Felhívás!

White Lives Matter

A baloldali sajtóban hírt kreáltak abból, hogy a kormány félmillió forintot adott a P. Mobil együttesnek egy videoklipre, melyben feltűnik Schuszter Lóránt zenekarvezető White Lives Matter-pólóban, feketére mázolt arccal, banánt hámozva.

A klip persze nem erről szól, ez csak apró részlet, egy üzenetmozzanat a több témát (például a víruskérdést) komolyabban érintő képsorok közül, mellyel a zenekar lényegében fityiszt mutatott az egész, BLM-es, térdelős, képmutató, magát polkorrektnek nevező, az egyetemes emberi kultúrát a maga kénye-kedve cenzúrázó, a civilizált vitára képtelen, a politikai  erőszakot egyoldalúan mentegető erőközpontnak.

Mert ugyebár e médiaközpont sajtójában, ha a BLM-es csürhe fosztogat, gyilkol és békés járókelőket támad meg fehér bőrszíne miatt, akkor az „mostly peaceful protest”, azaz jellemzően békés tüntetés, ha viszont egy megtámadott fehér vissza mer ütni, vagy csak védekezik, akkor az rasszista.

Ennek a médiaközpontnak köszönhetjük többek közt, hogy amikor egy néger bűnöző rendőri intézkedést követően meghal, szervezetében halálos kábítószer-dózissal, akkor Amerikát lángba borítják.

Schuszter Lóránd a Pesti tévében reagált a vádakra, rámutatva arra, hogy a BLM nyíltan rasszista, hogy e mozgalom körében mindennapos a fehérek megölésére való nyílt felszólítás, de a köreikben felmerülő „progresszív” javaslatok odáig mennek, hogy a kevert fajú gyermekek sterilizálást követelik, s a gyilkosság is megengedhető eszköz számukra, amennyiben az egyenlőség megteremtésének érdekében történik. Mintha ismerős lenne ez a gondolkodásmód mifelénk, akik nagyobb adagot kaptunk az emberi életet semmibe vevő népboldogító utópiákból, mint a Nyugat.

Azt is jól látja a zenekarvezető, hogy akik őt támadják valójában a kormányon akarnak ütni, s hogy a mai fröcskölődők, rasszistázók ugyanazok, mint akik a múlt rendszerben támadták a zenekart, és tegyük hozzá, általában a nemzeti gondolkodást.

Úgyhogy elismerés a P. Mobilnak és vezetőjének, hogy provokatívan, banánnal, blackface-szel, a figyelmet a fehér életek jelentőségére is felhívó pólóval jelezte, hogy itt, a Kárpát-medencében még normális világ van, itt belefér a szólásszabadságba az, amiért Nyugaton karriereket törnek derékba.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.