A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Véleményfal

User
Dátum: 2017. március 14., 08:17
A cikk címe: Felszámolás alatt a bérlő cég
ÉRTÉKELÉS: 4

Megint évekig húzzák az időt? A szigetet hagyják annak akié, a tavat attól még fel lehet tölteni, és minél hamarabb. Ha január 6,-a óta a városé akkor eddig mit csináltak? Most ébredtek fel téli álmukból?

User
Dátum: 2017. március 14., 07:10
A cikk címe: Felszámolás alatt a bérlő cég
ÉRTÉKELÉS: 1

Ngyon jol tudtak hogy mi tortenik. Szegyen es gyalazat. Hasonlo a Tiszaai cianyszennyezessel. Vajon ki lesz a hibas. Akik ottjartak biztos nem.

User
Dátum: 2017. március 14., 01:50
A cikk címe: Erőgyűjtő megemlékezés
ÉRTÉKELÉS: 1

Irjanak kommentbe amit akarnak es higgyenek amit akarnak, de meglehet nezni, milyen kevesen neztek meg a cikket ami a tuntesrol szol. Azt mondja a wiki h Haromszek lakossaga 223 ezer. Ebbol legyen negyede roman, masik fele roma stb. de kb akkor is marad vagy 100 ezer, es na ebbol a 100 ezer szekelybol biztos v 40 ezer olvassa a hirmondot, de amikor a komentet irtam 190 volt kivancsi a cikkre. Ott irja ÖSSZESEN MEGTEKINTVE: 190. Ezen el gondolkodtatok h miert is van? Elarulom: 2017-ben a KUTYAT SE ERDEKLI hogy par maroknyi ember marosra megy papirt adni a prefekutsnak sem az hogy XY az XY SZEKELY VALAMI mozgalombol vagy valamelyik PARTBOL megmondja, hogy MAR PEDIG ERDELY NEM ROMANIA ELJEN AZ AUTONOMIA. Csak beszeltek es beszeltek es beszeltek. Semmi eget rengeto nincs abba h tuntettek feleslegesen, csak max vissza olvassatok magatok az ujsagbam s ennyi.

User
Dátum: 2017. március 13., 22:05
A cikk címe: Lenin-torta szülinapra
ÉRTÉKELÉS: 1

Sztalin még jobb lett volna. S tudok egy még jobbat!

User
Dátum: 2017. március 13., 21:51
A cikk címe: Erőgyűjtő megemlékezés
ÉRTÉKELÉS: 2

1. Gondolom Bedo ur annyira helyesen ir, es tisztan, hogy nem kell melle szerkeszto, sem helyesiras ellenorzo, sem pedig korrektor. Ha ez igy van, akkor minden tiszteletem az one. 2. Sem bunko sem pedig provakator nem vagyok, csak nem allok be abba a sorba, ami zaszlot lenget feleslegesen. Ismetlem FELESELGESEN. Meseljek el kerem, hogy onok a par ev alatt, amiot Marosa jarnak mit ertek el? Tenyleges konkret eredmenyrol beszeljenek. Ami pedig a szent ereklyet illeti inkabb ebbe ne menjunk bele. Tudom tudom, Isten lejott megaldotta a magyar zaszlot, aztan isten lejott megaldotta a roman zaszlot, aztan isten lejott megaldotta a holland zaszlot es igy tovabb. Azert van egoizmus, Istent meg a szentseget egy zaszloval asszocialni. Mindenkinek szent a sajatja....De vajon Isten szerint melyik szent? 3. Egy kerdes: A cikk irok miota mutatjak bizonyitvanyukat az olvasoknak?

