A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Véleményfal

User
Dátum: 2017. március 20., 10:17
A cikk címe: A műanyag térhódítása
ÉRTÉKELÉS: 8

Egyetertek az on velemenyevel de viszont itt egy pelda amit megszeretnek osztani onnel a foteri Gabor Aron emlekmu is nemreg volt restauralva es nem mondhatnam hogy az eredeti anyaghoz hasonlit meg a szine sem.Es akkor kerdezem a helyi tanacs nem tartja be ezeket a tenyeket amit on elmondott akkora nep kitol tanul?Koszonettel

User
Dátum: 2017. március 20., 09:36
A cikk címe: Egyik kutya, másik eb
ÉRTÉKELÉS: 4

Tökéletes helyezetkép, magam is így látom. Annyi eltéréssel hogy engem nem zavar, ha a kormány éjjel is dolgozik, jobb, mintha nappal sem. Az egyik legnagyobb veszély, ami ránk leselkedik, hogy ismét szekusálammá válik Románia. Elismerem, rosszul működik a mi sajátos demokráciánk, de azért mégse kérek a titkosszolgálatok és a DNA uralgásából.

User
Dátum: 2017. március 20., 08:39
A cikk címe: Közpénzből takarítatnak
ÉRTÉKELÉS: 4

Talán, ha nem 70 lej lenne a TEGA-nál kukát bérelni, akkor nem a "szekeresnek" fizetnének 10 lejt az emberek.

User
Dátum: 2017. március 20., 07:49
A cikk címe: Mézes, de nem édes
ÉRTÉKELÉS: 6

Az állomási tónál lassan énekelhetjük hogy száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol...

User
Dátum: 2017. március 19., 21:39
A cikk címe: Minek ide tanárok?
ÉRTÉKELÉS: 5

Kíváncsi lennék, hány gyám, ismerős traktorista tudja, hogy kiskorú gyereke az otthoni számítógépén pornót bámul, és nincs rá írásos engedélye... Vagy, hogy ha rendőrrel pofátlankodik az utcán, akkor nem hívnak két ujjabb rendőrt az eset tanulmányozására, hanem simán ott helyben helyre teszik (esetleg a szülőt is).

User
Dátum: 2017. március 19., 16:58
A cikk címe: Mézes, de nem édes
ÉRTÉKELÉS: 2

Semmi troll...milyen jogon rug bele mindenki a cigisekbe? A furjtojas arusoktol kezdeve a "szekely" diszno zsir forgalmazokig.

User
Dátum: 2017. március 19., 12:26
A cikk címe: Gyermekeink és unokáink köteleznek
ÉRTÉKELÉS: 1

Mindig azok reklamálnak akik visszaéltek a közösség bizalmával sok éven keresztül.Mikor derül ki a valóság.

User
Dátum: 2017. március 19., 06:36
A cikk címe: Mézes, de nem édes
ÉRTÉKELÉS: -1

Troll

User
Dátum: 2017. március 18., 14:37
A cikk címe: Vadászbálban
ÉRTÉKELÉS: 2

A vadaszbal lenyege ,hogy milyen szep es okos beszedet tartott a polgarmester .....nyalunk ...nyalunk 1

User
Dátum: 2017. március 18., 14:35
A cikk címe: Vadászbálban
ÉRTÉKELÉS: -1

Ej Lacika ,az Ordog kezet tett rad ,lepaktaltal vele !

User
Dátum: 2017. március 18., 10:19
A cikk címe: Mézes, de nem édes
ÉRTÉKELÉS: 3

Na te hianyoztal innen Goscomoskam :))

User
Dátum: 2017. március 18., 08:55
A cikk címe: Vadászbálban
ÉRTÉKELÉS: -1

Kelemen ! Jol korbenyalta a polgarmestert ! Mostanaban minden irasa rola szol ! Eddig elvezettel olvastam a vadaszatrol ,a termeszetrol szolo cikkeit ,de sajnalatta tapasztalom ,hogy mostanaban elkalandozott ! Kar !

