Felhívás!

Végrehajtó igazgatót keres Sepsiszentgyörgy önkormányzata

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala új igazgatóságot hozott létre azzal a szándékkal, hogy a közterületek és közüzemek megfelelő működésének nagyobb figyelmet tudjon szentelni, valamint a felmerülő problémákat gyorsabban és hatékonyabban tudja megoldani.

A polgármesteri hivatal tavaly létrehozott, műszaki és önkormányzati cégeket és közszolgáltatásokat követő igazgatósága két alárendelt irodával működik: a fejlesztési-befektetési irodával és az önkormányzati cégeket és közszolgáltatásokat követő Irodával. A műszaki igazgatóság legfőbb feladatkörei három téma köré csoportosulnak. Egyrészt a közterületeken lévő közszolgáltatások megfigyelése, a zöldövezetek, játszóterek, utak és járdák állapotának, vagy éppen a közvilágítás ellenőrzése, másrészt a városi tulajdonban lévő cégekkel/vállalatokkal való kapcsolattartás, döntések, határozatok és szerződések előkészítése, valamint jelentések elkészítése, illetve a közpénzből megvalósított fejlesztések utókövetése, mint pl. a Sepsi Aréna, a városi mozi vagy épp a szépmezői ipari park.

A fentiek értelmében Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala a műszaki igazgatóság vezetői pozíciójának betöltésére várja azon személyek jelentkezését, akik megfelelnek a következő követelményeknek: felsőfokú végzettség mérnöki szakon, mesterfokozat vagy posztgraduális képzés közigazgatás, menedzsment vagy a köztisztség gyakorlásához szükséges tanulmányok területén, legkevesebb 3 év régiség a szakmában és egy hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete.

Jelentkezni január 30-ig lehet sepsiszentgyörgyi városházán, a humánerőforrás-irodában (telefon: 0267.316.957/126).

Bővebb információt, kötelező könyvészetet és a jelentkezéshez szükséges dokumentáció listáját a www.sepsiszentgyorgyinfo.ro honlapon lehet megtalálni.

(sajtóközlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.