Véleményfal

User
Dátum: 2020. február 19., 09:16
A cikk címe: Közösen kell dolgozni a problémán
ÉRTÉKELÉS: 6

Meg kell tanítani a gyermeket, hogy védje meg magát. Ki kell fejleszteni benne az önvédelem ösztönét.

User
Dátum: 2020. február 19., 09:10
A cikk címe: „Számomra Lemhény egységes!”
ÉRTÉKELÉS: 1

Sok Sikert Csongor , Máris rengeteg broblemaval kezdhetned Lemhenybe Eloszor is a falu viz minosegevel mert olya gyatran folyik , hogy nem lehet mosatni sem . Ajanlom amig Polgarmester leszel remeljuk nagy elonnyel addig is megoldhatnad a viz problemat . Hajra vegre valtozas lenne es szamos problema megoldodna . Remenykedem az uj Jovo Polgarmesterebe Hajra

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Nagyon helyes!!!!Hanem annyi fizetest szavaznak meg maguknak amennyit az eszuk feler a polgarmesterek es a kepviselok is.

User
Dátum: 2020. február 19., 08:54
A cikk címe: Szőcs Dénes visszavonul
ÉRTÉKELÉS: 5

Az ivászat és az erőszak nem jó tanácsadó a munkahelyen Szőcs "úr" (pláne egy választot közméltóságnak).

User
Dátum: 2020. február 19., 07:40
A cikk címe: Közösen kell dolgozni a problémán
ÉRTÉKELÉS: 5

koszonom hogy az ilyen problemaval is foglalkozik valaki hisz a gyerekeink egeszsege a leg fontosabb es a lelki vilagukkal sokan nem torodnek pedig nagyon fontos mert ha a lelek beteg akkor a test is megbetegedik ez fontosabb a politikanal

User
Dátum: 2020. február 19., 07:14
A cikk címe: Közösen kell dolgozni a problémán
ÉRTÉKELÉS: 9

Kedves szakember! Szíveskedjék meglátogatni a szakiskolai osztályokat és gyakorlatba ültetni a szaktudását! Várjuk szeretettel!😁

User
Dátum: 2020. február 19., 06:56
A cikk címe: Közösen kell dolgozni a problémán
ÉRTÉKELÉS: 7

Itt az ideje foglalkozni ezzel a súlyosan romboló jelenséggel,de nem csak a gyerekeket érinti ez a probléma.Mi van a felnőttekkel??Munkahelyi bullying!Létezik,sajnos.Mi a teendő?

User
Dátum: 2020. február 19., 00:59
A cikk címe: Orbán Viktor évértékelője: Magyarország mindenek előtt
ÉRTÉKELÉS: -2

Hát ha csak ez jút eszedbe az aranykorszakról nagyon sajnálom.Ismered az Erdély Aranykora c.művet?1852. Nem mai fogalom.Nem kell hülyeségeket írni.Egyiptomnak is volt aranykora,Sumérnak is,Rómának ezt nem kell magunkra vegyük amit utáltunk a Ceausescu érában.Mindenkinek szabad hülyének lenni!

User
Dátum: 2020. február 18., 22:39
A cikk címe: Újra megpályázza a polgármesteri tisztséget Antal Árpád
ÉRTÉKELÉS: 3

Ell kellene olvassa a negy es a nyolc evvel ezelotti fogadalmait es utana a megvalositast es azutan nem o hanem mas kellene eldontse, hogy indulhat vagy esetleg nem. O eldontotte es meglepodott mindenki!!!!

User
Dátum: 2020. február 18., 22:32
A cikk címe: Uzon legidősebb lakója
ÉRTÉKELÉS: 0

Isten éltesse!

User
Dátum: 2020. február 18., 22:18
A cikk címe: Uzon legidősebb lakója
ÉRTÉKELÉS: 0

numai bine? la 103 anii !!!😘

User
ÉRTÉKELÉS: 3

Akkor is jobb, mint az udemerajod!

