Véleményfal

User
Dátum: 2017. március 9., 18:52
A cikk címe: Ajándék március 15-re
ÉRTÉKELÉS: 2

Hivatalosan megválasztották őket ... ki egy ingyen sörért ki egy szelet sültét ... ismerjük a dörgést és tudjuk ki folyik el vagy be választásokkor.De ez még nem jogosítja fel őket arra hogy azt tegyenek amit akarnak.Amikor a Mammon vagyis a pénz az úr ott nincs helye történelemnek, hagyományoknak, természetnek, tiszteletnek, gerincességnek és még sajnos sokáig sorolhatnánk mi mindennek.Azzal egyetértek hogy a szocisok többet dolgoznak mint régen, mert régen semmit sem kellett csináljanak.Ha kell a pénz akkor kelljen a 72 óra közmunka is, nem kötelező szocisnak lenni.Ha várok pénzt valahonnan azért tenni is kell valamit hanem mehetnek dolgozni is másfele.Az emberek többsége munka után kapja a bérét még ha oly kevés is.

User
Dátum: 2017. március 9., 18:44
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: -2

Mi kozotok volt Beke ,Hosszuko Surub Csabival eggyutt a foteri fizeteses parkolashoz? Most nezz ki az ablakon,tetszik amit latsz? Nem lehet egy helyet talalni ..1 lejet a szekely siman meghuzna az anyukajat,megvan a bizonyitek ra.

User
Dátum: 2017. március 9., 18:21
A cikk címe: Ajándék március 15-re
ÉRTÉKELÉS: 1

Sajnos -ebben a csodalatos tervben ,amit meg valositottak az alpolgarmester keze is benne van!!! AMIT UGAT A KICSI KUTYA A NAGY MEGVALOSITJA!!!-Neki sincs erzese ,LELKI fajdalma a termeszet es az emberek irant ,Csak a penz az ERDEK!!! Ugy nez ki a park , mint a regi JO ROMAN filmben (Padurea Spanzuratilor), Akasztottak Erdeje!-Azert keszitettek Marcius 15-re, Hogy a szekelyeket Borosnyorol a hosok emleke melle akasztja a polgarmester az alpolgarmesterrel egyutt!!! Igy majd a Borosnyo nepsege nem fog follazadni ,hogy az adoba befizetett penzet odaadtak a dambovitai cegnek es a socisokkat tobbet dolgoztatjak mind regen a rabszolgakat! talan a zsebbe is ment valami ???-azert kellett a Dambovitai ceg!!! Hol Vagytok szekelyek??? Hat nem tudom ,h.meg meddig turjuk e ket szereretett polgarmestert akik olyanok ,mint a szarkak!!!

User
Dátum: 2017. március 9., 18:06
A cikk címe: Ajándék március 15-re
ÉRTÉKELÉS: 3

Tehát akkor a polgármester szerint a fák mind ki voltak száradva hiszen a fáknak nem maradtak ágaik.Bárki megnézheti csonkokat,élő,ép egészséges fák.Ha szakszerű a munkálat akkor nem szabad behasítani a törzset is,meg lehet nézni hogyan néznek ki.Kontár munka barbárság és nem a parktisztítással van a gond.Sajnos sorsunkat is jelképezik majd ezek a csonkok, ahogy esetleg hajtanak egy két életképtelen ágat lassan elenyésznek majd az idő viharában mert aki nem képes megőrizni értékeit, nem meri felemelni fejét hogy szóljon birka módjára fejet hajt minden és mindenki előtt annak pusztulás a sorsa. Lehetett volna azt a pénzt az utcák javítására költeni hiszen esős időben bokán felül ér a sár, lehetett volna hídépítésre fordítani, stb.De mindig is könnyebb volt kiirtani azt ami nem a mi munkánk, könnyebb hülyíteni a romákat azzal, hogy az unió mondta hogy ki kell vágni a fákat és könnyebb az embereket semmibe venni.

