Véleményfal

User
Dátum: 2017. július 14., 08:54
A cikk címe: Elkapkodták a közbelépést
ÉRTÉKELÉS: 23

Ti etetitek nap mint nap a medveket ,ezzel is falu es emberkozelbe csalogatva oket ! Jol fel hizlaljatok ,hogy legyen mit kiloni ,mi ?

User
Dátum: 2017. július 14., 08:52
A cikk címe: Elkapkodták a közbelépést
ÉRTÉKELÉS: 26

Benedek úr egy önjelölt tudós, egyetlen célja a trófeavadászat visszaállítása, hogy kedvére árulhassa a medve bőrét. Lejárt az az idő vadászkám, ezentúl felelősséggel jár a medve bőre. Kiváncsi vagyok a gazdák mikor koncolnak fel!

User
Dátum: 2017. július 14., 06:59
A cikk címe: Beszélgettek, játszottak
ÉRTÉKELÉS: 1

Gratulálok a kezdeményezőknek és kivitelezőknek!

User
Dátum: 2017. július 14., 05:07
A cikk címe: Haladás a műjégpályánál
ÉRTÉKELÉS: 19

A Vasaut utcaban is van "haladas" ...ha nem vigyazol kiesel az autobol,ha gyalog vagy bokad torod...rohadjanak meg az "illetekesek'' ...

User
Dátum: 2017. július 13., 23:41
A cikk címe: Járt utat a járatlanért…
ÉRTÉKELÉS: 14

Már többször szembeköpött minket ,hülye aki leáll vele cseresznyézni , a szászok ocsúja ha nem kellettek senkinek a kiárusításkor . Valami nagyon nem stimmel körülötte . Vagy nagyonis ?

User
Dátum: 2017. július 13., 22:42
A cikk címe: Senki nem vállalja
ÉRTÉKELÉS: 13

Tisztelt uram ha ezen egyszeru emberek nem lennenek, ( buta vagy sem, helyesiras tudo vagy sem), On kemiai tapanyagokkal lenne felfuvodva es nem pedig kezuk munkajat elvezhetne. Tenytelen, hogy a hozzaszolo helyesen irta vagy sem a mondanivalojat, szerintem maga a dolog tartalmat kellene neznunk es azon elgondolkozni. Egy polgarmester ne dontson a tanacsosok ertelmi szintjerol, inkabb vegye figyelembe, hogy az illeto gazda ember vagy kotya-vetyelo ! Ha esetlegesen meg lenne nevezve alpolgalmesternek, akkor csak ugy intezne a kozseg dolgait mint sajat hazatajat vagy sem. Mert az megsugom, sajat tapasztalatom es eszrevetelembol, Illyefalva evek ota egy elhagyatott tanyaval talal. Jarhatattlan utjai, hidjai, szemetes kornyeke, bozotos utszelei, rendezettlen-omladozo hazai es lehetne sorolni sok negativ jelzot , amelyeknek javaresze a polgarmestert terheli !

User
Dátum: 2017. július 13., 14:25
A cikk címe: Rákapott a húsra
ÉRTÉKELÉS: 7

Ki lőnek 175 medvét csak ezt az egyet nem!! Az sem számít ha embert öl. Itt Romániaban mi számít...

User
Dátum: 2017. július 13., 10:57
A cikk címe: Rákapott a húsra
ÉRTÉKELÉS: 12

Tudtom szerint a meleg parti hippik az Udemere balliberalis tagjai kozt kereshetok!Ugyhogy a sajataid kozt keresd oket.De ha netan egy lehallgatassal megbizott rendor vagy akkor is a sajataid kozt keresd a buzikat,mert sajnos van ma mar a rendorok kozt is eleg ebbol a fajtabol.Meg irnek neked valamit csak az sajnos nyomdafesteket nem turne meg,ugyhogy egyelore maradjunk ennyibe.

User
Dátum: 2017. július 13., 10:45
A cikk címe: Gépre fel, Fortyogóra le!
ÉRTÉKELÉS: 22

Beka.A jovo evi motoros talalkozora hivjatok meg az Alexander Zaldostanov altal vezenyelt orosz motoros bandat is ,az Ejszaka Farkasait.Veluk sokkal erdekesebb lessz a motoros buli!Hajra magyarok!!!

User
Dátum: 2017. július 13., 10:35
A cikk címe: Rákapott a húsra
ÉRTÉKELÉS: -22

Fentebb olvasható a cikk, alább pedig a meleg párti, hippi hőbörgők szövege következik 3 2 1

User
Dátum: 2017. július 13., 10:31
A cikk címe: Rákapott a húsra
ÉRTÉKELÉS: 26

Igen."Az esztena a telepulestol 200 meterre talalhato" es az erdotol 2(ket)meterre mint ahogyan a fenykepen is lathato.Es akkor csodalkozunk,hogy a medve elviszi vagy megoli a juhaidat.Mar ugyis engedelyezve van augusztus 1-tol 175 medve kilovetese az iden ugyhogy ideje lenne ezt a hazug diverziot mar befejezni!