User
Dátum: 2020. február 18., 21:10
A cikk címe: Ha pénzt is adnak rá
ÉRTÉKELÉS: 0

1,2 = 1-2 ? Mióta?

User
Dátum: 2020. február 18., 20:20
A cikk címe: „Számomra Lemhény egységes!”
ÉRTÉKELÉS: 1

Sok sikert Csongor!

User
Dátum: 2020. február 18., 20:16
A cikk címe: „Számomra Lemhény egységes!”
ÉRTÉKELÉS: -9

Nagyon kíváncsi lennek arra a híres tapasztalatra!!! Milyen adminisztrációs feladatokkal találkozott eddig életében? Értelmezett már valaha egy törvényt is? Látott már pályázatot is, tudja mil, én utvesztok vannak? Hagyjuk a tapasztalatot, véleményem szerint a nagy tapasztalat mellett fogalma sincs, hog, mibe vág bele! B

User
Dátum: 2020. február 18., 20:01
A cikk címe: Helyes döntés volt az EMSZ megalakítása
ÉRTÉKELÉS: 0

Érdekes... Rakerestem erre a kenyérre és elsőnek a zsido.com oldal jött elő. Olyan gyakran ették ezt a héber különlegességet, hogy ragadálynév lett belőle?

User
ÉRTÉKELÉS: 1

Hát néztem a hírekben és hányingerem lett attól amit láttam.Ezek csúfot űznek az országból, az emberekből, saját magukból.Tiszta kutyakomédia az egész, Caragiale eposzt tudott volna írni a viselkedésükből és hozzaállásukból.Szégyellem magam helyettük is, hogy ilyen országban élek ahol mintha a socolai zárt intézményből szabadították volna el a politikusokat.Ennyire nem lehet megalázni egy országot, az embereket és ezek után milyen jogon várják el, hogy megszavazzák őket? Mert én ilyen képviselőket nem tudok választani, az Isten is megverne.Pedig próbálom magam "vigasztalni" az ősi kínai mondással, hogy minden országnak olyan császára van amilyent megérdemel, de valahogy csak az epe keserűsége gyűl a szájamban és arra gondolok ezek fognak majd nekem jólétet hozni, ezekért kell majd nekem 70 éves koromig dolgozni és ezek fogják a speciális juttatásokat megkapni ...

User
Dátum: 2020. február 18., 19:40
A cikk címe: „Számomra Lemhény egységes!”
ÉRTÉKELÉS: 7

Csernátonra is ráférne a változás. Megint olyan jelölt van, hogy még beszélni sem tud,egy épkézláb mondatot nem tud elmondani. Mágori István kellene a polgármester legyen. Ö egy intelligens, tanult fiatal ember.

User
Dátum: 2020. február 18., 19:37
A cikk címe: Nem megy, marad
ÉRTÉKELÉS: 4

Én azért nem értem miért kell lebontani a hotelt, amikor 100 méterrel távolabb, fennebb, ott a kultúrpalota romos állapotban amit ki lehetne javítani és lehetne használni.Én a volt hotelt átalakítanám ügyes kis lakásokká, amit akár idősek, akár fiatalok használhatnának bér fejében amit ki is tudnak fizetni.Sajnálkoznak, hogy a 18 évet betöltött gyermekotthonban lakó fiatalokat menesztik, hát kérem akkor miért nem lehetne nekik felajánlani ott apró kis szállásokat, hogy boldoguljon az életben? Tudom ez nem hozna milliárdos befektetést-hasznot de sokkal humánusabb lenne.Miért széttörni valamit ami áll, hogy helyébe egyebet építsenek? Azért a város nem olyan nagy kultúrterhelt,hogy akkora központot építsenek neki.Ez inkább tűnik a grandománia egyik fölös építkezésének amely aztán parlagon marad mert ki használná?