User
Dátum: 2017. március 13., 20:06
A cikk címe: Erőgyűjtő megemlékezés
ÉRTÉKELÉS: -2

A névtelen hozzászóláshoz két dolgot fűzök hozzá: 1. A nemzetért való cselekvés, édes anyanyelvünk helyes beszélésével és írásával kezdődik. Aki pedig erre nem képes, az önmagát minősíti. 2. Aki szent ereklyénk egyikét, a zászlót nyamvadtnak nevezi, az vagy bunkó, vagy provokátor. Bedő Zoltán

User
Dátum: 2017. március 13., 12:50
A cikk címe: Jelentős kár pár lejért
ÉRTÉKELÉS: 2

Az örkői embereknek kellett egy kis rezecske. A tanács meg ott hagy őrizetlenül egy ekkora értéket. No comment.

User
Dátum: 2017. március 13., 12:47
A cikk címe: Fenyőillat és cinizmus
ÉRTÉKELÉS: -1

Tudjuk hogy Magyarországot nem a magyarok irányítják.

User
Dátum: 2017. március 13., 12:31
A cikk címe: Erőgyűjtő megemlékezés
ÉRTÉKELÉS: 8

Ismét oda adtatok egy peticiot, hogy legyen amivel a hatsojukat kitoroljek. Nem veszitek mar eszre hogy latszat tevekenyseget folytatott, amolyan pot cselekvest. Elmentek, beszeltek, kovetelek, hazajottok, facebokon poztoltok, ott voltatok, szepek voltatok eljen minden. Es akkor mi? Mit ertetek el vele? Az eg vilagon semmit, mert ha felfognatok vegre, hogy pont ti miattatok van meghalva az onrendelkezes, meg ilyednetek. Hogyhogy miattatok? Mert mit csinaltok: ismetlem, mentek, zaszloztok, szovegelte, papirt adtok at, hazajottok, facebok kep check, megvolt, ujsagcikk. GG, jovobe lehet ujra menni. Ettol meg a kozember azt latja hogy semmi ertelme a SZABADSAG KIVIVASANAK mert titeket nezve mast se lat, csak a beszedet, beszedet, beszedet. Talan nem kellene ennyire bagatelizalni a helyzetet, es talan amikor eljonen az ideje akkor az emberek jobban reagalnanak az ingerre, mint most, amikor csak BESZED BESZED BESZED FACEBOOK POZ MEGY MINDEHOL. Ja h meg kell mutassuk h letezunk. Oke, azt lehet jobban is mint egy zaszloval, mondjuk: irodalom, kepzomuveszet, zene, film, turizmus, termeket stb. Csak epp erre xartok magabol, csak a nyamvadt zaszlo lengjen, egyeb nem szamit.

User
Dátum: 2017. március 13., 11:07
A cikk címe: Civil Licit Kézdivásárhelyen
ÉRTÉKELÉS: 3

Es milyen erdekes, hogy a 3 nyertesbol, ketto biztosan (de lehet a harmadik is) a New Fashion tamogatottja. Tiszta penzmosas!!!!!!!!

User
Dátum: 2017. március 13., 09:59
A cikk címe: Biciklisávokra várnak
ÉRTÉKELÉS: 3

Sok a nagyképű, paraszt ,beképzelt autós...nincs mit egyenek,alig tudják fizetni a közköltseget ,de benzinre költenek,javításra nem futja,nincs pénz téli gumira stb. ...vegyél biciklit süket idíóta !!!!!

User
Dátum: 2017. március 13., 09:13
A cikk címe: Jelentős kár pár lejért
ÉRTÉKELÉS: 0

Érdemes volt elköltöztetni az évek alatt megszokott és nagyobb látogatottságnak örvendő helyszÍnről (a sporttanács mellől) mert a személyes érdekek ezt követelték. De sebaj, majd a mi pénzünkön majd vesznek egy sokkal drágábbat, amit ugyanugy tönkre fognak tenni az "illetékesek" (és most nem csak a tettesekre gondoltam). „Már megvan a gyanúsítottak köre” – nyilatkozttal kapcsolatosan csak annyit, hogy a kár értéket a szociális segély havi részaránya mennyi idő alatt fogja fedezni? Néhány magyarázatra váró kérdés: A helyi tanács indit-e kivizsgálást a saját embereinek a felelőségének megálapitására? Ki lesz boldogabb, amennyiben megkerülnek a tettesek viszont a kár nem? Milyen módon lehet hozzáférni a Sepsi Rekreativ RT tevékenységének éves beszámolójához? Milyen telyesítmény kritériumok állnak a Sepsi Rekreativ RT vezetőjének "manager"-i döntéseinek elemzésére (a párt iránti elkötelezettségen kívül)?