User
Dátum: 2017. március 9., 15:37
A cikk címe: Tega hosszú távon is
ÉRTÉKELÉS: 2

Felháborító, hogy az uszodába a polgármesteri hivatal minden alkalmazottja ingyen bemehet és az oktatók, akik hozzák a pénzt, belépőt fizetnek.Én ha az úszóedzők helyében lennék , egy hónapig nem tartanék edzéseket, lássuk a sok ingyenélőnek ez tetszene-e. Sepsiszentgyörgy lakosai! Meddig tudnak velünk mindent önkényesen lenyeletni? Hol a székely virtus? Itt nem az van , hogy a román hatalom packázik velünk, hanem a saját fajtánk polcra feljutott emberei saját kedvük és hasznuk szerint döntenek.

User
Dátum: 2017. március 9., 15:30
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 10

A többi 8 tanú hazudik, egyedül Bandi Szabolcs mond igazat és mondott a bíróságon is. Érdekes, a tárgyaláson még nem emlékezett arra, hogy bejárt volna Beke Istvánhoz az irodába, mielőtt elhurcolták, mostmár igen. Az érthetetlen hangfelvételt ő megértette, rajta kívűl senki és lenne amit még sorolni. Magyarázkodás ide vagy oda, ő kell majd együttéljen azzal amit tett, habár egy ilyen embernek, gondolom nem okoz ez sem gondot, ha másokat márt be, hogy esetleg a saját bőrét mentse, mert vannak és voltak ilyen-olyan takargatnivalói, amik majd biztos kiderülnek, előbb vagy utóbb...

User
Dátum: 2017. március 9., 15:15
A cikk címe: Ajándék március 15-re
ÉRTÉKELÉS: 3

szegyen gyalazat amit csinaltak,100evig senki nem mert hozza nyulni ehez a parkhoz, de most nem kellett senki beleeggyezzen, nem kertek ki azok velemenyet akik oket megvalasztottak, ki van-e fuggesztve az a koltsegvetes ,amibol ezt kifizettek annak a regati cegnek,semmi engedely nelkul oda pakoltak a magyaroknak a piros sarga kek lipinkakat is,vajon ezt ellenorizte a fogyasztovedelem?Ezt akarta Nagyborosnyo ezt kapta!Aki ezt csinalta annak az oseire nem kell emlekezni marcius 15-en!

User
Dátum: 2017. március 9., 15:02
A cikk címe: Csak a járdán mehetnek
ÉRTÉKELÉS: -3

Ha csakugyan megemlékezés, akkor miért gond, hogy nem lehet felvonulni? Mivel vagyunk jobbak másoknál, ha egyet mondunk és mást csinálunk?😈

User
Dátum: 2017. március 9., 14:02
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 7

Nemzetárulò

User
Dátum: 2017. március 9., 13:55
A cikk címe: „Gyávák a vezetőink”
ÉRTÉKELÉS: 0

Ez most kivételesen igazat mond.

User
Dátum: 2017. március 9., 13:38
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 4

Na ide figyelj .En nem kell igazoljak semmit mert nem engem vadolnak arulassal a bajtarsaim.Ket oldalrol pedig azert beszelunk mert ha Szabolcs a roman katonasagnal dolgozott akkor ezeknek is tett le eskut,hisz ennelkul fol sem vesznek a katonasaghoz.Ugyanakkor a varmegyenek is tett le eskut,ugyhogy igenis ket oldalrol beszelunk.Es a tobbirol amint irod"ha ott es akkor eledteszik a bizonyitekot..."errol az a velemenyem,hogy ha fat vagnak a hatamon akkor sem leszek bajtarsaim aruloja.Na most a kerdes csak az,hogy beepitett ember volt-e?Mert ha igen akkor az elso eskujehez volt hu,vagyis a roman katonasagnak letett eskujehez.Es ha ez igy van akkor a varmegyesek is hibasak,hogy egy ilyent vettek be maguk koze annelkul,hogy alaposabban leellenoriztek volna.PONT.Es itt nincs tobb amit kommentelni es okoskodni.

