Véleményfal

User
Dátum: 2017. június 28., 09:33
A cikk címe: Rákapott a húsra
ÉRTÉKELÉS: 10

Amiota letezik ez az erdokitermelo munkasokbol alakult falu(Kommando)azota egyfolytaba bejart a medve ide.Ez nem ujdonsag.A falu ugyanis az erdo kozepeben 1500m magasan a Baszka pataka mellett epult.Tehat nem a medve telepedett ra az emberi videkre,hanem az ember telepedett ra a medve termeszetes teruletere.Es ideje lenne mar lemezt cserelni,mert ez az ujsag egyebrol sem tud irni mar ket hete.

User
Dátum: 2017. június 28., 09:24
A cikk címe: Rettegésben a lakosság
ÉRTÉKELÉS: 8

Majd ha estefele mikor messz haza a munkabol az arabokat talalod a feleseged udvaraba es nem a medvet akkor majd legyszives ird meg a velemenyedet.Ami az eszosztast illeti, az eszt csak olyanoknak lehet osztani akiknek van amivel ezt fol is fogjak.Neked latom nincs!Es ami a kulfoldieket illeti akik "vesznek itt egy,ket kanyart aztan elhuznak",en mutatok neked ezek kozt olyanokat akik jobban szeretik Erdelyt es jobban tiszteletben tartjak a termeszetet mint a te idiota fajtad!

User
Dátum: 2017. június 28., 05:02
A cikk címe: Rákapott a húsra
ÉRTÉKELÉS: 13

Hu de uncsi...nyuszikas torteneteitek nincsenek?

User
Dátum: 2017. június 27., 23:14
A cikk címe: Páván pusztított a medve
ÉRTÉKELÉS: -15

Téged kéne kitömni.

User
Dátum: 2017. június 27., 22:02
A cikk címe: Rettegésben a lakosság
ÉRTÉKELÉS: -6

Hogy te milyen okoska vagy, Kárpátok kajla szarvú géniusza! A menekültektől féltesz engem? Mert a medvéktől nem, azt már látom. No de zárjuk rövidre a dolgot: beírásocskáidból azt veszem ki, hogy nem Székelyföldön élsz. Esetleg nagynéha teszel itt egy-két kanyart, lefotózol jó messziről egy-két medvét s aztán lelépsz. Foglalkozzál valami hasznossal, ne oszd nekünk itt az észt, mert abból amúgy sincs sok neked! Szerussz!

User
Dátum: 2017. június 27., 20:00
A cikk címe: Páván pusztított a medve
ÉRTÉKELÉS: -9

Nem tudom ki..vagy mi vagy de nem is érdekel,hogy nem falun élsz az biztos.Egy gerinctelen fotelbetyár aki napmente után már az utra se mer kimenni.Az ijen nagypofájut kötném hozzá az erdöben a fához hogy védje az illegális kivágástól.és közben számolya a macikat.Mert kevés...nagyon kevés maci van,ha már Kézdi környékén járnak,a kipusztulás fenyegeti öket.

User
Dátum: 2017. június 27., 17:14
A cikk címe: Ahol érdemes megöregedni
ÉRTÉKELÉS: 5

Megöregedni sehol sem érdemes, legfőképpen Nagyborosnyón nem.Hát biztos "jó híre" van a falunak és lakóinak mert még a taxisnak is előre kell fizetni ha oda akar menni, saját tapasztalat,pedig láthatta nem a "többségből" vagyok.

User
Dátum: 2017. június 27., 17:11
A cikk címe: Röviden
ÉRTÉKELÉS: 6

Hát már igazán találhatnának valami érdekesebbet is mert még a vízcsapokból is medve-téma árad.Unalmas.Vagy esetleg valakik így próbálnak hatni a közvéleményre? Megeshet de tényleg találjanak már mást is amiről írjanak mert már egyebet is szeretnék olvasni.Kezd az egész hasonlítani egy szappanoperához.

User
Dátum: 2017. június 27., 15:28
A cikk címe: Nagykövet járt Kovásznán
ÉRTÉKELÉS: 0

Éljen a turizmus!