User
Dátum: 2017. március 13., 01:10
A cikk címe: Biciklisávokra várnak
ÉRTÉKELÉS: 5

Képmutatás felsőfokon. Az rendben van, ha gondolnak a biciklisekre, de ez a "kerékpározom ezután" csak "bőcsködözés". Már láttunk ilyent más politikustól is. Hamar abbahagyta. Elég ha egyszer-kétszer bécsípi a lánc a pantallót.

User
Dátum: 2017. március 13., 00:49
A cikk címe: Jelentős kár pár lejért
ÉRTÉKELÉS: 6

Nehogy,már most is etnikai megkúlömböztetéstöl félve ne közöljék le a "barnák"nevét ! Tudja meg mindenki a tólvajok nevét,hogy ezután ovakodjanak a lakósok tölük !

User
Dátum: 2017. március 12., 20:25
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 1

Mi köze a te parkolásodnak a Beke-ügyhöz? Aztán jusson eszedbe - ha már a parkolásnál-tankolásnál tartunk: eljöhet az a nagy, szép idő, amikor húsz lejed sem lesz benzinre, nemhogy parkolásra. Az neked már a vég! :-D

User
Dátum: 2017. március 12., 19:56
A cikk címe: Lenin-torta szülinapra
ÉRTÉKELÉS: 1

Gratulálunk Kopacz Attilának, jó ötlet volt.

User
Dátum: 2017. március 12., 19:53
A cikk címe: Az erdőben éjszakázott
ÉRTÉKELÉS: 1

Négyéves vagy kétéves? Vagy két eset?

User
Dátum: 2017. március 12., 19:52
A cikk címe: Az erdőben éjszakázott
ÉRTÉKELÉS: 4

Az anyja valószínű hős címet kap, mert időben szólt, hogy észrevette eltűnését. Vagy éppen utánpótlásról gondoskodott?

User
Dátum: 2017. március 12., 19:44
A cikk címe: Az erdőben éjszakázott
ÉRTÉKELÉS: -4

Téged is elhagytak az erdőben gyerekkorodban, s helyetted csináltak egy gazembert.

User
Dátum: 2017. március 12., 12:07
A cikk címe: Bandi Szabolcs kipakol
ÉRTÉKELÉS: 11

Ugy latom egyesek komediahoz hasonlitjak a varmagyesek ugyet,''Amerikai pite",mi?De mit szolnal te ahhoz ha valaki teged martana be ilyen gyalazatos modon,akkor is komedianak latnad az ugyet?!En inkabb a "Szekely tegla" nevet adnam ennek,ha mar filmekrol dumalsz itt.Sajnos a szekelyek kozt,mint ahogyan ezt mar annyi kommentemben es oly sokszor megirtam tul sok van az ilyen Szabolcsokbol.Ezek es a hozza hasonloak a szekely nep csocselekei,akik elfogadjak a hontalansagukat,nem erdekli oket a nemzet,nincsen politikai nezetuk ennel fogva gerincuk sincsen.Es ha gerincuk sincs akkor hajlamosak a besugasra is.De mondok en nektek valamit besugokaim.Nehogy azt gondoljatok,hogy az ellenfel kituntetest ad majd nektek.NEM! Az ellenfel meghallgatja es folhasznalja a besugasaitokat,de ugyanakkor irtozik toletek.Tudod miert?!Mert tudjak,hogy aki sajat veret es nemzetet arulja az holnap kepes lessz ugyanigy oket is elarulni.Az ilyenektol mindenki irtozik.Es meg valami.A hatad mogott tudod ,hogy hivnak azok a romanok akik a szemedben hizelegnek.Nem tudod?!Na akkor en megmondom neked.Csak igy egyszeruen,"bozgorul".