User
Dátum: 2017. március 9., 12:24
A cikk címe: Tega hosszú távon is
ÉRTÉKELÉS: 3

Kezdin is eroltetik a szelektiv hulladek gyujtest.De,ameddig nincs kiepitve egy jol mukodo rendszer hogy lehet szelektiven gyujteni ?Amig nincsenek olyan szemettarolok amelyekbe nem lehet bele kuszni-maszni hogy abban turkaljanak,kiuritven a zsakokat es ossze vissza dobigaljak azok tartalmat ott helyben vagy par lepessel tovabb,addig.......Es ha szelektiven gyujtunk elmeletileg olcsobb kellenne hogy legyen a szemet szallitas a lakok szamara hiszen a szejjel valogatot szemetet dragaban tudjak eladni.Nem de?Minek is beszelunk szelektiv szemet gyujtesrol amikor a Lecfalv-i szemettarolo van is meg nincs is.

User
Dátum: 2017. március 9., 12:11
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: -9

Egy Isten egy igazság senkit nem itélhetűnk el még mielőtt nem tudunk róla semít én ugy gondolom ez az eset senkinek sem jó de hogy egyik ember egyik oldalon áll a másik a másikon és itt itélkezűnk pedig senki sem tudja jobban az igazat mind aki ott volt .Azt pedig hogy ki milyen esküt mikor tesz le azt had döntse el mindenki a saját életébe.Jó lenne hagyjuk az egészet döntsék el ott ahol ezért felelős eberek vannak és ne itt .Ez ugy sem számít csak idő töltés. Az nyilván való volt hogy ökett követék és ök ezt tudták.Hogy ki mit kavart belöle az mindenkinek a saját véleménye de ez senkinek sem jó.A legjobb lenne békességbe élni amig lehet mert az élet nagyon rövid csak nem vesszük észre Az össze tartás ,a szeretett a legszebb dolog amit az ember nagyon sokszor el felejt.

User
Dátum: 2017. március 9., 10:39
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 8

Idézem az egyik kommentelőt "Elkezdtek, hogy beépített ember, közbe meg épp arról van szó, hogy nem akart hazudni a kihallgatáson mert félt, hogy sittre vágjak őt is hamis tanúzásért." Nem Ő volt az egyetlen tanú akit kihallgattak, Őkelme volt az egyetlen aki Beké-ék és a többi tanú ellen vallott (igazat mondott :-) ). A tanuk közül egyik sincs sitten, pedig valaki hazudik, de nagyon!

User
Dátum: 2017. március 9., 10:14
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: -2

Ember, mivel igazolod, hogy beepitett volt? Gestapo, Francia Ellenallas WTF? Less WW II. dude. Elkezdtek, hogy beepitett ember, kozbe meg epp arrol van szo, hogy nem akart hazudni a kihallgatason mert felt, hogy sitre vagjak ot is hamiz tanuzasert. Akkor milyen ket oldalrol beszelunk? Te moralisan kimagaslo, lojalis nem tudom mi, oszinten: ha ott es akkor eled teszik a bizonyitekot, es elmondjak, hazudhatsz, am keszulj fel arra, hogy hamis a tanuzast buntetik, mit csinalsz? Gondolom hazudsz, hazudod, hogy nem volt semmi, mikozbe te is tudod, a bizonyitek is mutassa, es az ugyeszek is tudjak, hogy volt valami. Csak a monitor mogott mindenki Tokeletes Hazafi es Bajtars, ETIKA BAJNOK, azta a valosagba epp atbaszod a haverodat, a nodet, a fonokodet, xarx magasbol az utcan allo nemzettarsadra, mikozbe az uton flegman elmesz mellette autoval es igy tovabb. Hagyjuk mar az ilyen ERENY LOVAG dumat. Hidegfejjel kell nezni a dolgokat.

User
Dátum: 2017. március 9., 09:54
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 17

A negyedik kommentelonek.Igen.Ez is egy velemeny.A te velemenyed.De itt egyebrol van szo es ugy latom,hogy te vagy az aki nem erti.Ezert elmagyarazom neked meg egyszer.Tehat:Nem lehetsz egyszerre a Gestapo tisztje es a Francia Ellenallas tagja,mert ez azt jelenti,hogy kettojuk kozul csak egyikhez lehetsz hu.Az ilyent ugy hivjak,hogy beepitett elem,TEGLA,kem.Amibe igazat adok neked az az,hogy valoban van ilyen is.A tortenelem soran rengeteg ilyen es ehhez hasonlo peldat lehetne folsorolni.Ket egymasnak ellentmondo,mas erdekeket kepviselo szervezetnek csak akkor lehetsz egyszerre tagja ha az egyikbe ugy mukodsz mint beepitett elem,a masik szervezet rovasara.Na mosmar erted "agyhalott",hogy mirol van szo?!