User
Dátum: 2017. július 13., 10:24
A cikk címe: Járt utat a járatlanért…
ÉRTÉKELÉS: 20

Csak vigyazzatok nehogy ugy jarjatok mint Basascuval,hogy miutan egy talbol cseresznyezgettek a magot szembekopje veletek!

User
Dátum: 2017. július 13., 08:18
A cikk címe: Államfő Székelyföldön
ÉRTÉKELÉS: 1

Ragaszkodunk,sokmindenhez ragaszkodunk ,de sajnos ebbol nem elunk meg !

User
Dátum: 2017. július 13., 06:40
A cikk címe: Senki nem vállalja
ÉRTÉKELÉS: 3

Jol megy a helyesiras a tanacsos urnak is, nem mondom. Az iskolaban, aki nem tud helyesen irni, az altalaban tenyleg a butak koze tartozik. Ertelmes emberek akarjak iranyitani a falut, Fodorral az elen. Szegyen!!!!

User
Dátum: 2017. július 13., 06:34
A cikk címe: Szállodába kényszerítik őket
ÉRTÉKELÉS: 7

Ez az Edler mond valamit, hogy ne hallgasson. Honnan szedi, hogy a soforok nem akarnak szallodaba aludni, ha a ceg megfizeti? S azt, hogy a parkolok biztonsagosak? A sofornek az a dolga, hogy elvigye az arut A-bol B-be, a ceg pedig biztositsa be az autot s az arut, ne a soforrel oriztesse ejjel is az autot. Csak igy kevessebbe kerul a fuvaroztatonak, nem szamit a sofor biztonsaga, kipihentsege, csak a penz. A szallodaba altatasra nem kellene kenyszeritse senki a munkaltatot, ha tiszteli s megbecsuli az alkalmazottait, magatol is megteszi. S ne essunk tevedesbe, a soforok nem otcsillagos szallodaba vannak elszallasolva, ha valaki ezt irigyelne. Ugy, hogy jobb lett volna, ha hallgatott volna, s ne busulna a fuvaroztatok sorsat. Lenne amivel foglalkozzon sokkal lenyegesebb Kovaszna megye szinten, ha mar ott nyomja a szeket maga alatt, ahol van.

User
Dátum: 2017. július 13., 02:17
A cikk címe: Senki nem vállalja
ÉRTÉKELÉS: 2

Na aztan az ujsagironak es sirankozik. Imre mar reg hatarozta egyedul hogy nem kel neki alporgarmester. Mindig butanak tartott minket. Azt monta orokke hogy a tanacsosok ojan butak, nincs akibol alporgarmestert valasztani. Ezet vagyunk ojan kosseg hogy meg Afganisztanban es jobbat kapsz a szetbombazottak kozot. Imre nem akarja azt hogy ne alporgarmester legyen, nem pedig a tanacsosok. Az egyeduli jelenkezot, a nepart jelotjet, Samut, nem akarta elfoglaltatni a tanacsosokal azet mert indult elene mint polgarmester a valasztason.

User
Dátum: 2017. július 12., 21:13
A cikk címe: Szállodába kényszerítik őket
ÉRTÉKELÉS: 1

Hogy lehet szerelni a számlát, milyen eszközzel, s miért kellene benyomni a szalonnát a kabinba??? Van baj elég...

User
Dátum: 2017. július 12., 20:55
A cikk címe: Panaszkodnak a románok
ÉRTÉKELÉS: 0

Ne számarány szerint osszák el a pénzeket! Adják oda nekük az egészet,mert még a végén többet betelepítenek újból!!!!!!!!!!!!!!!!

User
Dátum: 2017. július 12., 18:20
A cikk címe: Szállodába kényszerítik őket
ÉRTÉKELÉS: -1

A cikk cime nagyon is igaz..a soforoket szallodaban kell kenyszeriteni,azert is a vallalkozo a hibas,hogy a sofor fiktiv szallodai,ettermi szamlat "" szerel"" es a 40-os melegben alszik es a kabinban nyomja be az olvadt szalonnat?? :)))

User
Dátum: 2017. július 12., 18:17
A cikk címe: Ember a fehér köpeny mögött
ÉRTÉKELÉS: 2

Nem, de neked az mindegy. Ezt csak az tudja megítélni, aki már kóstolta a sziklát, a jeget, a havat, a szelet. Ha a doki úgy érzi, hogy ő majdnem profi, akkor az úgy ís van.

User
Dátum: 2017. július 12., 16:39
A cikk címe: Az elnökkel tanácskoznak
ÉRTÉKELÉS: 1

Mar a L J kezeben van ! Es nem csak ! Mit gondoltok ,miert halgat Tamas S ?? Egy par ev es o is kaszal a to korul nem csak Kisgyorgy !