User
Dátum: 2017. március 12., 00:55
A cikk címe: Kié a pálya?
ÉRTÉKELÉS: 2

Azt ertik, s kiirtani, ellopni a fat az erdonkbol!!!

User
Dátum: 2017. március 11., 20:36
A cikk címe: Az ünnepre legyen rend!
ÉRTÉKELÉS: 0

Mennyibe kerul a Haromszekieknek ez az egesz fold ide-oda hordas?Csak nem Antal Arpi vagy Tamas Sanyi fizeti a szamlat?Esznelkul szorjak a penzt es aztan a zabszemet se lehetne a hatsojukba dugni,ugy reszketnek a szamonkerestol.Hajra,csak igy tovabb.

User
Dátum: 2017. március 11., 18:26
A cikk címe: „Meg kell küzdenünk, hogy hagyományaink megmaradjanak”
ÉRTÉKELÉS: 0

Valoban csak csodálni lehet ennek a fiatalembernek a szerénységit alázatát és kitartását a messzi hegyek közé eldugott szülőfalujaban további sikereket kivánunk neki a hagyományaik megörzésében .Hajrá Vaszi Levente!

User
Dátum: 2017. március 11., 10:13
A cikk címe: „Meg kell küzdenünk, hogy hagyományaink megmaradjanak”
ÉRTÉKELÉS: 0

Köszönjük, javítjuk!

User
Dátum: 2017. március 11., 09:46
A cikk címe: „Meg kell küzdenünk, hogy hagyományaink megmaradjanak”
ÉRTÉKELÉS: 1

Kedves Szerző! Két tévedésre/elírásra hívnám fel a figyelmet: a falu neve Kostelek, így, rövid ó-val, nem Kóstelek, ahogyan végig szerepel. Továbbá Imre Éva, és nem Incze. Üdv.

User
Dátum: 2017. március 10., 19:38
A cikk címe: Az erdőben éjszakázott
ÉRTÉKELÉS: -1

Hol itt az áldozat ? Ja , az a 100 személy akik keresték a purdét . Könnyebb lett volna mást gyártani !

User
Dátum: 2017. március 10., 12:20
A cikk címe: Gelencei matekosok
ÉRTÉKELÉS: 3

Az álmodhoz kitartás kísérjen. Sok erőt adjon a Jóisten és kedved soha ne lankadjon, bizonyosan sikerül!

User
Dátum: 2017. március 10., 09:54
A cikk címe: A zászló elutasítva
ÉRTÉKELÉS: 10

Így kell győzelemnek beállítani a vereséget, s egyúttal elterelni a figyelmet arról, hogy nyomorog az istenadta nép!

User
Dátum: 2017. március 10., 09:40
A cikk címe: A zászló elutasítva
ÉRTÉKELÉS: 4

Ilyen hujjeseget ! Hogy szekelyfold letezik ,mindenki tudja ! Mit kell annyit bohockodni ? Lejartak a valasztasok ,nyugodj le !Kulonben is egy csapatba tartoztok a Psd -vel ,most sokmindent intezhettek nemcsak sajatotok ,de a szekelyseg erdekeben is !

User
Dátum: 2017. március 10., 08:51
A cikk címe: A tiltás törvényszegő
ÉRTÉKELÉS: 4

Ne hagyjuk magunkat,mert aki mindenbe beletorodik es hagyja magat attol kicsidenkent mindent elvesznek.A szabadsagert nem konyorogni kell,hanem harcolni.A szabadsagot nem kerik,hanem elveszik! Az a nep mely nem tud harcolni szabadsagaert az eltunik a nepek tengereben,mert az idok folyaman felorlodik,asszimilalodik.Kitartas szekelyek,eljon meg a mi napunk!