User
Dátum: 2017. március 9., 09:08
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: -19

Agyhalottak, nem Bandi tett majdnem tonkre egy csaladot, nem Bandi vitte el oket, hanem a DIIICOT es azert vitte el oket es tartotta bent, mert epp zavargast akartak kelteni december 1-en. Inas kutjak eloszor gondolkodjatok s utana szovegljetek.

User
Dátum: 2017. március 9., 09:07
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 13

Kommentemmel arra akartam felhivni az olvasok figyelmet,hogy vannak olyanok akik ket fele tesznek eskut.Mindket felhez nem lehet hu valaki,fokeppen nem egymasnak ket ellentmondo felnek{lasd,roman katonasag-Hatvannegy Varmegye}.Bigamiaban nem lehet elni!Es ez ervenyes azokra a politikusainkra is akik husegi eskut tesznek orszaguknak{a parlamentben,a szenatusban,a miniszteriumban} es utana husegi eskut tesznek a szabadkomuves paholyokban.Az egyik hazai erdek,a masik az ellentete,kulfoldi erdek.Az ilyenek veszelyes kalandorok .Sot hazaarulok!

User
Dátum: 2017. március 9., 08:45
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 21

Draga Szabolcs .Mi lett volna ha Franciaorszagban,a Masodok Vilaghaboru idelyen a Francia Ellenallas egyik tagja ilyen nyilatkozattal vedekezett volna,hogy muszaly volt az "igazat" mondania mert kenyszeritettek ra.Tudod mi lett volna?!A tarsai arulonak neveztek volna.Es jogosan!Mert aki valamire eskut tett le,azt az esku hallgatasra kotelezi.Ez meg a maffiaban es a szabadkomuveseknel is igy van.Aki megszegi az eskut az arulo.Csak a varmegyeseket nem ertem,hogy hogyan vehettek fol a korukben egy olyant aki mar letett egy eskut.Igen.Mert Szabolcs a roman katonasagnal is letett egy eskut.

User
Dátum: 2017. március 9., 08:24
A cikk címe: Csak a járdán mehetnek
ÉRTÉKELÉS: 4

Meg azert is vonuljatok fel az uttesten.Egy lepest se hatraljatok ezek a szemetek elott.Bukarestben sem volt engedelye a birkakbol allo csurhenek mely a DNA-ert vonult utcara.Ha nekik szabad nekunk is szabad.Mi az ,hogy engedely?!Egy tuntetes egy nep nemtetszeset fejezi ki valami ellen.Erre nem kell engedely egy szabad orszagban.Mi lett volna ha a Ceausescu rendszerben az akkori torvenyes keretek kozt valaki engedelyt kert volna egy tuntetesre vagy egy forradalomra az akkori hatalomtol.Azonnal letartoztattak volna.Az embereknek jogukban all akkor es ott tuntetni es felvonulni ahol eppen jonak tartjak.Egy szabad es demokratikus orszagban erre nem kell semmijen engedely.MEG AZERT IS VONULUNK!!!HAJRA SZEKELYFOLD,HAJRA SZEKELYEK!!!

User
Dátum: 2017. március 9., 08:10
A cikk címe: Johannis aggodalmaskodik
ÉRTÉKELÉS: 1

Latom sokan felreertettek a kommentet.A film a maffia altal vezenyelt szabad eletre utal,tehat a torvenytelen,torvenyen kivuli szabadsagra es ennek torvenyesitesere.Na bunkokaim most mar "capisse".

User
Dátum: 2017. március 9., 05:41
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 0

Eleget kiviseltetek magatokat,nagyoskodtatok,dongettetek a melleteket es most bevagytok fosva.