User
Dátum: 2017. június 27., 12:24
A cikk címe: Rettegésben a lakosság
ÉRTÉKELÉS: -3

Remélem egy párhuzamos valóságba a medvék gondolkoznak a személyed lelövetésén... gyilkos elméjüek társasága

User
Dátum: 2017. június 27., 12:23
A cikk címe: Rettegésben a lakosság
ÉRTÉKELÉS: 1

elszomororító, hogy ilyen agyhalottak szoktak kommentálni 1-1 cikk alá.. ha szüksége lenne egy magyar tanárra meg néhány helyesírási szakkönyvre szívesen eljuttattom önhöz igyen és bérmentve a pávai fogyatékszolgálaton keresztül... vesztes hehe... pusztulj vissza az iskolába... VESZTES

User
Dátum: 2017. június 27., 12:20
A cikk címe: Rettegésben a lakosság
ÉRTÉKELÉS: -14

TANULJ MEG ÍRNI VESZTES ÉRTED VESZTES HEHE

User
Dátum: 2017. június 27., 11:36
A cikk címe: Rettegésben a lakosság
ÉRTÉKELÉS: 9

Valoban erdekel teged a gazdaemberek sorsa?!Es a falustarsaide is,ugye?!Na akkor elarulhatok neked valamit ,ugy premierbe.Tiz ev mulva mar nem a medvek fogjak a javaidat lopkodni es gyilkolaszni ,hanem a muszlim menekultek akiket Romania is koteles lessz befogadni,eppen most targyaljak a "kvotat" az E.U.-ban,hogy hanyat kell majd ide kuldjenek beloluk.De te ne busulj semmit mert addigra sem erdotok sem vadallomanyotok nem lessz majd.Ugyhogy a sivatagban, amive teszik majd ezek a hazaarulo rablok az orszagodat nagyon jol fogjak erezni magukat ezek a jovevenyek.A kerdes csak az,hogy te hogyan fogod majd erezni magadat?!

User
Dátum: 2017. június 27., 11:24
A cikk címe: Páván pusztított a medve
ÉRTÉKELÉS: 9

"Egyszer meg kellene helyesen irni es azutan hozzaszolni valamihez"Gratulalok,ez aztan helyesen meg van irva.

User
Dátum: 2017. június 27., 10:14
A cikk címe: Alakul a kormány
ÉRTÉKELÉS: 0

Na ez mar tudathasadasos eset.Azt rottak fel Grindeanu-nak hogy a titkos szolgalatall mogotte,az uj-jelolt-miniszterelnoknek a CV-ben benne hogy a titkosok embere.Ezt ki erti!?

User
Dátum: 2017. június 27., 09:02
A cikk címe: Kettős mérce
ÉRTÉKELÉS: -3

A magyar fasiszta - BZSA -jó, a román fasiszta rossz? Ez a kettős mérce, Hírmondó!

User
Dátum: 2017. június 27., 09:01
A cikk címe: Ahmed S. és Kiábrándy úr
ÉRTÉKELÉS: -3

Leszel te még Ahmed, és a saját keresztényeid tépnek majd szét. Akkormajd elégedetten kérek egy kávét.

User
Dátum: 2017. június 27., 08:58
A cikk címe: Bővít a Nexxon
ÉRTÉKELÉS: 0

A hozzaszólások több osztályt is érintenek a Nexxonon belül, ezért az online kommunikációrt felelős személyek egyeztetnek az illető osztályvezetőkkel és az alapján válaszolnak a cég nevében. Minden válasz a Nexxon álláspontját képviseli. Ha fontosnak tartja, szivesen közöljük önnel privátban az egyes hozzászolásokkal kapcsolatosan érintett osztályvezetők neveit.

User
Dátum: 2017. június 27., 06:53
A cikk címe: Páván pusztított a medve
ÉRTÉKELÉS: -13

Látom a pszichiátrián is olvassák az újságot :)

User
Dátum: 2017. június 26., 23:20
A cikk címe: Páván pusztított a medve
ÉRTÉKELÉS: 1

Egyszer meg kellene helyesen irni es azutan hozzaszolni valamihez.Ha neked nincs semmid akkor nincs is mit vedjel de ha tudnad mennyi munka van falun akkor te is vedned a javaidat

User
Dátum: 2017. június 26., 22:22
A cikk címe: Rettegésben a lakosság
ÉRTÉKELÉS: -8

Hallod'é, nagyszarvú barátom? No. 1: Nem irányít hátulról engem, senki, ne indulj ki önmagadból. Nem bérkommentelő vagyok, mint te! No. 2: Nem vagyok vadász, nem érdekel a kvóta. A gazdaemberek sorsa viszont - veled ellentétben - igenis érdekel. A saját biztonságom szintén. No. 3: Hagyd a mesét a zernyesti medverezervációval. Valakiknek jó üzlet, nem egyéb. De fogd meg a zabolai, pávai, csíkdánfalvi emberre támadó medvéidet, altasd el őket és vidd Zernyestre. Ja, nem a te dolgod? Hogyhogy? Hiszen te vagy a Medvevédelmezők Kárpáti Szimbóluma. Nnnna, munkára!