User
Dátum: 2017. március 18., 07:13
A cikk címe: Fizess verssel!
ÉRTÉKELÉS: 2

Jogos a megjegyzés, dicséretre méltó az aggodalom. A diákok körében a tea és a vers lesz népszerűsítve. Menta és gyümölcstea, és (többek között) Dimény-Hasszman Árpád versei. A kávé a felnőttek kiváltsága, ez véletlenül kimaradt a cikkből.

User
Dátum: 2017. március 17., 21:24
A cikk címe: Nadrággyári dilemmák
ÉRTÉKELÉS: 15

Csak mikor nezem az arc kepet a siras fog el szegeny ember hogy elvan nem tudni medig birja

User
Dátum: 2017. március 17., 21:21
A cikk címe: Nadrággyári dilemmák
ÉRTÉKELÉS: 11

Valamikor aszt monta pontosabban ezelott 25 evel hogy nala az ember a mernoki vegzedsegel kezdodik tehat a a tobbi alkalmazot az man rabbszolga es ugy latom hogy is igy van ezen a szinten nem javult nem is akar mert olyan belso szabalyokat szab meg ami neki jo a tobbi ember le van nezve .jovedelem neki masnak nem na es ne folytasuk mert itt nincs eleg hely na es ha ugy kedveli dobjon ki mert csak enyit irtam es nem tobbet

User
Dátum: 2017. március 17., 20:46
A cikk címe: Fizess verssel!
ÉRTÉKELÉS: 0

Bangó beírás. Micsoda szó az, hogy "spangli"?

User
Dátum: 2017. március 17., 16:55
A cikk címe: Mézes, de nem édes
ÉRTÉKELÉS: -2

Sajnos nagyon sok embernek;draga a mez ,a viz ,a stb stb...;de nem sajnal 2,5 liter vegyianyagokbol eloallitott [moslekert] szines lottyert 8-10 lejt addni,es havonta hanyszor .De sirnak hogy 1000 liter viz 6 lej.Kerdem en ,ha valaki addna az ilyen szemely[ek]nek 10 lejt hogy hordjon a kutrol 1000 liter vizet,vajon bevalalna?Es egy palack loty arabol lehet vasarolni minosegu hentest a csaladnak,az olcso;parizer'' helyett.De konnyebb sirankozni,panaszkodni,mar nem is erezzuk jol magunkat szinte....

User
Dátum: 2017. március 17., 14:54
A cikk címe: Gyermekeink és unokáink köteleznek
ÉRTÉKELÉS: -4

Reklamacio mindig volt es mindig lesz,de nem ennyi amennyi jelenleg van. A zurzavart mashol kell keresni, nem a multban, hanem a jelenben! Forduljanak a penztaroshoz, az illeto megmagyarazza a zurzavart. A kerdest neki tegye fel es a multat is tole kerdezze, majd irja ide le a valaszt, hogy azt is lassak a kedves emberek!

User
Dátum: 2017. március 17., 14:00
A cikk címe: 2017-es kívánságlista
ÉRTÉKELÉS: 6

Nem is fogja, mivel az rmdsz-nek nem fontos az autonomia ( persze valasztas elott eloszeretettel emlegetik, hogy Kati neni es Jozsi ba a tulipanra csapja a pecsetet), Nekik a legelso es legfontosabb pont: megmaradni a husosfazek mellett, mindenaron!

User
Dátum: 2017. március 17., 09:41
A cikk címe: Gyermekeink és unokáink köteleznek
ÉRTÉKELÉS: 9

Nekem csak egyetlen egy kérdésem van:Amíg hosszú éveken keresztül egy ember döntött ,na és a baráti köre hátra hagyva egy óriási zűrzavart, akkor miért nem reklamált senki???

User
Dátum: 2017. március 17., 06:53
A cikk címe: Fizess verssel!
ÉRTÉKELÉS: -6

Szép dolog verset írni, tanulni, meg szebb, ha azt a diákok körében népszerűsítik. Azt,hogy a kávét népszerűsítik egy tanintézményben,az már enyhe túlzás, ennyii erovel a spanglit is be lehetne vinni a suliba, attol az alkoto kedv is nagyobb...

User
Dátum: 2017. március 17., 05:51
A cikk címe: Mézes, de nem édes
ÉRTÉKELÉS: -12

A Meheszegyesulet elnokenek nem az a dolga,hogy kritizalja az emberek vasarlasi szokasait..Mi az,hogy "cigarettara van penzuk"? Versenykepes arakkal kell dolgozni mehesz urak,nem lehuzni a bort az emberekrol.