User
Dátum: 2017. március 8., 19:51
A cikk címe: Nem vitték túlzásba
ÉRTÉKELÉS: 3

Aki lezárná ezt a témát legyintve, hogy ilyen Románia, jelezném szűkebb "pátriánk" Sepsiszentgyörgy városának Kós Károly illetve Gyöngyvirág nevű utcáinak a helyzetét. Ugyanaz a "gyors, pragmatikus, szervezett és mélyen átgondolt" munka jellemzi a városvezetésünk hozzáállását is. A Hírmondó szerkesztősége rákérdezhetne Székelyföld kulturális fővárosának menedzsereire, hogy miért kell a Gyöngyvirág utcának csak év végére készen lennie. A tél beállta előtt a munkát felvállaló Valdek Impex cég azt jelezte a helyi médiában, hogy csak pár nap jó időre lett volna szükség és aszfaltoztak volna. Elfelejtik tisztelt uraim, hogy a Gyöngyvirág utca teherforgalma a belvárosban történik, annak minden rákfenéjével együtt: forgalmi dugók, megnövekedett zajszint és balesetveszély. Ami pedig a város másik fontos utcáját, a Kós Károlyt illeti, az ott dolgozó cég/cégek csúfot űztek a munkából. A több hónapos munka tulajdonképpen két hétből állott, amikor feldúlták az utcát. Városvezetésünk előrelátását dicséri, hogy a két fontos utca felújítását egy időben végezteti. Nyugodtan lehet írni még egy cikket "Szentgyörgyön se vitték túlzásba" címmel.

User
Dátum: 2017. március 8., 16:47
A cikk címe: Forduljanak a munkaügyhöz
ÉRTÉKELÉS: 2

Sajnos nem mernek ezek a munkasok ki allni az igazukert jomagam

User
Dátum: 2017. március 8., 10:49
A cikk címe: A zenetanár hazatért
ÉRTÉKELÉS: 6

Gratulálunk a Tanár úrnak és a Sepsibükszád-i zenekarnak is. További sok sikert. Hajrá Bükszád!

User
Dátum: 2017. március 8., 09:29
A cikk címe: Johannis aggodalmaskodik
ÉRTÉKELÉS: 1

Ez mind szep amit Johannis mondott,csak az a baj,hogy egy allami szintre emelt maffia orszagban nam lehet megvalositani.Errol jut eszembe,hogy a napokban lattam egy jo maffias krimit,a cime Az ejszaka torvenye{Live by Night},2016-os produkcio,Ben Affleck-kel a foszerepben es ebben a filmben megragadott egy idezet.Igy szol:"A szabad elethez nem eleg torveny nelkul elni.Sajat torvenyt kell teremteni."Elgondolkodtato,hogy miket sugall ez a hollywoodi produkcio.Ehhez csak annyit fuznek hozza,hogy Romaniaban ez mar nemcsak gondolat hanem mar regen megvalosult alom.

User
Dátum: 2017. március 8., 09:13
A cikk címe: #Gyűlöletkeltés
ÉRTÉKELÉS: 3

Gratulálok, András!

User
Dátum: 2017. március 8., 08:52
A cikk címe: Várják az észrevételeket
ÉRTÉKELÉS: 1

Arra a 473.760,00 lejes jég karbantartó gépre biztosan szüksége van a városnak? Nem lehet haszosabb dologra költeni azt a rengeteg pénzt?

User
Dátum: 2017. március 8., 07:21
A cikk címe: Fotókkal is készülnek
ÉRTÉKELÉS: 1

a megszokott program mellett meg mas is lesz 15.-en.ha infot közöl, akkor a teljesseg igenyevel tegye ,ne ilyen ukkmukkfukk módon!

User
Dátum: 2017. március 8., 05:47
A cikk címe: Forduljanak a munkaügyhöz
ÉRTÉKELÉS: 1

Ez nemcsak Baroton van igy,a munkasnoknek nem fizetik a tulorakat,de annal jobban az ordibalo mesternoknek, akik ezert indokolatlanul is tuloraztatnak.