User
Dátum: 2017. június 26., 22:19
A cikk címe: Páván pusztított a medve
ÉRTÉKELÉS: 8

Te aztan a kommentedbol itelve sok medvet altalhattal.Te azt hiszed, hogy azt a szar altatot es azt a szar altatopuskat hasznaljak mint a koborkutyaknal.De egyebkent hulyekkel nem vitatkozom.A roman megyekben mukodik a dolog csak itten tinalatok az UDEMERAJ kvotara akar vadaszgatni ezert van szuksege az ilyen hulye tahokra mint te.Ezzel akarja bizonygatni,hogy itt mekkora veszelyben vagytok.

User
Dátum: 2017. június 26., 22:10
A cikk címe: Páván pusztított a medve
ÉRTÉKELÉS: 15

Biztosan a tahokra gondoltal ott a faludban mikor azt irtad hogy"kitomni az osszeset".Igy van.Harcolni a hazatokert nem tudtok,a jogaitokert meg amugy sem,a termeszet nem erdekel benneteket,az erdok es az allatvilag meg annyira sem,ugyhogy egyetertunk veled.Kitomni az osszes falusi tahot!Ilyen gyava nepseg melyet igy az orruknal vezetnek a diverzionista hazaarulok, meg a levegot sem erdemli meg!

User
Dátum: 2017. június 26., 20:55
A cikk címe: Páván pusztított a medve
ÉRTÉKELÉS: -11

Kitömni az összeset,ez a megoldás.

User
Dátum: 2017. június 26., 19:13
A cikk címe: Feljelentést tettek
ÉRTÉKELÉS: -2

Maga mint egy primadonna buzditsa a nepet.HADJA a nepre nem a butta eszere.Mindennek megvan a maga ideje semmit tudo politikus hölgy .Szekelyek ezekezt a buttakat dobjatok ki csak kart okoznak,.

User
Dátum: 2017. június 26., 19:00
A cikk címe: Páván pusztított a medve
ÉRTÉKELÉS: 8

azok a szegyentelen falusiak minden aron szeretnek kiirtani azokat a gyönyörü medveket az edök utan minden hazugsaggal le szeretnek öket is kiirtani.Had öljek a disznojaikat ök eleget loptak.Most nem tudjak a romakra tenni mert ilyen rablashoz segtseg kell. Azok a regetek aljas vadaszok penzert viszik a gazdag idegeneket vadaszni hogy azok a penzes külfödiek haza vigyek a draga szarvakat a magasban elö allatok gyilkossagbol. Sajat szememel ladtam hogy az a gyönyörü medve ketlabra alva edte a vad gyümölcsöt most nincs mit had egyek a ök disznojait.Maga mint ujsagiro senkise kenyszeriti hogy buzditson vagy az agya gyenge es nincs temaja,leirjak vagy nem de de elolvasak.

User
Dátum: 2017. június 26., 18:17
A cikk címe: A KSE a III. ligában folytatja
ÉRTÉKELÉS: -2

Sokat nem fognak maradni...HAJRA OSK!!!!

User
Dátum: 2017. június 26., 14:57
A cikk címe: Páván pusztított a medve
ÉRTÉKELÉS: -6

Hallode te nagyokos. Ha eletedben egyszer is altattal volna medvet, tudnad, hogy az nem ugy megy mint a gyermek lovolde: puskat csore, medvet celozva, bumm, maci alszik. Hanem, oda kell bizonyos kozelseg, sot elegge rizikos is, mert nem instant altatja a medvet stb. De hallod, ha mar ilyen okos vagy, menj fel Pavara az erdo ala, vigyel magaddal altatot, s probald el altatni a joszagot.

User
Dátum: 2017. június 26., 13:47
A cikk címe: Xenofóbia és hisztéria
ÉRTÉKELÉS: 1

Es ez csak aert mert itthon nagy szekely-magyarok,Bucarestben pedig jo hazafiak a magyarsag;kepviseloi''.A ;kepviselok''nyilvanossagra hoznak,hogy milyen katonai rangot viselnek,hadd tudjuk hogy kivel van dolgunk!

User
Dátum: 2017. június 26., 08:56
A cikk címe: Rettegésben a lakosság
ÉRTÉKELÉS: 10

Draga Karpatok BIRKAJA(vagy birkapasztora?).Van Zernyesten a medveknek egy rezervacio ahova a veszelyes medveket szoktak vinni.Miert nem az altatolovedekes megoldast valasztjatok.Ha pedig tenyleg olyan veszelyes ez a zabolai medve akkor valoban ki kell loni de csakis ezt az egyet.De amint latom en azok akik hatulrol iranyitgatnak,hogy ilyen kommentet irjal,sajnos azoknak nem a zabolai gazdak sorsa faj,hanem az hogy nem tudnak vadaszgatni(ertsd ugy:GYILKOLASZNI)kvotara.