Felhívás!

Statisztikák vagy kamu adatok?

Nem akarok én járványszakértő lenni, és a vírus létezését sem tagadom, viszont megfigyeltem valamit, amit már biztosan mások is észrevettek. Pár hete még úgymond a normalitás felé tartott újra Románia, mondhatni a járványveszély kissé alább hagyott, aztán hirtelen most megint növekedni kezdtek a számok.

Amit a továbbiakban írok, csak megfigyelés, ne vegyék készpénznek.

Köztudott, hogy a kormányon levő PNL nem örvend a legnagyobb népszerűségnek, és jó eséllyel kiesnek a ringből, ha idén megtartják a helyhatósági választásokat.

Ezért én nem tartom kizártnak, hogy pont ők azok, aki valamilyen módon irányítják a statisztikákat, hogy minél rosszabb számok jöjjenek ki, mert akkor ezáltal fennáll a lehetősége annak, hogy elmaradnak az idei választások. Ha az idei választások elmaradnak, akkor nekik meg jobb, mert tovább maradnak hatalmon. Mondjuk igaz, ha tovább maradnak, annál inkább veszítenek a népszerűségükből, és ha mégis jövőre maradna a választás, akkor nagyon ki kellene találjanak egy olyan intézkedést, ami újra népszerűvé tenné őket.

Tudom, amiket leírtam konspirációk, de az a helyzet, hogy ebben az országban tényleg megtörténhet ilyesmi. Tudjuk jól, hogy a politikusaink soha nem a becsületükről voltak híresek.

Nem tudom, hogy ténylegesen mi a helyzet a járvánnyal, de azt látom, hogy felénk sokan ebből tőkét kovácsolnak: vannak, akik a népszerűségüket akarják növelni a magamutogató segítségnyújtással, vannak, akik minél több pénzt próbálnak kifacsarni az emberekből, és még sorolhatnánk.

Csak arra vigyázzanak a vezetők, hogy nehogy a nép itt is megelégelje ezt az összevisszaságot.

Barabás Géza, Sepsiszentgyörgy

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.