User
Dátum: 2017. március 16., 22:24
A cikk címe: Gyermekeink és unokáink köteleznek
ÉRTÉKELÉS: -1

DNA

User
Dátum: 2017. március 16., 22:21
A cikk címe: Gyermekeink és unokáink köteleznek
ÉRTÉKELÉS: -3

Itt nem a Közbírtokosság megmaradása a tét, hanem a vezetőség szabadlábon maradása!

User
Dátum: 2017. március 16., 17:16
A cikk címe: RÖVIDEN
ÉRTÉKELÉS: 1

Kedves Olvasó! Egy vélemény "közlését" nem attól tesszük függővé, hogy nekünk tetszik-e vagy sem. Még csak azt sem tudjuk figyelembe venni, hogy Ön egyetért-e vele vagy sem. Mivel a véleményét nyilvános fórumon fogalmazta meg (írhatott volna a szerkesztőség e-mail-címére is), ez óhatatlanul magában hordozza azt a veszélyt, hogy valaki Önnek nem tetsző véleményt fogalmaz meg. Hogy aztán ezt alpári stílusban teszi? Nos, az már őt minősíti.

User
Dátum: 2017. március 16., 17:02
A cikk címe: RÖVIDEN
ÉRTÉKELÉS: 1

Nagyon kulturált hozzászólás. Kérdezem a Hírmondót, az is belefér, hogy valaki itt vadbarmozik, vagy csak a nemi és egyéb kiválasztó szervek emlegetése moderálható? Miért baj, hanem tetszik az embernek valami, és – a szerkesztőség kérésére – pontosan meg is fogalmazza, mire gondol, hátha tényleg "megfontolás tárgyává teszik"? Erre a véleménye miatt vadbarmozzák, meg "lője főbe magát" szintű trollkodásra vetemednek, majd a szerkesztőség ezt nemcsak tolerálja, hanem simán leközli. Na, akkor itt nem csak a weboldallal van baj. Azt a megállapítást szűröm le ebből, hogy a szerkesztőségnek tetszik az önjelölt védelmező véleménye, és esze ágában nincs megfontolni bármit is. Szégyen! Nem ezt vártam a Székely Hírmondótól.

User
Dátum: 2017. március 16., 16:19
A cikk címe: Gyermekeink és unokáink köteleznek
ÉRTÉKELÉS: 1

Uraim! Ilyen hogy nonprofit és profitorientált tevékenységet is folytat valaki, vagy valamilyen jogi szemely, nem letezik! Mielott okorseget nyilatkoznak, nezzenek utana a kifejezesek ertelmenek, nem csak a szep hangzas miatt szajkozzak! Ha meg nem kepesek felfogni a mondando ertelmet, job ha hallgatnak!

User
Dátum: 2017. március 16., 13:07
A cikk címe: Vasparipák az utakon
ÉRTÉKELÉS: 0

Mi ez, közművelődési teszt vitája? Mindenki mindenféleképp emlegeti vélhetően a kerékpárt, s közben marhaságokra hívatkoznak? Persze, az újságíró is elírta...

User
Dátum: 2017. március 16., 12:58
A cikk címe: 2017-es kívánságlista
ÉRTÉKELÉS: 7

És megkérjük azt az idomítotlan állatot, aki 15 - én délben több rendbe ki - be kapcsolgatta az áramszolgáltatást, hogy ha három meghibásodott eszközt találok, akkor be fogom perelni. Már harminc év telt el a nem hivatalos áram megszakítások óta, amiről kiderült, hogy büntetés jár érte. Ne viccelődjön velünk!

User
Dátum: 2017. március 16., 12:52
A cikk címe: Gyermekeink és unokáink köteleznek
ÉRTÉKELÉS: 3

"Az épület alatti földterület részben a román állam tulajdona, de folyamatban van az átírása."-Mi alapján?-Kérdesemet azza indokolnám, hogy szeretnék én is egy épitkezére alkalmas telket ingyen és bérmentve a román államtól és tudni szeretném hol kelll ezt intézni.Köszönom a válaszukat.