Felhívás!

Taktikai engedmény Brüsszelnek

Nyugat-Európa sorsa egyre inkább megpecsételődni látszik. Az európai vezetők még ma is a „menekültek” befogadásáról szóló unalmas mondatokat mantrázzák, akárcsak két éve, a válság kezdetén. Miközben az elmúlt időben bebizonyosodott, hogy mindaz bekövetkezik, amitől a tisztán látók óvták Európát már a migránsválság kezdetén: terrortámadások sorozata, a bűnözés radikális megugrása, további no-go zónák kialakulása. Világos, hogy a megvásárolt uniós politikusi kasztnak fontosabb a saját egyéni érdeke, mint a kontinens jövője.

Ebben a helyzetben a fehér és nyugati-keresztény kultúra fennmaradása Közép- és Kelet-Európán múlik. Ha ez a tömbnek sikerül összehangolt politikával függetlenedni Brüsszeltől – igen, az egyeztetett kilépésről beszélek – akkor van remény. Ha nem, akkor ezt a régiót is tönkretehetik. Egyelőre erről a forgatókönyvről a vezetők közül senki nem mer nyíltan beszélni.

Orbán Viktornak egyensúlypolitikát kell folytatnia. Le kell nyugtassa Brüsszelt, amíg nem érett meg a helyzet a közös fellépésre, régióbeli szövetségeseivel félre kell tennie a történelmi ellentéteket, fel kell venni a harcot a belső ellenséggel, a globalista világhatalom kívülről irányított profi csapataival, melyek eddig rezsimek sorozatát döntötték meg (most éppen Macedóniában randalíroznak, hogy biztosítsák a muszlim betolakodók akadálytalan átvonulását az országon). Mindemellett meg kell győzni a józan magyarok kellően nagy hányadát arról, hogy ne engedjen sem a már ezerszer hiteltelenedett álbaloldal, sem az önmagából kivetkőzött Jobbik szirénhangjainak.

Ebben az egyensúlypolitikában tett egy taktikai engedményt Orbán a DNS-vizsgálatnak magukat alávetni hajlandó, fiatalkorú migránsok vonatkozásában. Ez nesze semmi, fogd meg jól Brüsszel irányában, mégis ezt használja ki a Jobbik harsány retorikával, s próbálja a kormányfő és Magyarország (!) szorult helyzetét a maga javára kihasználni, nem riadva vissza a nyílt hazugságtól sem. Hivatalos közleményükben arról beszélnek, hogy a kormány a migránspolitikában 180 fokos fordulatot írt le, amiről nyilván szó sincs. Hogy arról most ne is beszéljek, hogy a Soros-erők Európai Parlamenti össztüze jobbikos erősítést is kapott a minap a párt egyik leghitelesebb politikusa, Balczó Zoltán részéről.

Egyelőre még nyílt kérdés, hogy az önérdekű tömény jobbikos demagógiának mennyien dőlnek majd be a két párt között ingadozó szavazók közül.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások