTIK:

User
Dátum: 2017. május 19., 23:44
A cikk címe: Felszámolni a káoszt
ÉRTÉKELÉS: 5

Eddig ingyen volt, július 1-től majd fizetni fogtok a káoszért. Ennyi.

User
Dátum: 2017. május 19., 21:53
A cikk címe: Bevezették a „városi vizet”
ÉRTÉKELÉS: 3

Azta mindenit, ha egy falusi polg'rmester akkora panziot fel tud epiteni a fizetesebol, akkor en is polgarmester akarok lenni!

User
Dátum: 2017. május 19., 20:43
A cikk címe: Bevezették a „városi vizet”
ÉRTÉKELÉS: 3

S az iskola régi épülete hogy néz ki, milyen körulmények között vannak a gyermekek? Azt nem kell kirakatba tenni.

User
Dátum: 2017. május 19., 18:33
A cikk címe: Jelentésre biztat a DGA
ÉRTÉKELÉS: 3

Ugy latom az UDMR hienai ismet igen elkezdtek ugatni. Na idefigyelj.En eddig sem hallgattam es ezutan sem fogok.Es ami a hulyet illeti, a hulye az aki egy olyan varosban ahol ingyen parkolhatott azt keri,hogy fizessen a parkolasert.Es az ugatas es fenyegetozes ,sot megfelemlites,csalas,hazudozas es nepamitas nem rank jellemzo hanem az UDMR-s zsido bandadra!

User
Dátum: 2017. május 19., 15:22
A cikk címe: Jelentésre biztat a DGA
ÉRTÉKELÉS: -6

Na te informacio-oszto nagyokos! Ott volt a lehetoseg a varos honlapjan velemenyezni a a fizeteses parkolo tervezetet. Ha eddig hallgattal, most ne ugass! Egy kerdesem nekem is lenne hozzad: ismered a mondast, hogy a huje nez mindenki mast annak? Na nezz tukorbe