User
Dátum: 2017. július 12., 12:21
A cikk címe: Sebesült gólya Köpecen
ÉRTÉKELÉS: 7

Kene egy spcialis klinika es orvosok akik csak az allatokal foglalkoznak.A vezetöseg csak azzal folalkozik ahonnan penzt le- het lopni.A SZEKELYEK kincsuk az a gyönyörü tartomanyuk de sajnos minden a földön van.Az erdöket tönkre tedtek es- most megölik a medveket.Itten nalunk szivesen nezük a tv.-be hogy az orvosok nagy szeretettel probalyak menteni minden fele alatott. Ceausescu idejeben nem kaszaboltak az erdöket mert feltek a rablok es az allatoknak volt mit egyenek.

User
Dátum: 2017. július 12., 10:04
A cikk címe: Ember a fehér köpeny mögött
ÉRTÉKELÉS: 0

Nem. A profi ebből él, ő pedig gondolom mászott már komoly helyeken, de nem ez a fő foglalkozása.

User
Dátum: 2017. július 12., 09:57
A cikk címe: Az elnökkel tanácskoznak
ÉRTÉKELÉS: 1

Az jó, ha L. J. kezébe kerül?

User
Dátum: 2017. július 12., 08:16
A cikk címe: „Több vizet fizettet”
ÉRTÉKELÉS: 12

"Rajta van minden szamlan a tobbletszamlazas lehet vizsgalodni".Na ez az a hangnem amivel a Gospcom valaszol az elofizetoinek!Es teheti egy olyan orszagban ahol a maffiotizmus,a lopas, a csalas allami szinten mukodik es torvenyereju szintre van emelve.Romaniaba torvenyes es torvenyereju a lopas es a csalas.Ebben az orszagban a politikai maffia irja a torvenyeket. Es nemcsak a viznel,az erdoirtasoknal,a vadaszatnal,a nyugdijaknal,a fizeteseknel es sorolhatnank a vegtelensegig,hanem minden teren.Egy megoldas van ellene:a szolidaritas es az utcara vonulas.De nem 100 emberrel,hanem az osszes romaniai varosok teljes letszamu allampolgaraival.LE A MAFFIAVAL!!!

User
Dátum: 2017. július 12., 07:32
A cikk címe: Az elnökkel tanácskoznak
ÉRTÉKELÉS: 1

Itt a nagy alkalom ,hogy Kisgyorgy a korospataki banyatorol "meselyen" ! Gondolom nem erdeke ,hogy a plojestiek kezere keruljon !

User
Dátum: 2017. július 12., 06:56
A cikk címe: Senki nem vállalja
ÉRTÉKELÉS: 3

Igaz, hogy nincs alpolgármester Illyefalván, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a polgármester azért elment szabadságra, mégpedig nem is rövid időre (pl. Santiago de Cimpostellan is volt).

User
Dátum: 2017. július 12., 06:51
A cikk címe: Szállodába kényszerítik őket
ÉRTÉKELÉS: 8

Nagyon helyes. A fuvarozónak kevesebbe kerül, ha a sofőr az autóba alszik, mintha a szállodát kellene fizesse, de ha egyszer is kipróbálnák, hogy milyen érzés egy ledolgozott munkaprogram után 35-4o fokos melegben az autóban aludni, nem osztanák az észt az irodából. A vállalkozókat nem érdekli a sofőr sorsa, csak hogy gazdagodjanak utánuk. Nem azért köteleznék arra, hogy a sofőrök normális helyen aludjanak, hogy keresztbetegyenek a fuvarozóknak, hanem azért, hogy a sofőrök pihenten vezessenek, s ne okozzanak balesetet a fáradtság miatt. Náluk az emberélet többet ér, nálunk csak a mielőbbi meggazdagodás a cél.

User
Dátum: 2017. július 12., 06:37
A cikk címe: Senki nem vállalja
ÉRTÉKELÉS: 5

Ne sajnáltassa magát Fodor, mert annyit nem dolgozik, hogy ne bírná egyedül. Látszik a falun, hogy mennyit csinált, amióta polgármester. Ő is egy a sok RMDSZ-es ingyenélő közül.

User
Dátum: 2017. július 12., 05:47
A cikk címe: „Több vizet fizettet”
ÉRTÉKELÉS: 16

DEhat nincs toblet vizfogyasztas a ,hitvany banda,ti szamlasztok tobbet mert a Goscom alkalmazotjai vizfogyasztasanak 50%-at visszafizetitek,errol irjatok,csalok,majd eljon a napotok egyszer ,jelenteni folosleges,de egyszer majd ratok is lecsap a DNA,es a nep haragja majd egyszer lecsap ratok es repultok mind,