Felhívás!

Szégyenteljes

Szégyenteljesnek nevezte, és az LMBTQI-jogokat sértőként bélyegezte meg az Országgyűlés által június 15-én elfogadott pedofilellenes törvénycsomagot az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen az Európai Parlament július 7-én lezajlott plenáris ülésén. Kijelentette továbbá, hogy a brüsszeli testület az uniós szerződések által biztosított hatáskörével élve, minden jogi eszközt be fog vetni, amennyiben a magyar vezetés ezt nem módosítja. Ennek elérése ugyanis szerinte jelenleg még a járvány elleni küzdelemnél is fontosabb ügy Európában.

Valóban szégyenteljes, sőt tragikus, de nem a kiskorúak védelmét biztosítani hivatott magyar törvény, hanem az irány, amelyet a balliberálisok által uralt és irányított Európai Unió és annak intézményei kijelöltek. Ugyanakkor akaratuk érvényesítésének a módozatai is. Hiszen a Strasbourgban szerdán elhangzott nyilatkozatok egyértelművé teszik, hogy teljes mellszélességgel állnak ki a szobrokat és templomokat gyalázó, utcai összecsapásokat provokáló, a heteroszexualitást kigúnyoló, gyermekeket megrontó LMBTQI-mozgalom mellett. Ráadásul ezt egy szigorúan nemzeti hatáskörbe tartozó, a parlament ülésén jelenlévők 99,4%-a által megszavazott törvény visszavonatásának az érdekében teszik. És, hogy ezt elérjék, nem riadnak vissza a nyílt zsarolástól sem, az uniós pénzek megvonásával fenyegetvén Magyarországot.

Sokat elárul a valódi énükről, valamint rejtett szándékaikról, hogy a nehezen megszerzett függetlenségét megvédeni és a jövőjét biztosítani akaró magyar állam térdre kényszerítését, a százezrek életét követelő és milliókét fenyegető koronavírus-járvány legyőzése elé helyezik. Ennél már csak az szomorúbb és felháborítóbb, hogy a honfitársaik érdekében Brüsszelbe küldött magyar ellenzéki képviselők, a minket ismét szolgasorsba taszítani akarókon túllicitálva követelik saját országuk példás megbüntetését. Bármire képesek a hatalom megszerzése végett, mert ez számukra újból lehetővé tenné a nagy erőfeszítések árán talpra állított, pénzügyi önállóság és jólét felé haladó ország újbóli kirablását. Merjük remélni, hogy a józan többség nem fog bedőlni az aljas törekvésüket álcázó rágal­maknak, és jövő tavasszal oda küldi őket, ahová valók: a történelem szemétdombjára.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. július 9., 10:00
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Ha ezt Szent István előre megsejti, másként is történhettek volna mai napjaink. Akiket védtünk 1000 éven át, azok támadnak most ránk.