User
ÉRTÉKELÉS: 0

Nagyon jo kezdeményezés. A szpeciális nyugdijakot lenne nagy szükség meszüntetni, mert azokat a horribilis összegeket el sem tudják költeni már abban az életkorban. Szégyen s gyalázat, hogy mekkora összegeket fizetnek ki a honatyáink nyugdijára, míg az átlag nyugdijasnak a létfontosságu dolgaira sem elég az a csekély összeg.

User
Dátum: 2020. február 18., 17:44
A cikk címe: „Számomra Lemhény egységes!”
ÉRTÉKELÉS: 1

A tekinteteben latszik az ertelem es a josag, ez kell egy falukozossegnek.Gyozzon az aki erre van hivatva. Hajra polgi, hajra Lemheny. Eljen az igazsag!

User
Dátum: 2020. február 18., 16:49
A cikk címe: 45%-os árkedvezménnyel ajánl belföldi vonatjegyeket a CFR
ÉRTÉKELÉS: 4

Nosztalgiajegy! Hogyan késs el mindenhonnan.... vagy hasonló neve lesz gondolom a jegyeknek😉😁

User
ÉRTÉKELÉS: -1

Doamna activistă de partid.... Jó lenne vmit felmutatni utasítgatások helyett! Csordacheék mintájára cselekedtek a sok kormányrendelettel! Noaptea ca hoții Țurcana né!☆

User
ÉRTÉKELÉS: 6

7-8 hónap és nincs véglegesen elitélve az elkövető/k! Mit várunk akkor egy egyszerű ügyről?!

User
Dátum: 2020. február 18., 16:18
A cikk címe: Ha pénzt is adnak rá
ÉRTÉKELÉS: 8

Nem Afrikai gyarmat vagyunk, hogy a fő téma az ingyenebéd legyen! Sok iskola nem rendelkezik menzával/személyzettel és amúgy is a gyerekek 70%a nem enné meg a felszólgált moslékot!😁 A kifli/tej program is 1 nagy kupac sz@r! Tanárhiány nem igazán van, évek óta 2-3 iskolában jön ki a tanár katedrája,vagy 1,2 órát idéntől kell kunyeráljon az ember! Fontos lenne a tanterv átgondolása, optimalizálása és egy keveset nagyobb fegyelem az iskolákban! Valamint felszerelt osztálytermek, laborok, tornatermek stb.

User
Dátum: 2020. február 18., 16:13
A cikk címe: Az állat- és növényfajok egyharmada eltűnhet 50 éven belül
ÉRTÉKELÉS: -2

Hacsak nem írtja ki saját magát atomfegyverrel vagy hasonlóval, az ember nem fog eltűnni olyan könnyen, mivel nagyon nagy az alkalmazkodási képessége és hát van néhány technológiai előnye. Kevesebb lesz (háborúk, éhínség, vízhiány miatt)? Igen. Eltűnik? Kétlem.

User
Dátum: 2020. február 18., 16:10
A cikk címe: Nem megy, marad
ÉRTÉKELÉS: -1

Akkor legyen diktatúra.

User
Dátum: 2020. február 18., 16:09
A cikk címe: Túl sok az elnök!
ÉRTÉKELÉS: 7

Az egészben az a szomorú, (az mellett, hogy ide loccs, oda loccs), hogy most mindenki udmrs (mert hát csak úgy kap pénzt a község), de fejlődés az semmi. Sáros, gödrös utcák mindenhol, több éve elkezdett kanalizáció abba hagyval stb., és persze a jövőkép is siralmas.

User
Dátum: 2020. február 18., 15:53
A cikk címe: Túl sok az elnök!
ÉRTÉKELÉS: 3

Akkor most mindenki helyet valt egyikbol a masikba nem kell mondani ezt lassa a falu lakossaga

User
Dátum: 2020. február 18., 15:26
A cikk címe: Nem megy, marad
ÉRTÉKELÉS: 4

Igaz az a mondas, hogy a demokraciat a bunkok eltetik, a bunkosagon alapszik.